Crash24 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Η Realme, ανακοίνωσε στη MWC 2023 το GT3 με ταχύτητα φόρτισης 240W, μία από τις γρηγορότερες στην αγορά, αν όχι η γρηγόροτερη που είναι εμπορικά διαθέσιμη. Το Realme GT3, είναι πανομοιότυπο με το κινεζικό μοντέλο GT Neo5, πράγμα που σημαίνει ότι επωφελείται από τις ίδιες ταχύτατες ταχύτητες φόρτισης όπου χαρακτηριστικά μια γρήγορη φόρτιση 80 δευτερολέπτων με το προσαρμοσμένο καλώδιο USB 12A, είναι σε θέση να φορτίσει τη μπαταρία των 4.600mAh στο 20% ενώ μια πλήρης φόρτιση χρειάζεται μόνο 9,5 λεπτά για να ολοκληρωθεί από το 0 στο 100%. Ο φορτιστής περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Για να αντιμετωπιστεί η επιπλέον θερμότητα από την υψηλότερη ισχύ φόρτισης, η μπαταρία του GT3 καλύπτεται από ένα τεράστιο σύστημα υγρής ψύξης το οποίο συμπληρώνεται με διάφορους αισθητήρες ασφαλείας καθώς και με πυρίμαχο σχεδιασμό. Σύμφωνα με την εταιρεία, η μπαταρία θα διατηρήσει τουλάχιστον το 80% της υγείας της μετά από 1.600 κύκλους φόρτισης (στα 240W), διπλάσιο από το βιομηχανικό πρότυπο. Η Realme ακόμα τοποθετεί ένα μικρό δακτύλιο φωτισμού RGB σε σχήμα C - με την ονομασία "Pulse Interface System" ανάμεσα σε έναν NFC δέκτη και ένα εικονίδιο Snapdragon 8+ Gen 1 στο πίσω μέρος, με την εταιρεία να μην επιλέγει το πιο σύγχρονο chipset της Qualcomm. Όλα αυτά βρίσκονται μέσα σε ένα ημιδιαφανές παράθυρο δίπλα στη μονάδα κάμερας, με τον προσαρμόσιμο φωτεινό δακτύλιο να υποδεικνύει τη στάθμη της μπαταρίας, τις εισερχόμενες κλήσεις, τις ειδοποιήσεις και την αντίστροφη μέτρηση της κάμερας. Βλέπετε; Όπως και στο GT Neo5, το GT3 διαθέτει μια κύρια κάμερα 50 megapixel (με αισθητήρα Sony IMX890 και οπτική σταθεροποίηση), μια υπερ-ευρυγώνια κάμερα 8 megapixel και μια κάμερα macro στα 2MP. Στην πρόσοψη υπάρχει μια AMOLED οθόνη 6,74 ιντσών με ανάλυση 2.772 x 1.240, ρυθμό ανανέωσης 144Hz, έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη και μια selfie κάμερα 16-megapixel σε μια μικρή οπή. Υπάρχει ακόμα θύρα υπέρυθρων αλλά και στερεοφωνικά ηχεία Dolby Atmos. Ξεκινώντας από τα 649 δολάρια, η νέα συσκευή της Realme τρέχει Android 13 και έρχεται σε τέσσερις εκδόσεις, με αυτή των 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου να είναι η βασική. Το ανώτερο μοντέλο έρχεται με 16GB RAM αλλά και 1TB αποθηκευτικού χώρου. Η συσκευή θα κάνει σύντομα την εμφάνισή της σε πολλές ευρωπαϊκές αγορές, συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδος. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Εμένα η μόνη μου απορία είναι τι ποσοστό των ατόμων που αγοράζουν κινητό αυτής της αξίας τους ενδιαφέρει η ταχύτητα φόρτισης; Να πω ότι κράταγε η μπαταρία 3 μέρες οκ αυτό θα ήταν selling point. 15 1 12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cghera Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Σύντομα οι φορτιστές θα ρίχνουν τις ασφάλειες. Φαντάσου τώρα να θέλεις να αλλάξεις μπαταρία. Αλλά ποιος αλλάζει μπαταρία; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση TutaKachun Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 8 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Εμένα η μόνη μου απορία είναι τι ποσοστό των ατόμων που αγοράζουν κινητό αυτής της αξίας τους ενδιαφέρει η ταχύτητα φόρτισης; Να πω ότι κράταγε η μπαταρία 3 μέρες οκ αυτό θα ήταν selling point. Δεν διαφωνώ αλλά αφού αυτό δεν γίνεται, προτιμώ όταν ξεμείνω στο δρόμο ή στην δουλειά να βρω μια πριζα για 5 λεπτά και να το πάω 50% πάλι, παρα να κουβαλάω μαζί μου ένα βαρύ powerbank 34 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση nick_corobos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 9 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Εμένα η μόνη μου απορία είναι τι ποσοστό των ατόμων που αγοράζουν κινητό αυτής της αξίας τους ενδιαφέρει η ταχύτητα φόρτισης; Να πω ότι κράταγε η μπαταρία 3 μέρες οκ αυτό θα ήταν selling point. Το 100% των ανθρωπων τους ενδιαφερει η γρηγορη φορτιση. 32 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Εμένα η μόνη μου απορία είναι τι ποσοστό των ατόμων που αγοράζουν κινητό αυτής της αξίας τους ενδιαφέρει η ταχύτητα φόρτισης; Να πω ότι κράταγε η μπαταρία 3 μέρες οκ αυτό θα ήταν selling point. σε 10 λεπτά έχεις φορτισμένο τηλέφωνο! όση αυτονομία και αν έχεις δεν το ξεπερνά αυτό. εδώ εγώ με 65W ταχυφόρτιση και δεν προλαβαίνω να το βάλω και φουλάρει αμέσως. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από dtk-386 15 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) my next phone εχω παρει το realme gt2 pro me 12/256 580ευρω οποτε μολις πεσει στην ιδια τιμη θα παρω την αναβαθμιση ενα μεγαλο Οχι στο θεμα επεξεργαστης μια και φερει τον ιδιο επεξεργαστη με το realme gt2 pro. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από forgotten 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρουσα επιλογή από θεμα specs όταν πέσει στην αναλογη τιμή. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από aces Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gadgetseek Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 "η μπαταρία θα διατηρήσει τουλάχιστον το 80% της υγείας της μετά από 1.600 κύκλους φόρτισης (στα 240W)" αυτό το κάνει ανέλπιστα ενδιαφέρον! και το οπίσθιο led ειδοποιήσεων είναι επίσης μία ωραία προσθήκη. όχι, τα καλά να λέγονται.. 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bil79 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Ας το πάρει κανας beta tester και αν δεν πάρει φωτιά και υπάρχει μπαταρία στο εξάμηνο το βλέπουμε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Όπως και να το δεις είναι εντυπωσιακό! Η μπαταρίες με τέτοιους ρυθμούς φόρτισης τι διάρκεια ζωής έχουν; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
floba Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 ΜΠΟΥΜΜΜΜΜ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 45 λεπτά πριν, nick_corobos είπε Το 100% των ανθρωπων τους ενδιαφερει η γρηγορη φορτιση. Αυτό! Προσωπικά όχι απλά με ενδιαφέρει αλλά είναι και από τα βασικότερα κριτήρια για αγορά κινητού και ένας από τους λόγους που απορρίπτω την Apple. Άπειρες φορές με έχει σώσει το fast charge. Nα πρέπει να φύγω και να είμαι στο 20%, να το συνδέω στο ρεύμα και στα 10 λεπτά να έχω πάει πάνω από 50%. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alejsalonica Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Σύντομα κι ο πρώτος φορτιστής που θα μπορεί να φορτίσει αυτοκίνητα αλλά και κινητά αλλά όχι ταυτόχρονα, είναι νωρίς ακόμα για κάτι τέτοιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 30 λεπτά πριν, forgotten είπε my next phone εχω παρει το realme gt2 pro me 12/256 580ευρω οποτε μολις πεσει στην ιδια τιμη θα παρω την αναβαθμιση ενα μεγαλο Οχι στο θεμα επεξεργαστης μια και φερει τον ιδιο επεξεργαστη με το realme gt2 pro. Δεν θα σου άνοιγε το Instagram σε 0,01 sec γρηγορότερα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα