thelos257 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Καλησπερα σας σημερα εριξα μια παραγγελια του mac mini m2 256gb απο το κυπριακο istorm.com.cy οπου επελεξα να το παραλαβω οταν ερθει στο καταστημα. Ο ανθρωπος εκει μου ειπε πως θα παρει δυο με τρεις εβδομαδες μεχρι να σταλει και θα μου τηλεφωνησει να παω να το παραλαβω απο εκει περα. Θα ηθελα να ρωτησω θα πρεπει να προσεξω κατι ; Ειναι καλυτερες οι επιδοσεις του Μ2 σε αντιθεση με τον Μ1 ; Θα πηγαινα στον Μ1 που ηταν φτηνοτερος αλλα δεν υπηρχε ουτε καν στο public cyprus. Τα προγραμματα λειτουργουν κανονικα ολα ; Εχω εμπειρια Mac καθως εχω ενα iMac Late 2014 1TB HDD 8GB RAM DDR3 Intel Core i5 Dual CPU. Ολα αυτα τα χρονια αν και σταματησε να παιρνει αναβαθμισεις του περασα το MacOS Ventura και δουλευει αψογα με καποια μικροκολληματα ωρα ωρα λογο του οτι φοβαμαι ακομη και σημερα να προχωρησω σε αναβαθμιση του σκληρου δισκου του το αφησα οπως το αγορασα. 1
polaki Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Με το καλό να σου έρθει! Δεν χρειάζεται να πουμε κάτι άλλο. Για την απόδοση Μ1 - Μ2 μιλάνε τα benchmarks, από εκεί και πέρα επειδή έκανα την μετάβαση μπορώ να σου πω ότι στην ΠΡΑΞΗ, δεν θα δεις καμία απολύτως διαφορά στις επιδόσεις.
panos spain Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Γενικά αυτές τις ερωτήσεις τις κανεις πριν προχωρησεις στην αγορα. Στο δια ταύτα, δεν θα δεις καμια διαφορα απο Μ1 σε Μ2, παρολο που υπαρχουν διαφορες στα σημεία (σκληρος δισκος χαμηλοτερης ταχυτητας στον Μ2 κ.α).
thelos257 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, panos spain είπε Γενικά αυτές τις ερωτήσεις τις κανεις πριν προχωρησεις στην αγορα. Στο δια ταύτα, δεν θα δεις καμια διαφορα απο Μ1 σε Μ2, παρολο που υπαρχουν διαφορες στα σημεία (σκληρος δισκος χαμηλοτερης ταχυτητας στον Μ2 κ.α). Καλησπερα ποια ειναι τα και αλλα που αναφερονται και δεν τα γνωριζω ; Εκτος απο την χαμηλη ταχυτητα στον Μ2. 5 ώρες πριν, polaki είπε Με το καλό να σου έρθει! Δεν χρειάζεται να πουμε κάτι άλλο. Για την απόδοση Μ1 - Μ2 μιλάνε τα benchmarks, από εκεί και πέρα επειδή έκανα την μετάβαση μπορώ να σου πω ότι στην ΠΡΑΞΗ, δεν θα δεις καμία απολύτως διαφορά στις επιδόσεις. Τα οποια benchmarks που τα βρισκω ;
polaki Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, thelos257 είπε Τα οποια benchmarks που τα βρισκω ; Τί νόημα έχουν τα benchmarks αφού το έχεις ήδη πάρει? Επίσης τί εννοείς που βρίσκεις τα benchmarks? Ζητάς πώς να το γράψεις στο Google? Seriously?
thelos257 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, polaki είπε Τί νόημα έχουν τα benchmarks αφού το έχεις ήδη πάρει? Επίσης τί εννοείς που βρίσκεις τα benchmarks? Ζητάς πώς να το γράψεις στο Google? Seriously? Το εχω παραγγειλει φιλε μου δεν το εχω ηδη παρει και δεν γνωριζω ποτε θα μου ερθει.
thelos257 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα το παρελαβα χθες επιτελους παιδια. Απλα ο Μ2 δεν καταλαβαινει τιποτα σε σχεση με το mac mini late 2014 που το εχω ακομα αυτο τα πηγαινει πολυ καλυτερα σε επιδοσεις ακομα και στα δυσκολα. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2023 από thelos257 1
liospi Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 15 ώρες πριν, thelos257 είπε Καλησπερα το παρελαβα χθες επιτελους παιδια. Απλα ο Μ2 δεν καταλαβαινει τιποτα σε σχεση με το mac mini late 2014 που το εχω ακομα αυτο τα πηγαινει πολυ καλυτερα σε επιδοσεις ακομα και στα δυσκολα. καλοδούλευτο.... είναι τρομερό μηχανάκι χωρίς να ανεβάζει θερμοκρασίες και ταχύτατο. όσο για το Mac mini του '14 δεν υπάρχει σύγκριση. για εμένα (έχω αλλάξει 5 Mac mini) ίσως ήταν η χειρότερη γενιά. 1
thelos257 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, liospi είπε καλοδούλευτο.... είναι τρομερό μηχανάκι χωρίς να ανεβάζει θερμοκρασίες και ταχύτατο. όσο για το Mac mini του '14 δεν υπάρχει σύγκριση. για εμένα (έχω αλλάξει 5 Mac mini) ίσως ήταν η χειρότερη γενιά. Καλησπέρα ποιες γενιές άλλαξες φίλε μου αν επιτρέπεται? Το χρεισιμοποιηεις με ποντίκι και πληκτρολόγιο της Apple ?
liospi Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, thelos257 είπε Καλησπέρα ποιες γενιές άλλαξες φίλε μου αν επιτρέπεται? Το χρεισιμοποιηεις με ποντίκι και πληκτρολόγιο της Apple ? Είχα του ‘09 - ´11 - ´12 - ´18 - ´20 (Μ1) για λίγο δούλεψα του ‘14 απο πληκτρολόγιο, επειδή έχω πάνω από ένα Mac δουλεύω με το μαμα εκτός από ένα που δουλεύω με satechi (πολύ καλό) απο ποντίκι το μαμα το έχω στην τσάντα και το χρησιμοποιώ μόνο στα ταξίδια ή σε ραντεβου. Βασικό ποντίκι έχω της Logitech G pro. Παλιά είχα και το deathadder (δυο φορες) αλλά στα δυο χρόνια ψόφαγε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα