@taraxia Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Έχω ένα external audio interface το οποίο δεν έχει power button αλλά δεν βρίσκω στο skoutz USB-A extension με on/off διακόπτη. Κάτι ανάλογο από amazon " link " Αν κάποιος είδε κάτι παρόμοιο, από ελληνικό κατάστημα, παρακαλώ ας μου στείλει ένα λινκ Η μόνη προϋπόθεση : να είναι USB 2 ή (ιδανικά) 3 Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από @taraxia
lneam Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, @taraxia είπε Καλησπέρα, Έχω ένα external audio interface το οποίο δεν έχει power button αλλά δεν βρίσκω στο skoutz USB-A extension με on/off διακόπτη. Κάτι ανάλογο από amazon " link " Αν κάποιος είδε κάτι παρόμοιο, από ελληνικό κατάστημα, παρακαλώ ας μου στείλει ένα λινκ Η μόνη προϋπόθεση : να είναι USB 2 ή (ιδανικά) 3 Ευχαριστώ εκ των προτέρων ειναι λειτουργικο σφαλμα να υπαρχει on-off switch επανω σε καλωδιο usb. η σωστη καταργηση περιφεριακου γινεται μεσα απο το λειτουργικο. πρακτικα καποιος μπορει να το φτιαξει μονος του. Ομως εγω πιστευω πως τεχνικα ειναι λαθος
άδικος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Πάρε ένα usb hub με διακόπτες. https://www.skroutz.gr/c/668/usb-hub.html?keyphrase=με+διακοπτη Επεκτείνεις και τη συνδεσιμότητα σου ταυτόχρονα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα