bill2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Με vga δουλεύει καλά αλλά με display port οχι δεν βγάζει εικόνα Ολα οκ τελικά λυθηκε
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, bill2015 είπε Με vga δουλεύει καλά αλλά με display port οχι δεν βγάζει εικόνα Ολα οκ τελικά λυθηκε Σε ενα προβλημα μας βαζουμε οτι οτι βρεθηκε λυση οταν μας εχει βοηθησει καποιος αλλος οχι ο εαυτος μας. Δηλαδη αυτο που εβαλες στον εαυτο σου επρεπε να το βαλεις σε καποιον που σε βοηθησε. Να φτιαξω 30 50 500 θεματα για προβλημα που εχω να γραψω την λυση και να βαλω 30 50 500 τσεκ στον ευτο μου να νομιζουν οτι με τις γνωσεις μου βοηθησα 30 50 500 ατομα; Δηλαδη να καταλαβεις εγω τωρα νιωθω χαζος που δεν ξερω αν βοηθησα αλλα προσπαθησα να βοηθησω και ισως να μην προσπαθησω ξανα να βοηθησω καποιον αλλον. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2023 από LLLEFTERIS 2
Kthulhou Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Δηλαδη να καταλαβεις εγω τωρα νιωθω χαζος που δεν ξερω αν βοηθησα αλλα προσπαθησα να βοηθησω και ισως να μην προσπαθησω ξανα να βοηθησω καποιον αλλον. εσύ θα συνεχίζεις να μπαίνεις εδώ κ να προσπαθείς να βοηθάς, γιατί το θες κ το ξεκίνησες πριν καιρό, όχι για τα likes αλλά για το γμτω που λένε! Σ' αρέσει κ το κάνεις. κατ τ άλλα, οκ ο φίλος αστόχησε στο τέλος, σημείωσε τη λύση ώστε να τη βρει κ κάποιος με το ίδιο πρόβλημα Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2023 από Kthulhou 1 1
bill2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 3/3/2023 στις 9:46 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Σε ενα προβλημα μας βαζουμε οτι οτι βρεθηκε λυση οταν μας εχει βοηθησει καποιος αλλος οχι ο εαυτος μας. Δηλαδη αυτο που εβαλες στον εαυτο σου επρεπε να το βαλεις σε καποιον που σε βοηθησε. Να φτιαξω 30 50 500 θεματα για προβλημα που εχω να γραψω την λυση και να βαλω 30 50 500 τσεκ στον ευτο μου να νομιζουν οτι με τις γνωσεις μου βοηθησα 30 50 500 ατομα; Δηλαδη να καταλαβεις εγω τωρα νιωθω χαζος που δεν ξερω αν βοηθησα αλλα προσπαθησα να βοηθησω και ισως να μην προσπαθησω ξανα να βοηθησω καποιον αλλον. Καλησπέρα Συγνώμη για τη όποια παρεξήγηση προκαλέστηκε Εννοείται ότι δεν τα ξέρω όλα και για αυτό ανέβαζα εδώ το άρθρο για να με βοηθήσετε Ευχαριστώ θερμά τα μέλη για τη πολύτιμη βοήθεια τους @LLLEFTERIS @AfterForever @K2012 Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2023 από bill2015 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 16 λεπτά πριν, bill2015 είπε Καλησπέρα Συγνώμη για τη όποια παρεξήγηση προκαλέστηκε Εννοείται ότι δεν τα ξέρω όλα και για αυτό ανέβαζα εδώ το άρθρο για να με βοηθήσετε Ευχαριστώ θερμά τα μέλη για τη πολύτιμη βοήθεια τους @LLLEFTERIS @AfterForever @K2012 Ναι αλλα σταματα στα προβληματα που ανεβαζεις εδω να βαζεις οτι ο εαυτος σου εχιε βρει την λυση γιατι βλεπω οτι εχεις βαλει 5 λυσεις σε δικα σου προβληματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα