thelos257 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημερα σας ψες το βραδυ ενω ημουν στην δουλεια αποσυνδεδεμενος απο το facebook εννοειται ανακαλυψα οταν μου ηρθε Email πως καποιος μπηκε μεσα και μου αλλαξε το βασικο μου τo Email που ειχα. Το ειχα και ως δευτερο email. Απο χθες προσπαθω να κανω επαληνθεση με την ταυτοτητα μου αλλα δυστοιχως δεν μπορω δεν με αφηνει. Τι μπορω να κανω ; Ειχα ολες μου τις φωτογραφιες μου εκει περα για ενα χρονο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τους απαταιωνες τους μαλακες να χακαρουν ετσι τα facebook μας απαραδεχτο αλλα τι τους νοιαζει κιολας ; Πιστευω πως επεσα θυμα σπαμ spam. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από thelos257
kostasbm Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 πάτησες το..ασφαλιστε το λόγαριασμο σας ....?????τι μυνημα σου έβγαλε???
thelos257 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 50 λεπτά πριν, kostasbm είπε πάτησες το..ασφαλιστε το λόγαριασμο σας ....?????τι μυνημα σου έβγαλε??? Καλημερα το πατησα και δεν μου εμφανισε μηνυμα ειναι κλειδωμενος ο λογαριασμος μου.
verylife78 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 α, ωραια δεν στο εχουν παρει ακομα... Ξεκινησες τα βηματα που σου αναφερει παραπανω??
thelos257 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 25 λεπτά πριν, verylife78 είπε α, ωραια δεν στο εχουν παρει ακομα... Ξεκινησες τα βηματα που σου αναφερει παραπανω?? Καλησπερα ναι διχως αποτελεσμα. Μου ζηταει την ταυτοτητα μου την βαζω και λεει οτι δεν βγηκε καλη η φωτογραφια
verylife78 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 δοκιμασε να την scanαρεις την ταυτοτητα, εαν εβγαλες φωτο με το κινητο αρκετες φορες το αποριπτει γιατι γυαλιζει
άδικος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 16 ώρες πριν, thelos257 είπε Καλημερα σας ψες το βραδυ ενω ημουν στην δουλεια αποσυνδεδεμενος απο το facebook εννοειται ανακαλυψα οταν μου ηρθε Email πως καποιος μπηκε μεσα και μου αλλαξε το βασικο μου τo Email που ειχα. Το ειχα και ως δευτερο email. Απο χθες προσπαθω να κανω επαληνθεση με την ταυτοτητα μου αλλα δυστοιχως δεν μπορω δεν με αφηνει. Τι μπορω να κανω ; Ειχα ολες μου τις φωτογραφιες μου εκει περα για ενα χρονο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τους απαταιωνες τους μαλακες να χακαρουν ετσι τα facebook μας απαραδεχτο αλλα τι τους νοιαζει κιολας ; Πιστευω πως επεσα θυμα σπαμ spam. Έτσι όπως τα βγάζεις όλα στη φόρα, θα στο χακάρουν ξανά και δίκιο θα'χουν. Και θα'ναι και από εδώ μέσα.
thelos257 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 6 ώρες πριν, άδικος είπε Έτσι όπως τα βγάζεις όλα στη φόρα, θα στο χακάρουν ξανά και δίκιο θα'χουν. Και θα'ναι και από εδώ μέσα. Ποια ολα εβγαλα στην φορα δηλ ; το ονομα μου μονο φαινεται.
ElLInAsS4EvEr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Στις 1/3/2023 στις 11:01 ΠΜ, thelos257 είπε Καλημερα το πατησα και δεν μου εμφανισε μηνυμα ειναι κλειδωμενος ο λογαριασμος μου. kai emena ayto moy vgazei kai thelei na toys steilw tin tautotita moy alla den mporw vazw to email moy gia na moy steilei kodiko kai moy leei na dokimasw argotera
kormos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Στις 2/3/2023 στις 7:25 ΠΜ, thelos257 είπε Ποια ολα εβγαλα στην φορα δηλ ; το ονομα μου μονο φαινεται. Και το soneigr(at)gmail(dot)com ποιανού είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα