armagedwnn Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Θα μιλήσω σαν πελάτης, πάω να παραγγείλω κάτι. Βλέπω τρόπο παράδοσης. 1) Speedex - Δεν το παραγγέλνω - αλλάζω κατάστημα. 2) ACS & Γ.Τ. είναι λόγος να αλλάξω κατάστημα αλλά επειδή είναι σχεδόν μονόδρομος σε πολλές επιλογές π.χ. skroutz 80-90% θα το παραγγείλω. 3) ELTA Courier - θα το παραγγείλω. Αλλά μακράν σαν την svuum (3 παραδόσεις) δεν υπάρχει καλύτερη. Αυτά είναι από προσωπικές εμπειρίες αλλά και από φίλους που έχω συζητήσει κάπως έτσι το σκέφτονται.
malakudi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 38 λεπτά πριν, Spc1983 είπε Παιδιά .. τα κέντρα διαλογής της εκάστοτε εταιρίας στέλνουν γενικός την επόμενη μέρα όλα τα δέματα στον προορισμό τους (εκτός νησιών )από εκεί και πέρα παίζει ο ρόλο το κατάστημα δυστυχώς η ευτυχώς … Ναι έτσι είναι, αλλά θα έπρεπε τα κεντρικά να ελέγχουν καλύτερα την ποιότητα υπηρεσιών του δικτύου τους.
rallistas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Ελτα εχουμε κι εμεις στο μαγαζι 5 χρονια τωρα με καθημερινα 20-25 αποστολες. Κανενα προβλημα ποτε,εκτος απο Σαντορινη που ειχε ενα φεγγαρι κατι καθυστερησεις χαζες, μεχρι που αλλαξε ο πρακτορας κι εστρωσε το εργο.
$Gkuts Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Είναι λίγο αποθαρρυντικό αλλά πιο σίγουρος είμαι να παραγγείλω από Ευρωπαϊκό e-shop με DHL, παρά από την γειτονιά μου με εγχώριο διανομέα. ΕΛΤΑ courier, δεν μου παρέδωσαν ένα δέμα για 30 ημέρες και όταν πήγα να το πάρω η υπάλληλος με ενημέρωσε ότι δεν έγινε καμία προσπάθεια και δεν καταλαβαίνει γιατί... ACS στην αιχμή, έχω αναμείνει σε κατάστημα πάνω από 60' για να παραλάβω. Καμία προσπάθεια παράδοσης. Πάντα χαρτάκι για να μεταβώ στο τοπικό κέντρο διανομής. DHL από γερμανικό e-shop σε 3 μέρες (όχι express), με μήνυμα στο κινητό, δεν με βρήκαν και το άφησαν σε συνεργαζόμενο λογιστικό γραφείο που είναι ανοιχτό μέχρι τις 9 το βράδυ. (Και με δυνατότητα επαναποστολής...) Οπότε γενικά στα Ελληνικά e-shop προτιμώ εξαιρετικά το να παραλάβω ο ίδιος ή σε θυρίδα/σημείο... 1
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Γελάω με αυτά που γράφετε οι περισσότεροι. Και οι τρεις μεγάλες ελληνικές κούριερ είναι πάρε τη μία και βάρα την άλλη, λες και κάνουν διαγωνισμό ασυνέπειας μεταξύ τους. Πλέον δεν μπαίνω στην διαδικασία να παραλαμβάνω στο χώρο μου, ούτε να περιμένω τον διανομέα να έρθει σε μένα ώστε να παραλάβει δέμα. Πηγαίνω στο κατάστημα και εξυπηρετούμαι μόνος μου. Το door-to-door έχει απαξιωθεί πλήρως πλέον και παντού. OP, υπάρχει μόνο μία κούριερ που μπορείς να απευθυνθείς, αλλά μάλλον δεν θα μπορέσεις να την υποστηρίξεις οικονομικά, η UPS. Σε όλες τις υπόλοιπες, θα έχεις πρόβλημα, καθώς θα κρέμεσαι από τα μπαλάκια του κάθε φρανσαϊζή. 3
great Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Προσπαθω να καταλαβω αν ειμαι σε αλλη χωρα (covid, μετά covid) και το τι γραφοταν για την ACS και τα περίφημα χαρτακια. Μια πολιτικη που ακομα υπάρχει. απο ΓΤ εγω ειμαι ευχαριστημενος και αν εισαι στο skroutz νομιζω συνεργασου με skroutz delivery να εισαι ήσυχος.
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 37 minutes ago, great said: Προσπαθω να καταλαβω αν ειμαι σε αλλη χωρα (covid, μετά covid) και το τι γραφοταν για την ACS και τα περίφημα χαρτακια. Μια πολιτικη που ακομα υπάρχει. απο ΓΤ εγω ειμαι ευχαριστημενος και αν εισαι στο skroutz νομιζω συνεργασου με skroutz delivery να εισαι ήσυχος. Και η ΓΤ για τα μπάζα είναι. Μου στέλνουν μήνυμα στο Viber ότι πέρασαν και δεν με βρήκαν. Στο ισόγειο μαγαζί μου. Που είναι ανοιχτό μέχρι τις 22:00. Και έχει μια τεράστια πινακίδα με το όνομά μου απ' έξω. 1
djuan1988 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Malthador είπε Και η ΓΤ για τα μπάζα είναι. Μου στέλνουν μήνυμα στο Viber ότι πέρασαν και δεν με βρήκαν. Στο ισόγειο μαγαζί μου. Που είναι ανοιχτό μέχρι τις 22:00. Και έχει μια τεράστια πινακίδα με το όνομά μου απ' έξω. Καλά εμένα μου έχουν πει ότι δε βρήκαν το όνομά μου στο κουδούνι και η παράδοση ήταν στο νοσοκομείο που δούλευα.
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 16 minutes ago, djuan1988 said: Καλά εμένα μου έχουν πει ότι δε βρήκαν το όνομά μου στο κουδούνι και η παράδοση ήταν στο νοσοκομείο που δούλευα. Ε δίκιο είχαν, δεν βρήκαν κουδούνι με το όνομά σου.
Artman13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, armagedwnn είπε Θα μιλήσω σαν πελάτης, πάω να παραγγείλω κάτι. Βλέπω τρόπο παράδοσης. 1) Speedex - Δεν το παραγγέλνω - αλλάζω κατάστημα. 2) ACS & Γ.Τ. είναι λόγος να αλλάξω κατάστημα αλλά επειδή είναι σχεδόν μονόδρομος σε πολλές επιλογές π.χ. skroutz 80-90% θα το παραγγείλω. 3) ELTA Courier - θα το παραγγείλω. Αλλά μακράν σαν την svuum (3 παραδόσεις) δεν υπάρχει καλύτερη. Αυτά είναι από προσωπικές εμπειρίες αλλά και από φίλους που έχω συζητήσει κάπως έτσι το σκέφτονται. To ακριβός αντίθετο, ΕΛΤΑ courier απλά δεν παραγγέλνω και ας το βρω 10% ακριβότερο σε άλλο μαγαζί . Θέλω την ψυχική ηρεμία μου και να γλυτώσω το ταξίδι και την ουρά μέχρι εκεί. Προτίμηση πάντα σε BOX , Skroutz point για την ευελιξία χρόνου και τόπου παράδοσης.
Engimek Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Προσωπικές εμπειρίες, ως επί το πλείστον Elta Courier και ACS = ψέμα ότι δεν σας βρήκαμε (και κολλημένο χαρτάκι ή μήνυμα στο κινητό). Μετά αναγκαστικά μεγάλη αναμονή στην ουρά στο κατάστημα της γειτονιάς, είτε στην ACS είτε στα ΕΛΤΑ (η elta courier δεν δεχόταν να ξαναστείλει αλλά μπορούσε να το αφήσει για παραλαβή σε τοπικό ΕΛΤΑ). 13 ώρες πριν, Malthador είπε Μου στέλνουν μήνυμα στο Viber ότι πέρασαν και δεν με βρήκαν. Στο ισόγειο μαγαζί μου. Που είναι ανοιχτό μέχρι τις 22:00. Και έχει μια τεράστια πινακίδα με το όνομά μου απ' έξω. Μάλλον δεν έβαλες αρκετά μεγάλη ταμπέλα!
Spc1983 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 17 ώρες πριν, malakudi είπε Ναι έτσι είναι, αλλά θα έπρεπε τα κεντρικά να ελέγχουν καλύτερα την ποιότητα υπηρεσιών του δικτύου τους. Έχεις δίκιο απλός να ξέρεις ότι τα καταστήματα με την μαμά εταιρία έχουν μια συνεχής κόντρα ..
Gatilaras Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Η επιχειρηση παντως που εργαζομαι συνεργαζεται χρονια τωρα με ACS και TNT αλλα δεματα λαμβανουμε απο παντου.Η εμπειρια μου κ απ'οτι λενε κ οι πελατες ειναι η εξης: ACS,ELTA Courier και ΤΝΤ(οπου εχει δικα της) εξυπηρετει καλα εκτος απο ACS Πατρας και σε 2-3 νησια του Αιγαιου Γενικη Ταχυδρομικη καλα ακουω μονο απο Β.Ελλαδα Speedex: Αμα εχεις τυχη διαβαινε Και επειδη την ειδα σαν εταιρια σε καποια ιντερνετομαγαζα κ εχω προσωπικη πειρα την Courier Center: Χασανε δεμα απο Κυπρο που ερχονταν στο μαγαζι που εργαζομαι διαστασεων 1,74*60*65 και κοντα 7 μηνες τωρα ουτε καν εχει βγει αποζημιωση.
tyxeros Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Από την μόνη εταιρεία που δεν έχω για την ώρα παράπονο, σαν παραληπτης στην Αθηνα, ειναι η easymail. Παραδειγμα, δεν με βρηκαν σπιτι για παραδοση δεματος, με πηραν τηλ. επιτοπου και κανονισα και το παρεδωσαν, στο τελος της διανομης τους, στο πεθερο μου 3χλμ μακριά και σε αλλο δήμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα