Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας !! Αποφάσισα να κάνω ένα συμβόλαιο με την cosmote για το πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited!!

Ο λόγος που επιλέγω αυτό το πακέτο είναι διότι η περιοχή μου φτάνει μέχρι τα 24mbs χωρίς δυνατότητα αναβάθμισης!!

Η τελική τιμή ανέρχεται στα 38.5 μηνιαία με μια εξτρά sim για τοποθέτηση σε router!!

Επειδή δεν έχω ξανά επιλέξει αντίστοιχο πακέτο έχω μερικές ερωτήσεις !!

Κατάρχας πιο router θα μου προτείνατε που να έχει ethernet για να μπορώ να το έχω μόνιμα συνδεδεμένο στο pc..

Δεύτερον υπάρχει δυνατότητα να γνωρίζω στο περίπου πόση ταχύτητα θα μπορώ να πιάνω κ αν θα έχει μεγάλα σκαμπανεβασματα?? ΥΓ. Με iphone13pro σε 4g πιάνω περίπου 140-150

Και τελευταίο κ δεν σας κουράζω αλλο !!  Επειδή παίζω online games σε περίπτωση που έχω υψηλά ping/ms υπαρχεί κάποιος τρόπος βελτιστοποίησης? ΥΓ2. Αυτή την στιγμη με την 24αρα τα ms μου στο LoL συγκεκριμένα είναι περίπου 86-95 !!

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !!!

Δημοσ.

Έχω ίδιο πρόγραμμα σε Vodafone, Modem έχω πάρει το MikroTik Chateau LTE12, σίγουρα υπάρχουν και φθηνότερα. Στην Voda παίζω με CGNAT οπότε δεν έχω Public IP. Αν και έχω σχετικά υψηλά Pings, σε ΧΒΟΧ παίζω ικανοποιητικά. Δεν ξέρω αν η Cosmote δίνει επιλογή για Public IP, αλλά αν δεν δίνει, μην περιμένεις χαμηλά Pings...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...