Cubicolor Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα επειδη τα γυαλια ηλιου που ειχα μου πεσανε, και επειδη σκεφτομαι να αγορασω νεα γυαλιά ηλίου μάσκα. Μπορειτε να μου προτεινετε καπιες καλες μαρκες ? Το ποσο που διαθετω ειναι μεχρι 150 ευρω Πιες ειναι οι καλυτερες εταιριες για γυαλιά ηλίου μάσκα. ? Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2023 από Cubicolor
papresa Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 11 λεπτά πριν, Cubicolor είπε Καλησπερα επειδη τα γυαλια ηλιου που ειχα μου πεσανε, και επειδη σκεφτομαι να αγορασω νεα γυαλια ηλιου με μασκα./. Μπορειτε να μου προτεινετε καπιες καλες μαρκες για γυαλια ηλιου με μασκα.? Προτιμαω γυαλια ηλιου με μασκα. και αν γινεται να μου στειλετε καπια links για γυαλια ηλιου με μασκα για να τα δω και να επιλεξω πια να παρω? Το ποσο που διαθετω ειναι μεχρι 150 ευρω για γυαλια ηλιου με μασκα Πιες ειναι οι καλυτερες εταιριες για γυαλια ηλιου με μασκα? Μας κούρασες... Διάβασε πόσες φορές γράφεις γυαλια ηλιου με μασκα...
Cubicolor Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, fredd0 είπε τελικα δε καταλαβα, θες γυαλια ηλιου με μασκα ; ναι θελω γυαλια ηλιου με μασκα 33 λεπτά πριν, papresa είπε Μας κούρασες... Διάβασε πόσες φορές γράφεις γυαλια ηλιου με μασκα... φιλε μου δεν σε κουρασα και συγνωμη αλλα και παλι το διορθωσα το κειμενο ,μου Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από Cubicolor
filipprin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Και τι ακριβως ειναι τα γυαλια ηλιου με μασκα????
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, filipprin είπε Και τι ακριβως ειναι τα γυαλια ηλιου με μασκα???? για ηλεκτροκόλληση θα τα θελει.
filipprin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Cubicolor είπε ηλιου με μασκα Χωρις ΜΕ λοιπον
Cubicolor Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 16 λεπτά πριν, filipprin είπε Χωρις ΜΕ λοιπον αυτα φιλε μου ειναι με μασκα στην φωτο. οποιος δεν θελει να βοηθησει να μην το κανει. στην τελικη θα το ψαξω και μονος μου.. πχ αυτα ειναι με μασκα
Liapisftw Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Κάτι τέτοιο; Έχει και άλλες μάσκες αλλά χωρίς γυαλιά 😂
Cubicolor Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 13 λεπτά πριν, Liapisftw είπε Κάτι τέτοιο; Έχει και άλλες μάσκες αλλά χωρίς γυαλιά 😂 σαν αυτα αυτα εννοω
Cubicolor Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) καλα κανενας δεν γνωριζει για γυαλια ηλιου με μασκα? σας εδειξα τοσες φωτογραφιες/./ με παραδειγματα./. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2023 από Cubicolor
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, Cubicolor είπε καλα κανενας δεν γνωριζει για γυαλια ηλιου με μασκα? Και εμένα τι μου έστειλες πμ; τόσα καταστήματα υπάρχουν ,πήγαινε και δοκίμασε τι σου αρέσει.
Cubicolor Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και εμένα τι μου έστειλες πμ; τόσα καταστήματα υπάρχουν ,πήγαινε και δοκίμασε τι σου αρέσει. απλα, ρωτησα πιες ειναι οι καλυτερες μαρκες φιλε.. σε πιες μαρκες να κοιταξω? Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2023 από Cubicolor
Cubicolor Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) τι επιλογες υπαρχουν σε γυαλιά ηλίου μάσκα. ? πιες ειναι οι καλυτερες μαρκες σε γυαλιά ηλίου μάσκα. ? Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2023 από Cubicolor
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα