Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε μιλάμε για την μεγαλύτερη courier στα Βαλκάνια …τι λες ;;και είσαι και απόλυτος ..

22 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Καλυτερο απο Ταχυμεταφορες για κανενα λογο.

Φιλε μιλάμε για την μεγαλύτερη courier στα Βαλκάνια …τι λες ;;και είσαι και απόλυτος ..

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Spc1983 είπε

Φιλε μιλάμε για την μεγαλύτερη courier στα Βαλκάνια …τι λες ;;και είσαι και απόλυτος ..

Μη σου πω στο συμπαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

😂😂 μόνο σαν χιούμορ το παίρνω  ..είσαι στο κλάδο και γνωρίζεις ;;περιμένω να μου το αναλύσεις …

5 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Μη σου πω στο συμπαν.

😂😂 μόνο σαν χιούμορ το περνώ ..είσαι στο κλάδο και γνωρίζεις ;;περιμένω να μου το αναλύσεις …

Επεξ/σία από Spc1983
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Spc1983 είπε

Επειδή δουλεύω στην Acs 17 χρόνια στην εταιρία όχι στα μαγαζιά ..θα σου πω ότι έχει το καλύτερο δίκτυο πανελλαδικά και  γρήγορη αποστολή την επόμενη μέρα ..την διαπραγμάτευση στην τιμή την κανείς με το κατάστημα της περιοχή σου ανάλογα ποσά δέματα στέλνεις ,,από εκεί και περα τα παράπονα που ακούς για (χαρτάκια στις πόρτες και τα λοιπά )την ευθύνη την έχει το κατάστημα παραλαβής  του κάθε πελάτη σου ..θα σε συμβούλευα τα πακέτα να τα φτιάχνεις καλά και την παράδοση αν είναι εφικτό στον κάθε πελάτη να παραλαμβάνει από το κατάστημα ..αυτά ..

Δηλαδή επειδή τα περισσότερα καταστήματα (franchise) πετάνε χαρταετό και η μαμά εταιρεία σφυρίζει αδιάφορα, ο εκάστοτε πελάτης να πληρώνει μεν υπηρεσία που θα έπρεπε να του το πάει σπίτι του, αλλά από πάνω να χάνει χρονο να πηγαίνει εκείνος να στήνεται σε ουρές έξω από το κατάστημα για να παραλαβει. 

Μάλιστα, ωραία ιδέα αυτή! 

Εκτός αν έχεις να προτείνεις υπηρεσία φθηνότερης χρεωσης, με παραλαβή από το κατάστημα. Ετσι να το καταλάβω, με χρέωση για παράδοση και να πηγαίνω εγώ να στήνομαι έξω από το κατάστημα που πετάει χαρταετό, όχι δεν το δέχομαι με κανένα τρόπο.

Κι όλα αυτά για τη μεγαλύτερη εταιρεία στα Βαλκάνια, όπως είπες ε.

Και εις ανώτερα θα πω εγώ, απλώς μέχρι τότε σε κάθε παράτυπη παράδοση χτυπάω καταγγελίες στην ΕΕΤΤ (όχι μόνο για "τη μεγαλύτερη εταιρεία στα Βαλκάνια", αλλά και κάθε άλλη που εφαρμόζει παρόμοιες πρακτικές) και αφήνω τους αρμόδιους να αποφανθούν για τα καμώματα της καθεμιάς.

Επεξ/σία από _Biohazard_
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Spc1983 είπε

😂😂 μόνο σαν χιούμορ το περνώ ..είσαι στο κλάδο και γνωρίζεις ;;

Ημουν εργαζομενος και τωρα ειμαι συνεργαζομενος .Δε μπαινω σε περαιτερω συζητηση,οταν διαβαζω τετοια για την ACs.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, _Biohazard_ είπε

Δηλαδή επειδή τα περισσότερα καταστήματα (franchise) πετάνε χαρταετό και η μαμά εταιρεία σφυρίζει αδιάφορα, ο εκάστοτε πελάτης να πληρώνει μεν υπηρεσία που θα έπρεπε να του το πάει σπίτι του, αλλά από πάνω να χάνει χρονο πηγαίνει εκείνος να στήνεται σε ουρές έξω από το κατάστημα για να παραλαβει. 

Μάλιστα, ωραία ιδέα αυτή! 

Εκτός αν έχεις να προτείνεις υπηρεσία φθηνότερης χρεωσης, με παραλαβή από το κατάστημα. Ετσι να το καταλάβω, μεν χρέωση για παράδοση και να πηγαίνω εγώ να στήνονται έξω από το κατάστημα που πετάει χαρταετό, όχι δεν το δέχομαι με κανένα τρόπο.

Κι όλα αυτά για τη μεγαλύτερη εταιρεία στα Βαλκάνια, όπως είπες ε.

Και εις ανώτερα θα πω εγώ, απλώς μέχρι τότε σε κάθε παράτυπη παράδοση χτυπάω καταγγελίες στην ΕΕΤΤ (όχι μόνο για "τη μεγαλύτερη εταιρεία στα Βαλκάνια", αλλά και κάθε άλλη που εφαρμόζει παρόμοιες πρακτικές) και αφήνω τους αρμόδιους να αποφανθούν για τα καμώματα της καθεμιάς.

Φιλε δεν υποστηρίζω την εταιρία που δουλεύω ..και συμφωνώ σε αυτά που λες εγώ το λεω για να μην έχει πρόβλημα το παιδί με τους πελάτες του ..και κόψε το υφάκι σου …απλός σου αρέσει δεν σου αρέσει είναι η μεγαλύτερη εταιρία courier ..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Spc1983 είπε

Φιλε δεν υποστηρίζω την εταιρία που δουλεύω ..και συμφωνώ σε αυτά που λες εγώ το λεω για να μην έχει πρόβλημα το παιδί με τους πελάτες του ..και κόψε το υφάκι σου …απλός σου αρέσει δεν σου αρέσει είναι η μεγαλύτερη εταιρία courier ..

Το αν υποστηρίζεις ή όχι, το αντιπαραρερχομαι, φαίνεται άλλωστε αν το κάνεις ή όχι στα γραπτά σου.

Σχόλια για υφακι, αλλού.

Αν είναι η μεγαλύτερη εταιρεία κούριερ (και δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν μου αρέσει ή όχι), ας αρχίσει να συμπεριφέρεται και ως τέτοια.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Ημουν εργαζομενος και τωρα ειμαι συνεργαζομενος .Δε μπαινω σε περαιτερω συζητηση,οταν διαβαζω τετοια για την 

5 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Ημουν εργαζομενος και τωρα ειμαι συνεργαζομενος .Δε μπαινω σε περαιτερω συζητηση,οταν διαβαζω τετοια για την ACs.

Φιλε sorry αλλά είσαι εντελώς άσχετος όταν μου λες ότι δεν έχει το μεγαλύτερο δίκτυο στην Ελλάδα και με άξονες αστραπιαίους(φορτηγά,νταλίκες )σχεδόν όλες οι μικρές courier και άλλες πιο μεγάλες σε επαρχία συνεργάζονται με την ACS ..any way 

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος στο να σου επιστρέφει η κούριερ τα λεφτά της αποστολής από μη παραδομένες αποστολές που έγιναν με υπαιτιότητα τους; μπορείς να κάνεις τέτοια συμφωνία;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε

Το αν υποστηρίζεις ή όχι, το αντιπαραρερχομαι, φαίνεται άλλωστε αν το κάνεις ή όχι στα γραπτά σου.

Σχόλια για υφακι, αλλού.

Αν είναι η μεγαλύτερη εταιρεία κούριερ (και δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν μου αρέσει ή όχι), ας αρχίσει να συμπεριφέρεται και ως τέτοια.

Εσυ πρέπει να είσαι πολύ πονεμένος ..και σου ξαναλέω κόψε το υφάκι !!!εγω πήγα να βοηθήσω το παιδί με την εμπειρία μου στην εταιρία που δουλεύω γιατι γνωρίζω τι γίνεται γενικός!(δεν είναι η θέση της εταιρίας οι απαντήσεις μου εδώ )τα μπερδεύεις λίγο … ..εσυ νομίζεις ότι είναι δικιά μου η εταιρία  και μου επιτίθεσαι χωρίς λόγο ..γενικός η Acs και οι άλλες εταιρίες  λίγο πολύ τον ιδιώτη το γράφει λίγο στα αρχιδια της αυτή είναι η αλήθεια !

56 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε

Υπάρχει τρόπος στο να σου επιστρέφει η κούριερ τα λεφτά της αποστολής από μη παραδομένες αποστολές που έγιναν με υπαιτιότητα τους; μπορείς να κάνεις τέτοια συμφωνία;

Δεν θα βγάλεις άκρη φιλε ..

Επεξ/σία από Spc1983
  • Sad 1
Δημοσ.

Όπως γράψαν και κάποιοι εξαρτάτε τη περιοχή/μέρος, αν δεις σε κάποιους νομούς αξιολογήσεις acs πχ θα φρικάρεις.

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε

Αν νομίζεις ότι θα τους κανείς κάτι με καταγγελίες είσαι βαθιά νυχτωμένος ..οι μεγάλες εταιρίες courier στην Ελλάδα είναι ανταγωνιστές και συνεργάτες παράλληλα ..

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά προτιμώ Γενική Ταχυδρομική γιατί και στη Πάτρα όταν έμενα και στη Θέρμη που μένω τα τελευταία χρόνια, η εξυπηρέτηση είναι πάντα άψογη.

Αντίθετα, η ACS Θέρμης είναι απαράδεκτη. Ομοίως απαράδεκτη η Speedex της Χαριλάου - Θέρμης. Δέχομαι να μη μπορούν να παραδώσουν μια μέρα και να το φέρουν την επόμενη. Δε δέχομαι όμως το ψέμα ότι πέρασαν και άφησαν χαρτάκι ενώ δεν έχουν περάσει ποτέ.

Καλή γνώμη έχω και για τα Elta courier σαν παραλήπτης. Σαν αποστολέας, 1-2 φορές που ρώτησα ήταν πιο ακριβοί. Δε γνωρίζω τώρα τι τιμές έχουν.

Γενικότερα λοιπόν, εξαρτάται από το κατάστημα της κάθε περιοχής. Δε φαίνεται να υπάρχει κεντρικός έλεγχος ποιότητας της υπηρεσίας, ή αν υπάρχει, κάνουν τα στραβά μάτια και "ξεγελιόνται" με ψευδείς καταχωρήσεις στο σύστημα πως έγινε διανομή και δε βρέθηκε ο παραλήπτης.

Επεξ/σία από malakudi
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, malakudi είπε

Προσωπικά προτιμώ Γενική Ταχυδρομική γιατί και στη Πάτρα όταν έμενα και στη Θέρμη που μένω τώρα, η εξυπηρέτηση είναι πάντα άψογη.

Αντίθετα, η ACS Θέρμης είναι απαράδεκτη. Ομοίως απαράδεκτη η Speedex της Χαριλάου - Θέρμης. Δέχομαι να μη μπορούν να παραδώσουν μια μέρα και να το φέρουν την επόμενη. Δε δέχομαι όμως το ψέμα ότι πέρασαν και άφησαν χαρτάκι ενώ δεν έχουν περάσει ποτέ.

Καλή γνώμη έχω και για τα Elta courier σαν παραλήπτης. Σαν αποστολέας, 1-2 φορές που ρώτησα ήταν πιο ακριβοί. Δε γνωρίζω τώρα τι τιμές έχουν.

Γενικότερα λοιπόν, εξαρτάται από το κατάστημα της κάθε περιοχής. Δε φαίνεται να υπάρχει κεντρικός έλεγχος ποιότητας της υπηρεσίας, ή αν υπάρχει, κάνουν τα στραβά μάτια και "ξεγελιόνται" με ψευδείς καταχωρήσεις στο σύστημα πως έγινε διανομή και δε βρέθηκε ο παραλήπτης.

Παιδιά  .. τα κέντρα διαλογής της εκάστοτε εταιρίας στέλνουν γενικός την επόμενη μέρα όλα τα δέματα στον προορισμό τους (εκτός νησιών )από εκεί και πέρα παίζει ο ρόλο το κατάστημα  δυστυχώς η ευτυχώς …

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...