VasilisKvr22 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το οχημα που αναφέρεται στον τίτλο του θέματος και συγκεκριμένα χρονολογίας 2010-2011-2012. Θα ήθελα τις γνώσεις σας σχετικα με αυτό, αν παρουσίαζει γενικά σοβαρά προβλήματα, αν αξίζει η αγορά του, κ.τ.λ. Οποιαδήποτε πληροφορία ειναι σημαντική! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ioannisto Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Ειχα το golf 5 (tsi 122 hp), ειναι σχεδον ιδιο με το golf 6 που σε ενδιαφερει (ιδια μηχανη, αλλα αναθμισμενο εσωτερικο κ καλυτερη ηχομονωση οπως διαπιστωσα οταν το εκανα test drive)Το πηρα μεταχειρισμενο 2 ετων, το κρατησα 5 χρονια κ δν μου εβγαλε τιποτα (ηταν μαλιστα απο εταιρια leasing ενω η μαντρα που το αγορασα μου ειπε οτι ηταν απο ιδιωτη). Οταν το εβαλα αγγελια, πουληθηκε σε 3 μερες. Θα σε συμβουλευα να κανεις οτι εκανε κ ο αγοραστης που πηρε το δικο μου: εκλεισε ραντεβου στο Γρατσια, πληρωσε νομιζω 60 ευρω αλλα το αυτοκινητο ελεγθηκε εξονυχιστικα και του παραδοθηκε σχετικο εγγραφο. Τελος θεωρω οτι η αγορα του golf 6 122hp, ειναι πραγματικο value for money (εξαιρετικο αυτοκινητο απο ολες τις αποψεις, αν συμβιβαστεις λιγο με τη συντηρητικη εξωτερικη εμφανιση) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ts0ts0s Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Eχοντας οδηγησει απο golf mk4 και μετα όλες τις εκδόσεις,είτε βενζίνη είτε πετρέλαιο,μπορώ να πω με σιγουριά οτι αναφέρει και ο ioannis απο πάνω, σε επιπέδο ηχομονωσης αρκετα καλό,το γκάζι είναι υπαρκτό αλλα δεν ειναι κατι που θα σε αφησει αφωνο μιας και μιλαμε για 1.400cc, Κ εγω θα πρότεινα να το πηγαινες σε εναν αντιπροσωπο για έλεγχο προτου προχωρησεις σε αγορά για να χεις το κεφαλι σου ησυχο,μιας και κοιτανε μηχανικα,ηλεκτρολογικα,φανοποιεια...σε εμφανιση πάντως το προτιμώ συγκριτικα με το mk7 που ήταν ακομη πιο συντηρητικό... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasilisKvr22 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Κατάλαβα ευχαριστώ πολύ! Αυτός ο Γρατσιας είναι αυτός στην Αγία Παρασκευή;; Επίσης, διαβάζω αρκετά σχόλια σε σχετικά με καδένα. Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει έκδοση με ιμάντα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
netgeo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Αυτός ο κινητήρας έχει καδενα. Αν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση σε Γκολφ 7 θα είναι καλύτερα. Αν όχι δες και Λεον Μκ3 βγήκε το 2013. https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Dokimh-metaxeirismenoy-Seat-Leon-2012-2020_249917_77151.asp Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από netgeo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα