infini Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Ποια η άποψη σας για site που έχουν έρευνες επί πληρωμή; Αξίζουν/είναι αξιόπιστα ή χάσιμο χρόνου;
sellsoap Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 τι σημαινει αξιζουν????? Ναι, υπαρχουν πολλα που ειναι οκ, εαν διατιθεσαι να κανεις 1000000000000 ερευνες για να παρεις 10-20 ευρω......
xp-user Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δεν θυμαμαι σε ποσες ερευνες πρεπει να παρεις μερος για να παρεις σε ενα χρονο μια επιταγη 10 ευρω....
Bitbit Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 παιδιά βρείτε σοβαρή δουλειά. Μη ψάχνετε να βγάλετε λεφτά με σαχλαμάρες, κάνοντας όλη μέρα κλικ
johnmegarythmos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 και εγω εκανα εγραφη σε ερευνες επι πληρωμη αλλα δεν επαιξα ποτε ερευνα και με εχουνε ταραξει στα email. δυσταξα να παιξω και τα αγνοησα.
infini Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Πρέπει να καταχωρήσεις και αριθμό τηλεφώνου για να κάνεις εγγραφή στα sites;
Titos301 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 το μονο κακο με αυτα τα sites ειναι οτι σε εχουν φακελωμενο κανονικοτατα, μεσα απο ολες αυτες τις ερευνες μαθαινουν τοοοοοσα πολλα για σενα...αυτος ειναι ο μονος λογος που δεν εχω κανει ακομα λογαριασμο
adi32 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Ας έδιναν λεφτά και ας μάθαιναν τι σοκολάτα τρώω. Αν και χωρίς να πάρεις μέρος ήδη ξέρουν Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2023 από adi32
Billator Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Επειδή πριν πολλά χρόνια που ήμουν φοιτητής χρειαζόμουν κάποια λεφτά, έκανα το κλασικό "how to make money online", τότε (για όποιον θυμάται ήταν μόδα τα PTC sites), είχα βρει μερικά sites. Μέσα σε ένα από αυτά τα site λοιπόν είχε surveys, όπου για όποιον ήταν Έλληνας (μιλάμε για μια περίοδο που δεν υπήρχε σχεδόν καμία επιχείρηση όμως που να κάνει διαφημιστική καμπάνια στοχευμένη στην Ελλάδα στο ίντερνετ) δεν έβγαζε τίποτα, είχε μόνο κάτι Paid surveys για τσιγάρα ή από το youtube φάση "γιατί βλέπεις creators του εξωτερικού και όχι της Ελλάδας". Είχα κάνει δοκιμή να βάλω VPN σε USA, και είδα ότι πλήρωναν από 0,10$ έως 15$ για surveys των 1-20λεπτών και ότι είχε πάνω από 50-70 surveys που μπορούσα να διαλέξω καθημερινά (προφανώς αυτά με τα πολλά λεφτά "εξαφανίζονταν γρήγορα λόγω της τεράστια ζήτησης). Αγόρασα static IP μέσω μια υπηρεσίας γιατί τον πρώτο μου λογαριασμό τον κλείδωσαν λόγο VPN και επί 6 μήνες με 2 ώρες ενασχόλησης την ημέρα έβγαζα περίπου 350-500$ τον μήνα. Μάλιστα το καλοκαίρι επειδή ήθελα να πάω διακοπές με τους υπόλοιπους στην σχολή το έκανα σχεδόν 6 ώρες την ημέρα κα έβγαλα περίπου 900$ αν θυμάμαι καλά. (PS. Έβγαζα και 3-5$ τον μήνα και από το PTC site ) Για την δεδομένη στιγμή που το έκανα ήταν για εμένα η καλή κίνηση γιατί ήμουν "Φοιτητής" με χρόνο για πειραματισμούς και γενικότερα χάσιμο χρόνου. Στο σήμερα όμως δεν θα το έκανα ξανά ποτέ, γιατί ενώ έβγαζα όντως ένα χαρτζιλίκι υπήρχαν βδομάδες που ενώ έτρωγα τα 2ωρα καθημερινά έβγαζαν συνέχεια ότι δεν είμαι eligable για τα surveys, και σε πολλά σε ενημερώνουν ΑΦΟΥ το ολοκληρώσεις οπότε έχανα την ώρα μου. Υπάρχουν άτομα που βγάζουν πολλά από αυτό; Ναι γνώρισα άτομα που το κάνουν (μέσα από το PTC site) που έβγαζαν πάνω από 2,000-3,000$ τον μήνα αποκλειστικά από τα surveys, αλλά πρέπει να κάνεις abuse το σύστημα τόσο τέλεια (για να μην φας ban) που θεωρώ ότι μόνο 2-3 άτομα από τα 1000 που θα το δοκιμάσουν σοβαρά θα το καταφέρουν αυτό, και αφού η Ελλάδα ακόμα είναι "Τριτοκοσμική" χώρα στο πως πληρώνουν στα local surveys αμφιβάλω αν κάποιος δεν το οργανώσει καλά να μπορεί να βγάλει πάνω 10-20ευρώ τον μήνα. Αν κάποιος έχει οποιοδήποτε είδους δεξιότητας ή γνώσεων μπορεί να βάλει καλύτερα αγγελία στο Fiverr ή στο Upwork και να συμπληρώσει από εκεί ένα επιπλέον εισόδημα όπου μπορεί και να κλιμακωθεί και να είναι σίγουρο και σταθερό. Μην χάνεται τον χρόνο σας, και σας στο λέω εγώ που "έβγαλα" λεφτά από αυτό κάποτε. 10 ώρες πριν, Titos301 είπε το μονο κακο με αυτα τα sites ειναι οτι σε εχουν φακελωμενο κανονικοτατα, μεσα απο ολες αυτες τις ερευνες μαθαινουν τοοοοοσα πολλα για σενα...αυτος ειναι ο μονος λογος που δεν εχω κανει ακομα λογαριασμο Το ιδανικό είναι να φτιάξεις "ψεύτικο" προφίλ ιδανικού αγοραστή για τα surveys που βγαίνουν από το site που πας να τα κάνεις, ώστε να είσαι σε όλα eligable. 1
Titos301 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 15 λεπτά πριν, Billator είπε Επειδή πριν πολλά χρόνια που ήμουν φοιτητής χρειαζόμουν κάποια λεφτά, έκανα το κλασικό "how to make money online", τότε (για όποιον θυμάται ήταν μόδα τα PTC sites), είχα βρει μερικά sites. Μέσα σε ένα από αυτά τα site λοιπόν είχε surveys, όπου για όποιον ήταν Έλληνας (μιλάμε για μια περίοδο που δεν υπήρχε σχεδόν καμία επιχείρηση όμως που να κάνει διαφημιστική καμπάνια στοχευμένη στην Ελλάδα στο ίντερνετ) δεν έβγαζε τίποτα, είχε μόνο κάτι Paid surveys για τσιγάρα ή από το youtube φάση "γιατί βλέπεις creators του εξωτερικού και όχι της Ελλάδας". Είχα κάνει δοκιμή να βάλω VPN σε USA, και είδα ότι πλήρωναν από 0,10$ έως 15$ για surveys των 1-20λεπτών και ότι είχε πάνω από 50-70 surveys που μπορούσα να διαλέξω καθημερινά (προφανώς αυτά με τα πολλά λεφτά "εξαφανίζονταν γρήγορα λόγω της τεράστια ζήτησης). Αγόρασα static IP μέσω μια υπηρεσίας γιατί τον πρώτο μου λογαριασμό τον κλείδωσαν λόγο VPN και επί 6 μήνες με 2 ώρες ενασχόλησης την ημέρα έβγαζα περίπου 350-500$ τον μήνα. Μάλιστα το καλοκαίρι επειδή ήθελα να πάω διακοπές με τους υπόλοιπους στην σχολή το έκανα σχεδόν 6 ώρες την ημέρα κα έβγαλα περίπου 900$ αν θυμάμαι καλά. (PS. Έβγαζα και 3-5$ τον μήνα και από το PTC site ) Για την δεδομένη στιγμή που το έκανα ήταν για εμένα η καλή κίνηση γιατί ήμουν "Φοιτητής" με χρόνο για πειραματισμούς και γενικότερα χάσιμο χρόνου. Στο σήμερα όμως δεν θα το έκανα ξανά ποτέ, γιατί ενώ έβγαζα όντως ένα χαρτζιλίκι υπήρχαν βδομάδες που ενώ έτρωγα τα 2ωρα καθημερινά έβγαζαν συνέχεια ότι δεν είμαι eligable για τα surveys, και σε πολλά σε ενημερώνουν ΑΦΟΥ το ολοκληρώσεις οπότε έχανα την ώρα μου. Υπάρχουν άτομα που βγάζουν πολλά από αυτό; Ναι γνώρισα άτομα που το κάνουν (μέσα από το PTC site) που έβγαζαν πάνω από 2,000-3,000$ τον μήνα αποκλειστικά από τα surveys, αλλά πρέπει να κάνεις abuse το σύστημα τόσο τέλεια (για να μην φας ban) που θεωρώ ότι μόνο 2-3 άτομα από τα 1000 που θα το δοκιμάσουν σοβαρά θα το καταφέρουν αυτό, και αφού η Ελλάδα ακόμα είναι "Τριτοκοσμική" χώρα στο πως πληρώνουν στα local surveys αμφιβάλω αν κάποιος δεν το οργανώσει καλά να μπορεί να βγάλει πάνω 10-20ευρώ τον μήνα. Αν κάποιος έχει οποιοδήποτε είδους δεξιότητας ή γνώσεων μπορεί να βάλει καλύτερα αγγελία στο Fiverr ή στο Upwork και να συμπληρώσει από εκεί ένα επιπλέον εισόδημα όπου μπορεί και να κλιμακωθεί και να είναι σίγουρο και σταθερό. Μην χάνεται τον χρόνο σας, και σας στο λέω εγώ που "έβγαλα" λεφτά από αυτό κάποτε. Το ιδανικό είναι να φτιάξεις "ψεύτικο" προφίλ ιδανικού αγοραστή για τα surveys που βγαίνουν από το site που πας να τα κάνεις, ώστε να είσαι σε όλα eligable. Πηρες static ip απο τους ελληνες παροχους και μετα εμπαινες με vpn στο site ή δεν το καταλαβα καλα
Billator Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 12 λεπτά πριν, Titos301 είπε Πηρες static ip απο τους ελληνες παροχους και μετα εμπαινες με vpn στο site ή δεν το καταλαβα καλα Πλήρωνα συγκεκριμένα συνδρομή για US Dedicated Residential Static API, γιατί να πάρω από Έλληνες παρόχους αφού αμερικάνικα surveys έκανα Για να φαίνεται ότι συνδέομαι από Legit USA τοποθεσία το έκανα και να μου βγάζει τα high paid surveys. Ξεκίνησα με Shared Residential Static API και έφαγα ban μετά από 1,5 μήνα (και επειδή εκεί που έκανα surveys , "χτίζεις" τον λογαριασμό και όσο πιο υψηλά στατιστικά είχες τόσο πιο ακριβά surveys μπορούσες να κάνεις) πήρα dedicated IP ώστε να μην μπορεί λόγω κάποιου άλλου να γίνει Flagged / Ban και μέχρι να τα παρατήσω το λειτουργούσα έτσι. 1
Vigilante1319 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Οτι και να απαντησεις τρως ακυρο. Ποιο το νοημα μετα της ερευνας 40λεπτα εχω βγαλει ολα και ολα
zinam Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Στις 14/3/2023 στις 9:30 ΠΜ, Billator είπε Επειδή πριν πολλά χρόνια που ήμουν φοιτητής χρειαζόμουν κάποια λεφτά, έκανα το κλασικό "how to make money online", τότε (για όποιον θυμάται ήταν μόδα τα PTC sites), είχα βρει μερικά sites. Μέσα σε ένα από αυτά τα site λοιπόν είχε surveys, όπου για όποιον ήταν Έλληνας (μιλάμε για μια περίοδο που δεν υπήρχε σχεδόν καμία επιχείρηση όμως που να κάνει διαφημιστική καμπάνια στοχευμένη στην Ελλάδα στο ίντερνετ) δεν έβγαζε τίποτα, είχε μόνο κάτι Paid surveys για τσιγάρα ή από το youtube φάση "γιατί βλέπεις creators του εξωτερικού και όχι της Ελλάδας". Είχα κάνει δοκιμή να βάλω VPN σε USA, και είδα ότι πλήρωναν από 0,10$ έως 15$ για surveys των 1-20λεπτών και ότι είχε πάνω από 50-70 surveys που μπορούσα να διαλέξω καθημερινά (προφανώς αυτά με τα πολλά λεφτά "εξαφανίζονταν γρήγορα λόγω της τεράστια ζήτησης). Αγόρασα static IP μέσω μια υπηρεσίας γιατί τον πρώτο μου λογαριασμό τον κλείδωσαν λόγο VPN και επί 6 μήνες με 2 ώρες ενασχόλησης την ημέρα έβγαζα περίπου 350-500$ τον μήνα. Μάλιστα το καλοκαίρι επειδή ήθελα να πάω διακοπές με τους υπόλοιπους στην σχολή το έκανα σχεδόν 6 ώρες την ημέρα κα έβγαλα περίπου 900$ αν θυμάμαι καλά. (PS. Έβγαζα και 3-5$ τον μήνα και από το PTC site ) Για την δεδομένη στιγμή που το έκανα ήταν για εμένα η καλή κίνηση γιατί ήμουν "Φοιτητής" με χρόνο για πειραματισμούς και γενικότερα χάσιμο χρόνου. Στο σήμερα όμως δεν θα το έκανα ξανά ποτέ, γιατί ενώ έβγαζα όντως ένα χαρτζιλίκι υπήρχαν βδομάδες που ενώ έτρωγα τα 2ωρα καθημερινά έβγαζαν συνέχεια ότι δεν είμαι eligable για τα surveys, και σε πολλά σε ενημερώνουν ΑΦΟΥ το ολοκληρώσεις οπότε έχανα την ώρα μου. Υπάρχουν άτομα που βγάζουν πολλά από αυτό; Ναι γνώρισα άτομα που το κάνουν (μέσα από το PTC site) που έβγαζαν πάνω από 2,000-3,000$ τον μήνα αποκλειστικά από τα surveys, αλλά πρέπει να κάνεις abuse το σύστημα τόσο τέλεια (για να μην φας ban) που θεωρώ ότι μόνο 2-3 άτομα από τα 1000 που θα το δοκιμάσουν σοβαρά θα το καταφέρουν αυτό, και αφού η Ελλάδα ακόμα είναι "Τριτοκοσμική" χώρα στο πως πληρώνουν στα local surveys αμφιβάλω αν κάποιος δεν το οργανώσει καλά να μπορεί να βγάλει πάνω 10-20ευρώ τον μήνα. Αν κάποιος έχει οποιοδήποτε είδους δεξιότητας ή γνώσεων μπορεί να βάλει καλύτερα αγγελία στο Fiverr ή στο Upwork και να συμπληρώσει από εκεί ένα επιπλέον εισόδημα όπου μπορεί και να κλιμακωθεί και να είναι σίγουρο και σταθερό. Μην χάνεται τον χρόνο σας, και σας στο λέω εγώ που "έβγαλα" λεφτά από αυτό κάποτε. Το ιδανικό είναι να φτιάξεις "ψεύτικο" προφίλ ιδανικού αγοραστή για τα surveys που βγαίνουν από το site που πας να τα κάνεις, ώστε να είσαι σε όλα eligable. Θα ήταν εύκολο να δώσεις κάποιες πληροφορίες για τα PTC sites και το US Dedicated Residential Static API;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα