mp0ukLas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα σε όλους καλό μήνα κ Καλή Σαρακοστή!! εχω ένα πρόβλημα αν μπορείτε να με βοηθήσετε! σήμερα 01/03 άνοιξε η πλατφόρμα για τις εγγραφές στα νηπιαγωγεία. είναι η πρώτη φορά που θα γράψουμε την μικρούλα μας στο νηπιαγωγείο. Το νηπιαγωγείο στο οποίο ανήκουμε (ας το πούμε νηπιαγωγείο 1) ειναι σε απόσταση 1χλμ από το σπιτι. Το νηπιαγωγείο 2 που θελουμε να πάει το παιδί ειναι σε απόσταση 500 μέτρων από το σπιτι μας 50 μέτρα από την εταιρία στην οποία εργάζομαι και 100 μέτρα από την γιαγια τις μικρής που θα την παίρνει από το σχολείο κάθε μέρα! Τι επιλογές εχω και πως μπορώ να κινηθώ; Να κάνω κανονικά την εγγραφή στο νηπιαγωγείο 1 που μου βγάζει το σύστημα κ μετά να κάνω μεταγραφή; Να κάνω αίτηση στο νηπιαγωγείο 2 με κάποιο λογαριασμό ΔΕΚΟ στο όνομα μου; Έχεις κάποιος κάποια ανάλογη εμπειρία σε κάτι τέτοιο; Παρακαλώ βοηθήστε μ δν ξέρω τι πρέπει κ πως πρέπει να το κάνω!!! Σας ευχαριστώ όλους παρά πολυ!!!!
vamvakoolas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 ειχα το ιδιο θεμα αλλα σε δημοτικο. Πηγε η μανα μου στο δημο τπτ... Μονο με βυσμα/λαδωμα. Με το σταυρο στο χερι οι υπευθηνοι ηταν ανενδοτοι (το τραγικο σε εμενα ηταν οτι το δημοτικο σχεδον το βλεπαμε απο το σπιτι (αποσταση 800μ) και θελαν να με στειλουν σε σχολειο.....7 χλμ σε αλλη γειτονια χωρις να ξερω κανενα
sphinxgr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Σχετικό άσχετο. Σχολεία / νηπιαγωγεία κλπ δεν ειναι όλα τα ίδια. Πρώτα κοιτάξτε να είναι καλό και σωστό με καλές κριτικές για τα παιδιά και μετά κοιτάξτε την απόσταση. Την έχω πάθει 1-2 φορές και πιστέψτε με, ειναι το σημαντικότερο. Απο κει και πέρα το πως πας σε άλλο σχολείο απο αυτό που ανήκεις, είναι άλλο θεμα....
filip123go Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Από γνωστούς μου παντως (εγώ δεν έχω παιδιά) , ξέρω ότι κάνουν εικονικά μισθωτήρια (200 ευρώ ταρίφα) , για να γράψουν τα παιδιά τους εκει που θέλουν .... Μου έχουν πει ότι είναι πολύ συνηθισμένο ....
phanispal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Το 2 είναι σε άλλο δήμο, γι' αυτό λες ότι δε στο βγάζει στην αίτηση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα