Veldril Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας έχω αυτό το ps3 εδώ και xxxxxx χρονια και θα ήθελα να το φλασαρω η να το τσιπαρο? Γιατί δεν ξέρω ποιο ακριβός απτά 2 περνει. Είχα διάβαση κάποτε κάπου πως με τον κοδικο που έχει από πίσω θέλει τα ανάλογα δεν θυμάμαι καν που το είχα δει.πανε και χρόνια φυσικά από τότε και είπα να ξανά ασχολιθω με το 3.και το λοιπόν. System Software version 4.90 IP Address xxx. xxx. x. xxx MAC Address xx:xx:xx:xx:xx:xx Free Space 735 GB / 931 GB Και από κάτω γράφει CECH-4004C
micos000 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Αν δεν ξέρεις τίποτα από αυτά τότε ας το για κάποιον που ξέρει. Δεν έχει στην περιοχή σου κανένα μαγαζί που να τσιπάρει; Αν θέλεις πάντως ψάξε για jailbrake
Veldril Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Όχι δεν έχει δυστυχώς 😔😔😔 οπότε θέλει jb? Νταξει δεν έχω τσιπαρει ποτέ αλλά ξέρω pc οπότε δεν θα μου είναι και δύσκολο. Να ψάξω με φλασακη δηλαδή ε? Αυτό θέλω μόνο να μθω τίποτα άλλο 😁 Όχι δεν έχει δυστυχώς 😔😔😔 οπότε θέλει jb? Νταξει δεν έχω τσιπαρει ποτέ αλλά ξέρω pc οπότε δεν θα μου είναι και δύσκολο. Να ψάξω με φλασακη δηλαδή ε? Αυτό θέλω μόνο να μθω τίποτα άλλο 😁 17 λεπτά πριν, Veldril είπε 😔😔😔😁 αν έχεις και κάνα site να μου πεις να κάνω download τα αρχεία θα σου ειμουν ευγνώμων 😁
Veldril Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Και κάτι που μου διέφυγε είναι πως έκανα update σε 4.90 κατά λάθος από βιασινη κλπ να παίξω. Απλά θέλω να την τσιπαρο να παίξω και λίγο δωρεάν. Έτσι και άλλιος δεν μπορείς να μπεις σε online από το ps3 δυστυχώς την αχριστεψαν είχαν δεν είχαν. Και δεν ξέρω αν τσιπαρετε τώρα στην έκδοση 4.90??😢😢😢
micos000 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δεν ξέρω, τι να σου πω. Μακάρι να τα καταφέρεις και αν κάνεις κάτι στείλε ένα μήνυμα για να ξέρω ότι μπορεί να γίνει και σε 4.90 fw.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα