matsakonistisbm Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Κατι ανάλογο απο xiaomi με 300w ταχυφόρτιση -> link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Με το καλό να δούμε πρεμιέρα και στα αυτοκίνητα! Αυτονομία 600 χιλιόμετρα με 200 χιλιόμετρα στα 2 λεπτά φόρτισης... τέλος η βενζίνη. Να πέσουν λίγο και οι τιμές βέβαια ΥΓ. 600 χιλιόμετρα επί 1600 κύκλοι = κοντά 1.000.000 χιλιόμετρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TutaKachun Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 13 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε Δεν θα σου άνοιγε το Instagram σε 0,01 sec γρηγορότερα; Oι περισσοτεροι άνθρωποι κοιτάνε τα specs καθαρα με ψυχολογικό τροπο. Θελω τν μεγαλυτερο αριθμο. Αν του δώσεις το S20 χωρίς να ξερει τι συσκευη εχει, θα σου λεει πωπω τι κινητάρα το S23 τον κώλο του πάει 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adversus Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μετά από φόρτιση στα 120w στο xiaomi της γυναίκας και την πτώση της μπαταρίας σε λίγους μήνες, ευχαριστώ αλλά προτιμώ τα 20w του iphone μου 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, TutaKachun είπε Oι περισσοτεροι άνθρωποι κοιτάνε τα specs καθαρα με ψυχολογικό τροπο. Θελω τν μεγαλυτερο αριθμο. Αν του δώσεις το S20 χωρίς να ξερει τι συσκευη εχει, θα σου λεει πωπω τι κινητάρα το S23 τον κώλο του πάει Κατά βάθος απάντησες στον εαυτό σου. Μας έχουν βάλει στη σύγκριση για τόσο μικρές διαφορές απειροελάχιστες. Εγώ δεν τα κοιτάω τόσο. Μόνο πολύ ram να έχει, ειδικά για να μην κλείνουν οι εφαρμογές και να έχω πολλά tabs στον chrome κινητού. Θυμάμαι παλιά δεν με έμοιαζε τι contrast, panel κτλπ είχε η τηλεόραση του φίλου μου όταν παίζαμε playstation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, adversus είπε Μετά από φόρτιση στα 120w στο xiaomi της γυναίκας και την πτώση της μπαταρίας σε λίγους μήνες, ευχαριστώ αλλά προτιμώ τα 20w του iphone μου Μην πάρεις Tesla. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adversus Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε Μην πάρεις Tesla. Δεν το είχα στο πρόγραμμα έτσι κι αλλιώς 😂 αλλά ψιλό άσχετο το παράδειγμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 9 λεπτά πριν, adversus είπε Δεν το είχα στο πρόγραμμα έτσι κι αλλιώς 😂 αλλά ψιλό άσχετο το παράδειγμα. Είναι μια χαρά σχετικό. Είναι στην λογική σου. Αν πάρεις Tesla χωρίς ταχυφορτιστή θα περιμένεις έναν αιώνα να φορτίσεις. Simple as that. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimockal92 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, TheoAlex50 είπε Εμένα η μόνη μου απορία είναι τι ποσοστό των ατόμων που αγοράζουν κινητό αυτής της αξίας τους ενδιαφέρει η ταχύτητα φόρτισης; Να πω ότι κράταγε η μπαταρία 3 μέρες οκ αυτό θα ήταν selling point. ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΓΕ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΣΝΑΠΝΤΡΑΓΚΟΝ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adversus Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, dtk-386 είπε Είναι μια χαρά σχετικό. Είναι στην λογική σου. Αν πάρεις Tesla χωρίς ταχυφορτιστή θα περιμένεις έναν αιώνα να φορτίσεις. Simple as that. Αφού το λες σχετικό εσύ δε θα σου χαλάσω χατήρι. Το ότι είναι διαφορετική υλοποίηση ( άλλος τύπος μπαταρίας κτλπ) δε το σχολιάζουμε καν αφου δε θα στο χαλάσω το χατήρι. Το ότι στο 11Τ pro πέφτει δραματικά η αντοχή της μπαταρίας όταν φορτίζεις 2-3 φορές την ημέρα στα 120w είναι οκ για σένα; γιατί μέσα σε λίγους μήνες η υγεία της μπαταρίας πήρε τον κατήφορο και μόλις αλλάξαμε σε 40w φορτιστή έχει παραμείνει στάσιμη... ή πάλι θα πεις κανα πετυχημένο με κανένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο; και για σε προλάβω, δε με ενοχλέι η γρήγορη φόρτιση αλλά η μη σωστή υλοποίηση απλά και μόνο να δώσεις ένα μεγάλο νούμερο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, adversus είπε Αφού το λες σχετικό εσύ δε θα σου χαλάσω χατήρι. Το ότι είναι διαφορετική υλοποίηση ( άλλος τύπος μπαταρίας κτλπ) δε το σχολιάζουμε καν αφου δε θα στο χαλάσω το χατήρι. Το ότι στο 11Τ pro πέφτει δραματικά η αντοχή της μπαταρίας όταν φορτίζεις 2-3 φορές την ημέρα στα 120w είναι οκ για σένα; γιατί μέσα σε λίγους μήνες η υγεία της μπαταρίας πήρε τον κατήφορο και μόλις αλλάξαμε σε 40w φορτιστή έχει παραμείνει στάσιμη... ή πάλι θα πεις κανα πετυχημένο με κανένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο; Δεν θα πω τίποτα. Κάνε ότι θες. Σιγά μην σκάσω για την υγεία του κινητού σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheMerchant Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Εμένα η μόνη μου απορία είναι τι ποσοστό των ατόμων που αγοράζουν κινητό αυτής της αξίας τους ενδιαφέρει η ταχύτητα φόρτισης; Να πω ότι κράταγε η μπαταρία 3 μέρες οκ αυτό θα ήταν selling point. Ότι πιο άχρηστο έχουν βγάλει, προτιμώ το κινητό μου που βγάζει άνετα 2.5 μέρες και ας φορτίζει σε μιάμιση ώρα παρά γρήγορη φόρτιση και καταστροφή της μπαταρίας σε σύντομο διάστημα. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από chios 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vakis_1982 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μόνο να μην το βάζετε για φόρτιση 18:00 - 21:00 για να κάνουμε εξοικονόμηση στο δίκτυο ρεύματος!!! Σκεφτείτε και το κράτος μας!!!🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Tetrabitos είπε Δεν θα σου άνοιγε το Instagram σε 0,01 sec γρηγορότερα; παντα οταν ριχνω λεφτα σε κατι καινουριο θελω να χει τα παντα καινουρια , παραξενια μου περιεργεια ισως 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα