squib Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 θα προβώ σε αγορά ενός εκ των δύο monitors. Η χρήση είναι κυρίως γραφείου και θα συνδέσω και ένα xbox series s. Η διαφορά τιμής ειναι 6 ευρώ συνεπώς ασήμαντη. έχει άποψη κανείς? ποιο να προτιμήσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 δεν είναι συγκρίσιμες γιατί δεν έχουν ίδια ανάλυση & λόγο πλευρών συνήθως για παιχνιδομηχανές παίρνουμε τις κλασικές 32" με την 2Κ ανάλυση και όχι wide Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squib Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, jgeorgiou είπε δεν είναι συγκρίσιμες γιατί δεν έχουν ίδια ανάλυση & λόγο πλευρών συνήθως για παιχνιδομηχανές παίρνουμε τις κλασικές 32" με την 2Κ ανάλυση και όχι wide το ξέρω ότι η μία ειναι 16:9 και η άλλη 21:9 αλλά σα panel τεχνολογια ποια ειναι καλύτερη, έστω σαν άισθηση εάν έχει κάποιος δουλέψει με κάποια από αυτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
absolom Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 1/3/2023 στις 5:29 ΜΜ, squib είπε το ξέρω ότι η μία ειναι 16:9 και η άλλη 21:9 αλλά σα panel τεχνολογια ποια ειναι καλύτερη, έστω σαν άισθηση εάν έχει κάποιος δουλέψει με κάποια από αυτές. την aoc την εχει σε προσφορα το eshop στα 285 και γω το σκεφτομαι και ειμαι σε διλημα να προτιμησω αυτη ή τη xiaomi mi 34 curved, δεν την εχει παρει και καποιος την aoc να ακουσουμε μια γνωμη, για την odyssey g5 εχω διαβασει σε διαφορα site οτι ξεκολανε τα πανελ Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2023 από absolom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squib Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 9 ώρες πριν, absolom είπε την aoc την εχει σε προσφορα το eshop στα 285 και γω το σκεφτομαι και ειμαι σε διλημα να προτιμησω αυτη ή τη xiaomi mi 34 curved, δεν την εχει παρει και καποιος την aoc να ακουσουμε μια γνωμη, για την odyssey g5 εχω διαβασει σε διαφορα site οτι ξεκολανε τα πανελ η G5 ου βγαίνει 279 και η AOC 285, δεν ειναι τα χρήματα αλλά ποια ειναι πιο καλή οθόνη. Με βλεπώ πάντως να κλείνω προς τη samsung που ειναι και συμβατή με το xbox series s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα