arsenal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα, διαθέτω ηλεκτρονικό κατάστημα και το τελευταίο χρόνο συνεργάζομαι με την Easymail (που συνεργάζεται με την Speedex οπου δεν εχει υποκατάστημα) το τελευταίο καιρό η κατάσταση εχει φτάσει αμήν, έχω βαρεθει να σηκώνω τηλέφωνο που ειναι η παραγγελία μου, " εχει βγει μηνυμα παραδοσης αλλα δεν με κάλεσε κανείς" και μπλα μπλα. Σκέφοτμαι πολύ σοβαρά να πάω στην ACS ακόμα και αν το κόστος είναι μεγαλύτερο αν και νομιζω μπορω να διαπραγματευτώ (800-1000 παραγγελιες ανα μήνα). Λέω ACS γιατι όσες πωλήσεις έχω κάνει μέσω SKROUTZ τα δέματα ελάχιστες φορές επιστρέφουν, παραδίδονται άμεσα και όλα καλά. Θα ήθελα την γνώμη σας για αυτό σαν πελάτες, τι εμπειρίες έχετε?
mrkra Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 θες για εντος Αττικης ή ολο το πακετο(υπολοιπη στερα και νησια);
arsenal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 7 λεπτά πριν, mrkra είπε θες για εντος Αττικης ή ολο το πακετο(υπολοιπη στερα και νησια); Ολη την Ελλάδα.
AristidisZ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Προσωπικά από ACS την καλύτερη, το έχω ξαναγράψει εδώ, κι ας φαίνεται περίεργο Πολλές φορές έχει τύχει να ολοκληρώνεται παραγγελία μου (μέσω skroutz) σε λίγοτερο από 24ωρο
Strat8 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Θεωρώ κι εγώ οτι η ACS είναι καλύτερη, τουλάχιστον στην περιοχή μου. Δε θυμάμαι να αντιμετώπισα κάποιο σοβαρό πρόβλημα με αυτούς.
CHRISpros Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Εγώ θεωρώ πως όταν η ACS βλέπει παραγγελία μέσω Skroutz, τότε ξέρει πως δεν πρέπει να γίνει λάθος! Εχει να κάνει δηλαδή με δική της προτεραιότητα. Μπορεί να υπάρχει μέχρι και ρήτρα στο μεταξύ τους συμβόλαιο για μη παραδόσεις ή παράπονα πελατών. Εχει τη δυναμική ο Skroutz να πετύχει μια τέτοια συμφωνία. Κατά τα άλλα, έχει να κάνει με το τοπικό κατάστημα, τον όγκο παραγγελιών που έχουν και το προσωπικό που απασχολούν. 8
papresa Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 H ACS είναι καλή, η ΕΛΤΑ έχει βελτιωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και κλάσεις ανώτερη... Ψάξε μήπως μπορείς να κάνεις κάτι συνδυαστικά με τουλάχιστον 2 εταιρείες...
gorge18 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Ειναι και τι σε συμφέρει. Βλεπεις οτι η acs ειναι περιπου στα 10€ η αποστολη (και γενικα σε ολες δλδ). Τωρα τι σε συμφέρει, δεν ξερω.. Φανταζομαι αν κανεις αρκετες αποστολές το κόστος να πεφτει.
andreaspA Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 SVUM !!! https://www.google.com/search?q=svum&rlz=1C1YTUH_enGR1003GR1003&oq=SVUM&aqs=chrome.0.0i355i512j46i175i199i512j0i10i512l2j0i1i10i512j0i512l2j0i1i10i512j0i10i512j46i10i512.1112j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8#lrd=0x14a1bd407e6a24bb:0x9c7fddc161c4d634,1,,,,
StamTheMan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 23 ώρες πριν, arsenal είπε Καλησπέρα, διαθέτω ηλεκτρονικό κατάστημα και το τελευταίο χρόνο συνεργάζομαι με την Easymail (που συνεργάζεται με την Speedex οπου δεν εχει υποκατάστημα) το τελευταίο καιρό η κατάσταση εχει φτάσει αμήν, έχω βαρεθει να σηκώνω τηλέφωνο που ειναι η παραγγελία μου, " εχει βγει μηνυμα παραδοσης αλλα δεν με κάλεσε κανείς" και μπλα μπλα. Σκέφοτμαι πολύ σοβαρά να πάω στην ACS ακόμα και αν το κόστος είναι μεγαλύτερο αν και νομιζω μπορω να διαπραγματευτώ (800-1000 παραγγελιες ανα μήνα). Λέω ACS γιατι όσες πωλήσεις έχω κάνει μέσω SKROUTZ τα δέματα ελάχιστες φορές επιστρέφουν, παραδίδονται άμεσα και όλα καλά. Θα ήθελα την γνώμη σας για αυτό σαν πελάτες, τι εμπειρίες έχετε? Αναγκαστικα πας σε μια απο τις 2 μεγαλες. Διαλεξες μικρη για να παρεις καλυτερη τιμη,αλλα το πληρωσες αλλου. Και speedex τα ιδια χαλια. Απο εκει και περα,καθε περιοχη εχει αλλη αντιμετωπιση. Καλαματα πχ η acs ειναι ΑΘΛΙΑ.
1comment Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Acs σίγουρα η καλύτερη και η ελτα κουριερ ακολουθεί. Έχω ελτα κουριερ στο eshop και ποτέ κανένα πρόβλημα ως τώρα. Καμία σχέση με τη γενική ταχυδρομική που τα παράδιδε όποτε ήθελε. Το μόνο κακό με την ελτα είναι ότι μέσα στο 2022 έκανε 2 αυξήσεις στα τιμολόγια που έφτασαν το 20% σύνολο επί της συμφωνημένης τιμής για όλους μας! Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2023 από 1comment
thanasis00 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Αν πουλάς μέσω σκρουτζ, θα έλεγα οποιαδήποτε από τις μεγάλες (ACS, ELTA Courier κλπ). Αν πουλάς και μέσα από το δικό σου site, σίγουρα θα πρότεινα και Box Now, έχουν σε πολλά μέρη της Ελλάδας, και τα πακέτα φτάνουν απίστευτα γρήγορα τις περισσότερες φορές. Σημειώνω ότι σε περιόδους αιχμής (Black Friday, Χριστούγεννα κλπ), όλες οι μεγάλες μεταφορικές κλατάρουν, μου χει τύχει από ACS να μου χαθεί δέμα για 2 βδομάδες, από ΕΛΤΑ Courier να τους πάρει σχεδόν 3 βδομάδες να μου φέρουν το δέμα. 1
pontez2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 ΔΕΝ υπάρχουν καλύτερες και χειρότερες. Υπάρχουν οι 3 που ειναι πιο μεγάλες και αξιοπιστες στην Ελλάδα και οι υπόλοιπες. Σε κάποιες περιοχές η μια ειναι καλυτερη απ την άλλη. Δηλαδή αυτο που γράφει ο @1comment μπορει να ισχυει για κάποιους για άλλους οχι. Η box now λειτουργει με συγκεκριμένες παραγγελίες. Πχ χρειάζεται απο 500 το μηνα και πάνω για να μπορεί να έρχεται να σου παιρνει τις παραγγελίες ο κουριέρ της. 1
Spc1983 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Επειδή δουλεύω στην Acs 17 χρόνια στην εταιρία όχι στα μαγαζιά ..θα σου πω ότι έχει το καλύτερο δίκτυο πανελλαδικά και γρήγορη αποστολή την επόμενη μέρα ..την διαπραγμάτευση στην τιμή την κανείς με το κατάστημα της περιοχή σου ανάλογα ποσά δέματα στέλνεις ,,από εκεί και περα τα παράπονα που ακούς για (χαρτάκια στις πόρτες και τα λοιπά )την ευθύνη την έχει το κατάστημα παραλαβής του κάθε πελάτη σου ..θα σε συμβούλευα τα πακέτα να τα φτιάχνεις καλά και την παράδοση αν είναι εφικτό στον κάθε πελάτη να παραλαμβάνει από το κατάστημα ..αυτά ..
StamTheMan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 9 λεπτά πριν, Spc1983 είπε θα σου πω ότι έχει το καλύτερο δίκτυο πανελλαδικά Καλυτερο απο Ταχυμεταφορες για κανενα λογο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα