hobo98 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μετά από εξαργύρωση πόντων στο app του Γερμανού με το event του gameathlon2023g Δεν με αφήνει στην σελίδα να εξαργυρώσω τα κουπόνια τα οποία έλαβα λέγοντας ότι δεν είναι αργά ακόμα. Γνωρίζει κανείς τι παίζει αν θα τα απενεργοποιήσουν τελείως;
TheoAlex50 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 17 λεπτά πριν, hobo98 είπε Μετά από εξαργύρωση πόντων στο app του Γερμανού με το event του gameathlon2023g Δεν με αφήνει στην σελίδα να εξαργυρώσω τα κουπόνια τα οποία έλαβα λέγοντας ότι δεν είναι αργά ακόμα. Γνωρίζει κανείς τι παίζει αν θα τα απενεργοποιήσουν τελείως; Αν είναι στον υπάρχον λογαριασμό σου στείλε τους email να το κοιτάξουν. Αν είναι σε καινούργιο που έφτιαξες ειδικά για αυτόν τον σκοπό ίσως να το έφτιαξαν για να μην γίνει abuse της όλης λειτουργικότητας.
hobo98 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, TheoAlex50 είπε Αν είναι στον υπάρχον λογαριασμό σου στείλε τους email να το κοιτάξουν. Αν είναι σε καινούργιο που έφτιαξες ειδικά για αυτόν τον σκοπό ίσως να το έφτιαξαν για να μην γίνει abuse της όλης λειτουργικότητας. Έχω και στον δικο μου μια των 10 ευρώ η οποία δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω αλλά έχω και απο άλλους
TheoAlex50 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, hobo98 είπε Έχω και στον δικο μου μια των 10 ευρώ η οποία δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω αλλά έχω και απο άλλους Μιλά μαζί τους και ότι σου πουν. Δικά τους λεφτά είναι άλλωστε. 1
MikeJ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Έγινε ένα μικρό γλέντι με τους πόντους (λόγω δικής τους κακής σχεδίασης της εφαρμογής) και τις δωροεπιταγές οπότε φαντάζομαι τώρα προσπαθούν να κάνουν damage control.
hobo98 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Ας ελπίζουμε να ξεχαστεί το θέμα κάποια στιγμή για να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα κουπόνια κανονικά χωρίς να έχει περιορισμό
MikeJ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Βασικά όσοι πήραν πάνω από 2500 χιλ πόντους, έχουν αφαιρεθεί ήδη. Όσο για τις δωροεπιταγές φοβάμαι θα πέσει ξεσκαρτάρισμα κατά πόσο χρησιμοποιήθηκαν υπερβάλλοντες (των 2500) πόντοι και μάλλον θα φάνε άκυρο, γι αυτό εικάζω λέει τώρα σε όλες ότι είνια μη ενεργή ακόμα. Όσες εκδόθηκαν προβλεπέ θα ξαναλειτουργήσουν ενώ όσες βγήκαν με επιπλέον πόντους θα ακυρωθούν.
hobo98 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Έστειλα μειλ να δούμε τι θα πουν τώρα . Θα σας ενημερώσω για ότι καινούργιο προκύψει. 1 1
hobo98 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Κατά πάσα πιθανότητα η εξαργύρωση θα μπορεί να γίνει σε κάποιο φυσικό κατάστημα από ότι μου είπαν σε mail 2 1
dimosfc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, hobo98 είπε Κατά πάσα πιθανότητα η εξαργύρωση θα μπορεί να γίνει σε κάποιο φυσικό κατάστημα από ότι μου είπαν σε mail Αν το δοκιμάσεις πες μας
Andreaspir Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα και από εμένα . Υπάρχει κάποιο νέο; Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω ούτε ένα παλιό κουπόνι που έχω στην κατοχή μου .
hobo98 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα να πάω σε κατάστημα η αλήθεια είναι
hobo98 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Μακάρι να απαντήσει κάποιος υπάλληλος από τον Γερμανό στο forum μπας και μάθουμε τι παίζει, μην πάμε εκεί και γίνουμε ρεζίλι😅 Η απάντηση που έλαβα ήταν η εξής : Καλησπέρα σας, Λόγω συστημικού προβλήματος δεν είναι εφικτή η καταχώρηση κουπονιού στο site μας. Μπορείτε να εξυπηρετηθείτε στο πλησιέστερο φυσικό κατάστημα. Με εκτίμηση, Germanos e-shop
andreasgt21 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δοκίμασε κανείς να πάει από φυσικό κατάστημα και να δώσει τα 4 κουπόνια;
MikeJ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 22 hours ago, hobo98 said: Μακάρι να απαντήσει κάποιος υπάλληλος από τον Γερμανό στο forum μπας και μάθουμε τι παίζει, μην πάμε εκεί και γίνουμε ρεζίλι😅 Η απάντηση που έλαβα ήταν η εξής : Καλησπέρα σας, Λόγω συστημικού προβλήματος δεν είναι εφικτή η καταχώρηση κουπονιού στο site μας. Μπορείτε να εξυπηρετηθείτε στο πλησιέστερο φυσικό κατάστημα. Με εκτίμηση, Germanos e-shop Λόγω συστημικού "γλεντήματος".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα