Προς το περιεχόμενο

αγορα κινητου 400-500

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Mixalisrou69,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 400-500
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; μενω εξωτερικο οποτε λογικα απο εξωτερικο.
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; οχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; καινουργιες
5) Μέγεθος οθόνης; ναι 6.5 και πανω
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); NFC, dual sim, AMOLED και ολα τα καλουδια 
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; να εχει αρκετη καλη καμερα 
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; 5000 mAh εννοειται
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; την θελω για καθημερινη χρηση, οταν ταξιδευω να βγαζω ωραιες φωτο και βιντεο. παιχνιδια δεν παιζω. ουτε μουσικη θα ακουω απο το ηχειο.

11) θα ηθελα 12GB Ram, χωριτικοτητα αν γινεται 256Gb, με  Snapdragon επεξεργαστη καθως δεν ειχα ποτε θεμα με το υπαρχων κινητο, εκτος αν εχω μεινει πισω και η τεχνολογια εχει προχωρησει τοσο που και οι υπολοιποι επεξεργαστες εχουν ανεβει ή εχουν ξεπερασει τον Snapdragon. Εφοσον θα παρω κινητο καινουργιο μην παρω κατι με χειροτερα χαρακτηριστηκα απο αυτο που εχω. :)

Εχω στην κατοχη μου το Xiaomi Mi 8 (Snapdragon 845) απο το 2018 που δουλευει μια χαρα δεν εχω θεμα, απλα μετα απο τοσα χρονια αποφασισα να παρω κατι ποιο καινουργιο. Γενικα οταν αγοραζω κινητο το κραταω μια 5ετια. Υπαρχουν πλεον τοσες πολλες επιλογες που δεν ξερω τι ειναι καλυτερο. Καποια που μου εχουν κινησει το ενδιαφερον ειναι. Realme GT 2 5G Dual SIM (12GB/256GB) ας πουμε. Μηπως να περιμενω λιγο καιρο που βγαινουν του 2023 μπας και πεσουν οι τιμες? θα ηθελα μια δευτερη- τριτη γνωμη. 

ευχαριστω εκ των προτερων.

Επεξ/σία από nikosmakos
  • Λύση
Δημοσ.

Έτσι όπως τα περιγραφεις, μονόδρομος αποτελεί το realme gt2. Αλλά μπορείς να τσεκάρεις και το poco f4 που ακουγονται καλά λόγια. 

• Like 2
Δημοσ.
Στις 1/3/2023 στις 7:16 ΜΜ, nikosmakos είπε

2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; μενω εξωτερικο οποτε λογικα απο εξωτερικο.
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); NFC, dual sim, AMOLED και ολα τα καλουδια 
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; την θελω για καθημερινη χρηση, οταν ταξιδευω να βγαζω ωραιες φωτο και βιντεο. παιχνιδια δεν παιζω. ουτε μουσικη θα ακουω απο το ηχειο.

11) θα ηθελα 12GB Ram, χωριτικοτητα αν γινεται 256Gb, με  Snapdragon επεξεργαστη καθως δεν ειχα ποτε θεμα με το υπαρχων κινητο, εκτος αν εχω μεινει πισω και η τεχνολογια εχει προχωρησει τοσο που και οι υπολοιποι επεξεργαστες εχουν ανεβει ή εχουν ξεπερασει τον Snapdragon. Εφοσον θα παρω κινητο καινουργιο μην παρω κατι με χειροτερα χαρακτηριστηκα απο αυτο που εχω. :)

Εχω στην κατοχη μου το Xiaomi Mi 8 (Snapdragon 845) απο το 2018 που δουλευει μια χαρα δεν εχω θεμα, απλα μετα απο τοσα χρονια αποφασισα να παρω κατι ποιο καινουργιο. Γενικα οταν αγοραζω κινητο το κραταω μια 5ετια. Υπαρχουν πλεον τοσες πολλες επιλογες που δεν ξερω τι ειναι καλυτερο. Καποια που μου εχουν κινησει το ενδιαφερον ειναι. Realme GT 2 5G Dual SIM (12GB/256GB) ας πουμε. Μηπως να περιμενω λιγο καιρο που βγαινουν του 2023 μπας και πεσουν οι τιμες? θα ηθελα μια δευτερη- τριτη γνωμη. 

φιλε εδω εισαι ...ειναι κινηταρα και τα σπαει....και αξιζει το καθε ευρω που θα δωσεις https://www.skroutz.gr/s/31700799/Xiaomi-11T-Pro-5G-Dual-SIM-8GB-256GB-Meteorite-Gray.html

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ioannis13 είπε

Τελικα φιλε το πηρες το τηλεφωνο? Γιατι ενδιαφερει και μενα αυτη η συσκευη

δεν το πηρα τελικα οχι, σκεφτομαι να περιμενω λιγο καιρο ακομη.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 1/3/2023 στις 7:30 ΜΜ, Mixalisrou69 είπε

Έτσι όπως τα περιγραφεις, μονόδρομος αποτελεί το realme gt2. Αλλά μπορείς να τσεκάρεις και το poco f4 που ακουγονται καλά λόγια. 

Εγώ αυτό έκανα , καλύτερη μπαταρία και παρόμοια κάμερα .έχω περάσει κ aosp κ το κινητό πετάει .

• Like 2
Δημοσ.
Στις 1/3/2023 στις 7:16 ΜΜ, nikosmakos είπε

Realme gt2 κινηταρα !

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα μετα απο μια ερευνα αγορας που εκανα, δυο κινητα που πιστευω (προσωπικη αποψη παντα) καλυπτουν τις αναγκες μου ειναι το Realme gt3 η Realme Gt Neo 5, ειναι και τα 2 μοντελα 2023. Οι τιμες ξεφευγουν λιγο απο τα 500 ευρω αλλα δεν πειραζει μια φορα στιν 5ετια περνω κινητο. Αυτα απο εμενα

Δημοσ.
23 ώρες πριν, nikosmakos είπε

καλησπερα μετα απο μια ερευνα αγορας που εκανα, δυο κινητα που πιστευω (προσωπικη αποψη παντα) καλυπτουν τις αναγκες μου ειναι το Realme gt3 η Realme Gt Neo 5, ειναι και τα 2 μοντελα 2023. Οι τιμες ξεφευγουν λιγο απο τα 500 ευρω αλλα δεν πειραζει μια φορα στιν 5ετια περνω κινητο. Αυτα απο εμενα

που βρηκες τιμες σε συσκευες που δεν εχουν κυκλοφορισει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Donalhioy είπε

που βρηκες τιμες σε συσκευες που δεν εχουν κυκλοφορισει?

δεν βρηκα τιμες απλα ειδα το Realme Gt Neo 5 στο aliexpress ειναι 650$ εκει γυρω, οποτε, οπως ειπα παει πανω απο 500. 

https://www.giztop.com/realme-gt-neo-5.html

https://www.giztop.com/realme-gt-neo-5-240w.html

Επεξ/σία από nikosmakos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...