PavlidisDimitris Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω την πολύτιμη βοήθεια σας. Το facebook μου έστειλε e-mail και μου είπε ότι απενεργοποιούν το λογαριασμό μου γιατί είδαν παραβίαση. Το link που μου στείλαν ήταν η αρχική εικόνα και να μπω μέσα να αλλάξω τους κωδικούς μεχρι τοτε δεν θα με βλεπει κανενας στο fb για προστασια. Το πρόβλημα είναι ότι πάω να επιβεβαιώσω την ταυτότητά μου και μου ζητάει έλεγχο δύο παραγόντων λέει να εισάγω το κλειδί ασφαλείας στη θύρα USB πού τέτοιο πράγμα εγώ δεν ειχα ποτε. Έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν μπορώ να το ξανά ενεργοποιήσω. Ένας άλλος τρόπος είναι να μου στείλουν ενα εξαψήφιο κωδικό sms αλλά δεν μου έρχεται ποτε στο κινητο. Προσπαθώ να ανεβάσω επίσημα έγγραφα όπως ταυτότητα η δίπλωμα φορτώνει και στο τέλος λέει ότι αυτή η μέθοδος δεν λειτουργεί προς το παρόν. Κωδικοί σε e-mail και στο κινητό έρχονται αν πάω να αλλάξω το password του λογαριασμού άρα έχουν το τηλέφωνο μου. Έχω στείλει σε όλα τα e-mail που έχω βρει και τους το εξηγώ αναλυτικά στα αγγλικα και δεν μου έχει απαντήσει κανένας. το εχω δοκιμασει και σε αλλα κινητα και σε αλλους υπολογιστες και σε IOS. Ξέρετε τι παίζει μήπως? δεν ξερω τι να κανω εχουν περασει 10 μερες, καπου διαβασα οτι μετα απο τριαντα μερες διαγραφουν εντελως τον λογαριασμο σου. Το πρόβλημα είναι ότι έχω ένα επαγγελματικό γκρουπ μέσα με πολύ κόσμο και ήμουν ο μόνος διαχειριστής αν δεν ανακτήσω το λογαριασμό μου δεν θα έχω πρόσβαση ποτέ εκεί. ευχαριστω πολυ
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Ξεκίνα με το να αλλαξεις κωδικό στο mail σου και δοκιμασε μετα να κανεις ανακτηση .στην δινει αυτη την επιλογη σωστα?
HateMe Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Από πότε το facebook στέλνει mail και ενημερώνει πως θα σβήσει λογαριασμό; Ανέβασε screenshots εδώ απ τα email ΜΕ ΤΟ EMAIL τους και τα πάντα. Κάτι δεν μου κάθεται καθόλου καλά. Μου έχουν σβήσει 50 προφίλ τα τελευταία 8 χρόνια και ποτέ δεν μου έστειλαν κάποιο email. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από HateMe 1
PavlidisDimitris Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 8 ώρες πριν, DeVilMaYcRyGR είπε Ξεκίνα με το να αλλαξεις κωδικό στο mail σου και δοκιμασε μετα να κανεις ανακτηση .στην δινει αυτη την επιλογη σωστα? Ναι το κωδικό στο mail μπορώ να το αλλάξω θα το δοκιμάσω και αυτό, αν και δεν ξέρω αν έχεις σχέση αυτό σε ευχαριστώ 7 ώρες πριν, HateMe είπε Από πότε το facebook στέλνει mail και ενημερώνει πως θα σβήσει λογαριασμό; Ανέβασε screenshots εδώ απ τα email ΜΕ ΤΟ EMAIL τους και τα πάντα. Κάτι δεν μου κάθεται καθόλου καλά. Μου έχουν σβήσει 50 προφίλ τα τελευταία 8 χρόνια και ποτέ δεν μου έστειλαν κάποιο email. Δεν ξέρω εμένα μου έχει έρθει το email. Πριν μου το κλείσουν μου είχε έρθει μία ενημέρωση ότι από Βραζιλία κάποιος προσπαθούσε να μπει και είχα αλλάξει τον κωδικό και την άλλη μέρα μου το έκλεισε το facebook. Σου ανεβάζω και το email που μου έστειλαν
chios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 https://news.trendmicro.com/2022/07/01/securityfacebookmail-com-scam-legit-email/ https://www.facebook.com/help/1634546593478660/?helpref=uf_share το μαιλ αυτό δεν είναι από facebook ψάρεμα είναι για να κλέψουν λογαριασμούς, απορώ με πια λογική κάποιος ασχολείται με τέτοια μηνύματα. 1
infin1tyGR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 16 minutes ago, chios said: https://news.trendmicro.com/2022/07/01/securityfacebookmail-com-scam-legit-email/ Το διάβασες αυτό; Γιατί εκεί μέσα λέει ότι είναι legit το email. The email is somewhat reminiscent of scam emails — particularly given that the imposed deadline is a favorite phishing attempt tactic. The good news is that it is indeed legitimate and comes straight from Facebook. It’s all part of Facebook’s new Facebook Protect policy, which aims to further protect accounts by utilizing mandatory 2FA and extensive account monitoring. 1
PavlidisDimitris Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 πριν ερθει αυτο το ειμαιλ μου ερχοντουσαν ειδοποιησεις οτι καποιος προσπαβει να παραβιασει τον λογαριασμο. αποτι ειδα σε αυτο που εστειλες λεει οτι το ειμαιλ αυτο ειναι απο το facebook. απλα δεν λεει τι πρεπει να κανω... 11 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Το διάβασες αυτό; Γιατί εκεί μέσα λέει ότι είναι legit το email. The email is somewhat reminiscent of scam emails — particularly given that the imposed deadline is a favorite phishing attempt tactic. The good news is that it is indeed legitimate and comes straight from Facebook. It’s all part of Facebook’s new Facebook Protect policy, which aims to further protect accounts by utilizing mandatory 2FA and extensive account monitoring. ναι το ειδα μολις ευχαριστω. απλα δεν βρισκω τι πρεπει να κανω για να ξανα ενεργοποιησω τον λογαριασμο μου...
GATE123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 15 ώρες πριν, PavlidisDimitris είπε Καλησπέρα σε όλους. Θέλω την πολύτιμη βοήθεια σας. Το facebook μου έστειλε e-mail και μου είπε ότι απενεργοποιούν το λογαριασμό μου γιατί είδαν παραβίαση. Το link που μου στείλαν ήταν η αρχική εικόνα και να μπω μέσα να αλλάξω τους κωδικούς μεχρι τοτε δεν θα με βλεπει κανενας στο fb για προστασια. Το πρόβλημα είναι ότι πάω να επιβεβαιώσω την ταυτότητά μου και μου ζητάει έλεγχο δύο παραγόντων λέει να εισάγω το κλειδί ασφαλείας στη θύρα USB πού τέτοιο πράγμα εγώ δεν ειχα ποτε. Έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν μπορώ να το ξανά ενεργοποιήσω. Ένας άλλος τρόπος είναι να μου στείλουν ενα εξαψήφιο κωδικό sms αλλά δεν μου έρχεται ποτε στο κινητο. Προσπαθώ να ανεβάσω επίσημα έγγραφα όπως ταυτότητα η δίπλωμα φορτώνει και στο τέλος λέει ότι αυτή η μέθοδος δεν λειτουργεί προς το παρόν. Κωδικοί σε e-mail και στο κινητό έρχονται αν πάω να αλλάξω το password του λογαριασμού άρα έχουν το τηλέφωνο μου. Έχω στείλει σε όλα τα e-mail που έχω βρει και τους το εξηγώ αναλυτικά στα αγγλικα και δεν μου έχει απαντήσει κανένας. το εχω δοκιμασει και σε αλλα κινητα και σε αλλους υπολογιστες και σε IOS. Ξέρετε τι παίζει μήπως? δεν ξερω τι να κανω εχουν περασει 10 μερες, καπου διαβασα οτι μετα απο τριαντα μερες διαγραφουν εντελως τον λογαριασμο σου. Το πρόβλημα είναι ότι έχω ένα επαγγελματικό γκρουπ μέσα με πολύ κόσμο και ήμουν ο μόνος διαχειριστής αν δεν ανακτήσω το λογαριασμό μου δεν θα έχω πρόσβαση ποτέ εκεί. ευχαριστω πολυ Άμα μπαίνεις στο fb από browser ο εξαψήφιος αριθμός δεν θα σου έρθει ποτέ. Την έχω πατήσει και εγώ που ήθελα να αλλάξω κωδικό. Τελικά κατέβασα την εφαρμογή του fb και το έκανα από εκεί σε 1 λεπτό.
PavlidisDimitris Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, GATE123 είπε Άμα μπαίνεις στο fb από browser ο εξαψήφιος αριθμός δεν θα σου έρθει ποτέ. Την έχω πατήσει και εγώ που ήθελα να αλλάξω κωδικό. Τελικά κατέβασα την εφαρμογή του fb και το έκανα από εκεί σε 1 λεπτό. το εχω κανει και σε κινητο με την εφαρμογη και δεν μου ερχεται ο κωδικος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα