Pwpwpw Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδια θελω να αγορασω οικονομικα ακουστικα ιδανικα γυρω στο ~50αρικο και απο συντομη αναζητηση ειμαι αναμεσα στα παρακατω: 1) https://www.e-shop.gr/edifier-w800bt-plus-wired-and-wiresless-headphones-red-p-PER.708882 2) https://www.e-shop.gr/creative-sxfi-gamer-usb-c-gaming-headset-with-super-x-fi-technology-and-commandermic-p-PER.540334 3) https://www.germanos.gr/product/gaming/aksesouar-gaming-gia-pc/gaming-headsets/ensurmato-gaming-headset-razer-kraken-mercury/?productId=20420702 Eπειδη ειμαι ασχετος με το θεμα εαν η Mini αναζητηση που εκανα κατεληξε σε "κακες" επιλογες μην "βαρατε" και φυσικα ειμαι ανοιχτος σε προτασεις. Τωρα το ασυρματο vs ενσυρματο δεν ξερω αν θα μου φανει χρησιμο η αν θα βολεψει περισσοτερο να πω την αληθεια μου, παντως δεν εχω σκοπο να τα παιρνω μαζι μου εξω με το κινητο κτλ εχω αλλα για αυτη την δουλεια.Τα θελω καθαρα για ολιγοωρη χρηση στο pc ωστε να μπορω να παιζω ανετος κανενα game η να βλεπω καμια ταινια χωρις να ενοχλω τις ωρες που οι υπολοιποι σπιτι κοιμουνται. Με ενδιαφερει να ειναι ανετα κατα τον δυνατον και να μην νιωθω πιεση στο κεφαλι μετα απο μιση ωρα χρησης. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από Pwpwpw
ICE-T Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 καλημερα φιλε μου,το καλυτερο butget που μπορεις να παρεις ειναι τα coolermaster MH751/752, cloud 2 η τα cloud alpha της hyperx,νομιζω εχει και ο Γερμανος τα cloud core 7.1 usb στα 50 ευρω,χωρις να θελω να κανω promotion/spoiler εχω κατι καινουργια cloud alpha στα λεφτα που ψαχνεις,στειλε μου pm αν σε ενδιαφερει.
Pwpwpw Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, ICE-T είπε καλημερα φιλε μου,το καλυτερο butget που μπορεις να παρεις ειναι τα coolermaster MH751/752, cloud 2 η τα cloud alpha της hyperx,νομιζω εχει και ο Γερμανος τα cloud core 7.1 usb στα 50 ευρω,χωρις να θελω να κανω promotion/spoiler εχω κατι καινουργια cloud alpha στα λεφτα που ψαχνεις,στειλε μου pm αν σε ενδιαφερει. Τα cooler master που λες εγώ στα Σκρουτζ τα βλέπω στα 150 ευρώ λάθος μοντέλο κοιτάω; Σου εστειλα και pm! Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από Pwpwpw
ICE-T Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Τα cooler master που λες εγώ στα Σκρουτζ τα βλέπω στα 150 ευρώ λάθος μοντέλο κοιτάω; Σου εστειλα και pm! κοτσωβολος δες https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/pc/gaming-headsets/filters/m/Coolermaster Τα πιο άνετα από όλα είναι τα cooler master αν υπάρχουν ετοιμοπαραδοτα σε κάποιο κατάστημα κοτσωβολο κοντά στην περιοχή σου πήγαινε και πάρτα. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από ICE-T
KnightRider Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν μπορείς πάρε τα Philips SHP2700 γιατί έχει πάρα πολύ καλή ποιότητα ήχου και δεν θα θες να τα βγάλεις γιατί αγκαλιάζει ωραία στα αυτιά (τα έχω 15 χρόνια στη κατοχή μου - στο EQ θα χαμηλώσεις λίγο τα 2KHz για τέλειο αποτέλεσμα) http://electri-city.gr/philips-shp2700.html Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από KnightRider
ICE-T Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, KnightRider είπε Αν μπορείς πάρε τα Philips SHP2700 γιατί έχει πάρα πολύ καλή ποιότητα ήχου και δεν θα θες να τα βγάλεις γιατί αγκαλιάζει ωραία στα αυτιά (τα έχω 15 χρόνια στη κατοχή μου - στο EQ θα χαμηλώσεις λίγο τα 2KHz για τέλειο αποτέλεσμα) http://electri-city.gr/philips-shp2700.html πήγε και πήρε Razer το παιδι, δυστυχώς για άλλη μία φορά τσάμπα προτείνουμε ακουστικά εδώ μέσα . Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από ICE-T
Pwpwpw Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, ICE-T είπε πήγε και πήρε Razer το παλληκάρι, δυστυχώς για άλλη μία φορά τσάμπα προτείνουμε ακουστικά εδώ μέσα . Oχι δεν τα πηρα τελικα, οπως σου ειπα και στα pm μου μιλησαμε, βιαστηκα εκανα χθες μια παραγγελια πρωτου κανω εδω μια ερωτηση και το ψαξω το θεμα δοτι προσωπικα ειμαι ασχετος με το θεμα, τελικα ηρθα σε επικοινωνια με το καταστημα και ζητησα ακυρωση της παραγγελιας και το δεχτηκανε κανονικα. Οποτε το θεμα αναζητησης μπατζετ headphones στο ~50αρικο ισχυει κανονικα και περιμενω προτασεις σας εφοσον απο οτι καταλαβαινω μαλλον και τα 3 μοντελα που εδειξα παραπανω ειναι κακες μπατζετ επιλογες. Να τονισω εδω οτι και headphones αντι headset μου κανει κανονικα, διοτι το μικροφωνο δεν θα το χρησιμοποιησω αρα μου ειναι αδιαφορο Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από Pwpwpw
ICE-T Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 11 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Oχι δεν τα πηρα τελικα, οπως σου ειπα και στα pm μου μιλησαμε, βιαστηκα εκανα χθες μια παραγγελια πρωτου κανω εδω μια ερωτηση και το ψαξω το θεμα δοτι προσωπικα ειμαι ασχετος με το θεμα, τελικα ηρθα σε επικοινωνια με το καταστημα και ζητησα ακυρωση της παραγγελιας και το δεχτηκανε κανονικα. Οποτε το θεμα αναζητησης μπατζετ headphones στο ~50αρικο ισχυει κανονικα και περιμενω προτασεις σας εφοσον απο οτι καταλαβαινω μαλλον και τα 3 μοντελα που εδειξα παραπανω ειναι κακες μπατζετ επιλογες. Να τονισω εδω οτι και headphones αντι headset μου κανει κανονικα, διοτι το μικροφωνο δεν θα το χρησιμοποιησω αρα μου ειναι αδιαφορο δεν το ειπα προσωπικα για εσενα αλλα επειδη στην ενοτητα headset γινεται αυτο που περιεγραψα ποιο πανω γιαυτο δεν βλεπεις αρκετους να συμμετεχουν πλεον σε τετοια θεματα.
Pwpwpw Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, ICE-T είπε δεν το ειπα προσωπικα για εσενα αλλα επειδη στην ενοτητα headset γινεται αυτο που περιεγραψα ποιο πανω γιαυτο δεν βλεπεις αρκετους να συμμετεχουν πλεον σε τετοια θεματα. Μα για αυτο και απαντησα επειδη επειδη τελικα δεν πηρα τα Razer οποτε η αναζητηση μπατζετ ακουστικων ισχυει κανονικα Οποτε στο 50αρικο σε new τα coolermaster του κωτσοβουλου ειναι μονοδρομος στο 50αρικο? Αυτο που με προβληματιζει λιγο ειναι το μικρο μεγεθος των οδηγων (40mm) και φοβαμαι μην μου διπλωνουν τα αυτια και δεν χωρανε ανετα, δυστηχως απο την στιγμη που δεν εχω δυνατοτητα δοκιμης σε αυτο το θεμα παω στα τυφλα. ΥΓ Τα CREATIVE SXFI GAMER δεν αξιζουν καν μια ματια? Μου κανει εντυπωση γιατι σε οτι review ειδα γραφουν μονο θετικα. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από Pwpwpw
ICE-T Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 40mm εχουν και τα Epos H6PRO και τα Senheiser HD560S😁τα senheiser τα δουλευω 5 μερες και αμα τα ακουσεις θα τρελαθεις,αμα θες μεγαλυτερους οδηγους κοιτα στα Hyperx .αν εχεις αυτια μεγαλα δεν αυτα που σου προτεινε το παιδι στα 35 ευρω. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από ICE-T
Pwpwpw Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 32 λεπτά πριν, ICE-T είπε 40mm εχουν και τα Epos H6PRO και τα Senheiser HD560S😁τα senheiser τα δουλευω 5 μερες και αμα τα ακουσεις θα τρελαθεις,αμα θες μεγαλυτερους οδηγους κοιτα στα Hyperx .αν εχεις αυτια μεγαλα δεν αυτα που σου προτεινε το παιδι στα 35 ευρω. Δεν αναφερομοουν στην αποδοση αλλα στο πως θα καθεται πανω στο αυτι λογο μεγεθους. Αυτο που προτεινε το παιδι ειναι επισης 40mm.
ICE-T Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 24 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Δεν αναφερομοουν στην αποδοση αλλα στο πως θα καθεται πανω στο αυτι λογο μεγεθους. Αυτο που προτεινε το παιδι ειναι επισης 40mm. αδερφε ελληνικα μιλαω,δεν εχει σχεση ο οδηγος με το πως θα καθεται στο αυτι .
Pwpwpw Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, ICE-T είπε αδερφε ελληνικα μιλαω,δεν εχει σχεση ο οδηγος με το πως θα καθεται στο αυτι . Νομιζα οτι εχει, οπως ειπα ειμαι ασχετος απο ακουστικα, επισης δεν εγραψες πουθενα οτι το μεγεθος του οδηγου ειναι ανεξαρτητο απο το ποσο ανετα καθεται στο αυτι. Εγραψες ειναι "αν εχεις μεγαλα αυτια παρε αυτα που προτεινει το παιδι στα 35 ευρω", απο αυτο εγω θα επρεπε να μαντεψω οτι το μεγεθους του οδηγου δεν εχει σχεση με το πως καθεται το ακουστικο στο αυτι.Αυτα που προτεινε το παιδι τι χαρκτηριστικο εχουν που ειναι καταλληλα για μεγαλυτερα αυτια? Ειναι καποιο χαρακτηριστικο συγκεκριμενο που αναφερερεται στα ακουστικα η απλα τα εχεις δει απο κοντα και το λες εμπειρικα? Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από Pwpwpw
ICE-T Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 πήγαινε πάρε ψείρες και βάλε το ποίο άνετο από όλα ,το δούλεμα έχει και όρια καλό απόγευμα.
Pwpwpw Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, ICE-T είπε πήγαινε πάρε ψείρες και βάλε το ποίο άνετο από όλα ,το δούλεμα έχει και όρια καλό απόγευμα. Δεν καταλαβαινω που ακριβως βλεπεις το δουλεμα ακρη προσπαθω να βγαλω, αντιθετα εγω διακρινω μια επιθετικοτητα απο πλευρας σου στις τελευταιες απαντησεις σου και δεν καταλαβαινω τον λογο , εαν σου ειναι αγγαρεια να απαντας στο θεμα απλα μην το κανεις δεν σε υποχρεωσε κανεις ξερεις. Επισης καλο απογευμα. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από Pwpwpw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα