Προς το περιεχόμενο

[monitor] AOC U34G3XM ULTRAWIDE QHD VA HDR GAMING MONITOR 34" 285€ e-shop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, matrixxx είπε

Ποσο παλιο και ποια ειναι η iGPU; Εξαρταται.

Αυτα εχει και παιζει καλα ακομη και στο πιο βαρυ που του κανω στο ιντερνετ (YouTube) ο επεξεργαστης κωλοβαραει.

Πως μπορω να βρω τι θα συμβει με μια πιο μεγαλης αναλυση οθονη απο το 1920x1080;

Ευχαριστω

image.png.c7f08a4816b8cafd0a351c1c8f8227e4.png

image.png.fd357d198bdbbff17e0ca238436535bb.png

Επεξ/σία από safridia
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, safridia είπε

Αυτα εχει και παιζει καλα ακομη και στο πιο βαρυ που του κανω στο ιντερνετ (YouTube) ο επεξεργαστης κωλοβαραει.

Πως μπορω να βρω τι θα συμβει με μια πιο μεγαλης αναλυση οθονη απο το 1920x1080;

Ευχαριστω

image.png.c7f08a4816b8cafd0a351c1c8f8227e4.png

image.png.fd357d198bdbbff17e0ca238436535bb.png

o i3 3240 εχει ενσωματωμενα γραφικα intel hd 2500 που απο οτι νομιζω υποστηριζουν αναλυση μεχρι 2560χ1600 ,αλλα ας μας απαντησει και καποιος αλλος για σιγουρια

• Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, absolom είπε

o i3 3240 εχει ενσωματωμενα γραφικα intel hd 2500 που απο οτι νομιζω υποστηριζουν αναλυση μεχρι 2560χ1600 ,αλλα ας μας απαντησει και καποιος αλλος για σιγουρια

Βρηκα αυτο εδω, "The HD2500 is a 3rd generation graphics technology and The Maximum Display Resolution it supports is 2560*1600"
Ειλικρινα δεν θα φανταζομουν οτι η καρτα θα ειχε περιορισμο για την αναλυση. Μαλλον θα τρωει τρελη μνημη.
Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, safridia είπε

Βρηκα αυτο εδω, "The HD2500 is a 3rd generation graphics technology and The Maximum Display Resolution it supports is 2560*1600"
Ειλικρινα δεν θα φανταζομουν οτι η καρτα θα ειχε περιορισμο για την αναλυση. Μαλλον θα τρωει τρελη μνημη.
Ευχαριστω πολυ

μπορεις να πας σε 32ρα 2560χ1440 απλα χρειαζεσαι hdmi το dvi δε θα δουλευει σωστα

• Like 1
Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα.

Όλα οκ, προσπαθώ να την φέρω λίγο στα μέτρα μου με το contrast και brightness προς το παρόν. Το μενού εύκολο με gaming profiles, low blue light modes και software που χειρίζεσαι όλα αυτά από τα windows. 

Έτρεξα λίγο rdr2 και είναι εντυπωσιακή η διαφορά με την 24g2u που είχα. Επίσης στην επιφάνεια εργασίας το real estate που έχεις για να δουλέψεις εντυπωσιακο.

Γενικα την βλέπω σαν τίμια αναβάθμιση για τα χρήματα της χωρίς να έχω εμπειρία στης οθόνες.

• Like 5
Δημοσ.
8 ώρες πριν, petran91 είπε

Παρέλαβα σήμερα.

Όλα οκ, προσπαθώ να την φέρω λίγο στα μέτρα μου με το contrast και brightness προς το παρόν. Το μενού εύκολο με gaming profiles, low blue light modes και software που χειρίζεσαι όλα αυτά από τα windows. 

Έτρεξα λίγο rdr2 και είναι εντυπωσιακή η διαφορά με την 24g2u που είχα. Επίσης στην επιφάνεια εργασίας το real estate που έχεις για να δουλέψεις εντυπωσιακο.

Γενικα την βλέπω σαν τίμια αναβάθμιση για τα χρήματα της χωρίς να έχω εμπειρία στης οθόνες.

Έχει audio out λέει. Συνδέεις HDMI από τον υπολογιστή για εικόνα και ήχο και στο audio out συνδέεις ηχεία ή ακουστικά; καλά το καταλαβαίνω;

Η βάση είναι σταθερή; Τα πόδια περισσεύουν πολύ μπροστά από την οθόνη; πόσο είναι το βάθος που πιάνει; Σ ευχαριστώ πολύ αν μου απαντήσεις

Να την ευχαριστηθείς

Δημοσ.
3 ώρες πριν, pantelikas είπε

Έχει audio out λέει. Συνδέεις HDMI από τον υπολογιστή για εικόνα και ήχο και στο audio out συνδέεις ηχεία ή ακουστικά; καλά το καταλαβαίνω;

Η βάση είναι σταθερή; Τα πόδια περισσεύουν πολύ μπροστά από την οθόνη; πόσο είναι το βάθος που πιάνει; Σ ευχαριστώ πολύ αν μου απαντήσεις

Να την ευχαριστηθείς

• Διαστάσεις με βάση: 817.4 x 399.4-529.4 x 339.6 mm.
  • Διαστάσεις χωρίς βάση: 817.4 x 370.7 x 55.7 mm.
  • συμφωνα με το eshop το βαθος φαινεται να ειναι 33.97 εκατοστα
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, pantelikas είπε

Να την ευχαριστηθείς

Την έχω βάλει σε δικιά μου βάση στο γραφείο οπότε για την σταυθερότητα της βάσης δεν μπορώ να απαντήσω. 
Στις εικόνες που ακολουθούν μετράω τις διαστάσεις της βάσης στο περίπου για να έχεις μία ιδέα. Επίσης ναι, έχει έχει θύρα audio jack.
Σε ευχαριστώ πολύ!

Spoiler

IMG_2137.JPGIMG_2136.JPG

Επεξ/σία από petran91
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 6/3/2023 στις 10:58 ΠΜ, petran91 είπε

Το black smearing πόσο έντονο είναι?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, @taraxia είπε

Το black smearing πόσο έντονο είναι?

Την πήρε ένας φίλος και το συζητάγαμε. Out of the box είναι αρκετά κακό αλλά με λίγο πείραγμα στις ρυθμίσεις γίνεται unnoticeable

Δημοσ.

εχω ψαξει τις διαφορες σε VA and IPS panel, αλλα δεν μπορω να καταληξω ποση μεγαλη διαφορα έχουν. ειναι ντιλ μπρεκερ η οχι. ειναι ο μονος μου ενδοιασμος για αυτην την οθόνη. αν καποιος εχει κανει μεταβαση απο IPS panel σε VA, να μου πει μια γνώμη. ευχαριστω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, emtr3 είπε

εχω ψαξει τις διαφορες σε VA and IPS panel, αλλα δεν μπορω να καταληξω ποση μεγαλη διαφορα έχουν. ειναι ντιλ μπρεκερ η οχι. ειναι ο μονος μου ενδοιασμος για αυτην την οθόνη. αν καποιος εχει κανει μεταβαση απο IPS panel σε VA, να μου πει μια γνώμη. ευχαριστω

οι VA έχουν βελτιωθεί πολύ ενώ υπάρχουν "μέτρια" IPS πανελς , οπότε γενική απάντηση δεν υπάρχει.

πρέπει να συγκρίνεις συγκεκριμένα μοντέλα για να έχει νόημα η ερώτηση σου

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...