Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Η αντιθαμβωτική μεμβράνη του κράνους μου πήρε νερά χθες με τη βροχή. Ίσως να μη την είχα τοποθετήσει καλά; Τι θα μπορούσα να κάνω τώρα γι αυτό;PXL_20230301_105338557.jpg.6bd97e534a0427c23fa63b626225b17b.jpg

Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω πως καθαρίζετε τη ζελατίνα του κράνους σας και την αντιθαμβωτική μεμβράνη;

Ευχαριστώ πολύ 🙏

Επεξ/σία από vmaria
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγάζεις την ζελατίνα από το κράνος, χωρίζεις τις 2 ζελατίνες και τις καθαρίζεις με ένα μαλακό πανί

Επεξ/σία από WebDevGr
  • Confused 1
Δημοσ.

Γεια σου σύντροχη :)

Δυστυχώς το θέμα να σφραγίσει σωστά το pinlock δεν είναι εύκολο να περιγραφεί μέσω ίντερνετ αλλά θα κάνω μια προσπάθεια.

Καταρχάς το σημαντικότερο είναι να είναι απόλυτα καθαρές οι επιφάνειες που θα έρθουν σε επαφή (εσωτερικό ζελατίνας και εξωτερική pinlock με το χείλος)

Εφόσον πήρε νερό-υγρασία-βρωμιά πρέπει σίγουρα να βγει τελείως και να γίνει όλη η διαδικασία από την αρχή.

Θα χρειαστείς 2 πανάκια μικροινών και 2 απαλά σφουγγαράκια καλά βρεγμένα και το 1 με λίγο κρεμοσάπουνο χεριών, το άλλο σκέτο νερό.

Καθαρίζεις απαλά με το σφουγγαράκι κρεμοσάπουνου (να μην γδάρει). Περνάς 2ο χέρι με το 2ο σφουγγαράκι να μαζέψει ότι σαπουνάδα αφρός έγινε.

Στεγνώνεις με κρύο αέρα από πιστολάκι μαλλιών.

Περνάς με τα 2 πανάκια μικροινών απαλά και με ευθείες κινήσεις προς 1 μεριά χωρίς να βάζεις δύναμη ώστε να αποφευχθεί γρατσουνιά ή στατικός ηλεκτρισμός.

Κατά την τοποθέτηση του πινλοκ τραβάς τα ακριανά πλαστικά ρυθμιστικά με τα βιδάκια να είναι σφιχτά, και χαλαρώνεις μέχρι να δεις το πινλοκ να σφραγίσει και να μην κάνει εσωτερικά κύκλους θύλακες που κρατάνε αέρα.

Δημοσ.
Στις 3/3/2023 στις 7:07 ΜΜ, greekfragma είπε

το χάλασες? :P 

@vmaria

χαχαχαχαχαχ αν σου πω πως ακόμη δε το έβγαλα επειδή θέλει χρόνο και δε τον έχω βρει?

Ευελπιστώ μέχρι αύριο να το κάνω!!!

Δημοσ.

@greekfragma

Επανέρχομαι για να πω τέλος καλό όλα καλά!!!!

Το νερό που πήρε το κράνος ανάμεσα απ τη ζαλατίνα και το pinlock έχει στεγνώσει χωρίς να φαίνεται να έχει αφήσει σημάδια και χωρίς να επέμβω.

Πήγα καλού κακού όμως απ το μαγαζί που το πήρα για να δουν αν το έχω βάλει καλά.

Μου είπαν πως έχει εφαρμοστεί όπως πρέπει και πως μάλλον πήρε νερά επειδή σήκωσα κάποιες φορές τη ζελατίνα την ώρα που ήμουν στη βροχή.

Επίσης, μου είπαν πως αν έχει υγρασία και βρέχει πολύ είναι λογικό να θολώνει κάπως.

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...