Προς το περιεχόμενο

Πληρωμη τελων κυκλοφοριας βραδυ τελευταιας μερας.

StamTheMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απο αφηρημαδα,ξεχασα να πληρωσω τα τελη του παπιου.
Ειχα λεφτα σε λογαριασμο για αυτη τη δουλεια,απλα το ξεχασα.
Το θυμηθηκα αποψε,τελευταια μερα της  παρατασης και πληρωσα μεσω Πειραιως,με RF.

Σε ενα σημειο μου γραφει " Εκτέλεση: Στις 1/3/2023 "και απο κατω "Ο Οργανισμός ενημερώνεται για την πληρωμή σας άμεσα. Για το λόγο αυτό δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσής της.".
Τι ισχυει απο τα 2; Τα φαγαμε διπλα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ανάλογα το τρόπο εκτέλεσης γίνεται και η μέρα λογιστικοποίησης. Καλύτερα να μιλήσεις με το ebanking της Πειραιώς να επιβεβαιώσεις αν πέρασε με σημερινή ημερομηνία και όχι με αυριανή.

• Thanks 1

Αν τα έκανες εκτύπωση και σου έβγαλε το σωστό ποσό είσαι οκ. Πέρσι τα είχα κάνει εκτύπωση 1/1 και ενώ είχαν δώσει παράταση μου έβγαλε διπλό το ποσό, φυσικά το έφτιαξαν τις επόμενες μέρες.

17 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Απο αφηρημαδα,ξεχασα να πληρωσω τα τελη του παπιου.
Ειχα λεφτα σε λογαριασμο για αυτη τη δουλεια,απλα το ξεχασα.
Το θυμηθηκα αποψε,τελευταια μερα της  παρατασης και πληρωσα μεσω Πειραιως,με RF.

Σε ενα σημειο μου γραφει " Εκτέλεση: Στις 1/3/2023 "και απο κατω "Ο Οργανισμός ενημερώνεται για την πληρωμή σας άμεσα. Για το λόγο αυτό δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσής της.".
Τι ισχυει απο τα 2; Τα φαγαμε διπλα;

Προχτές που τα πλήρωσα από το ibank της Εθνικής η πληρωμή έγινε άμεσα, αμέσως μετά ξανακατέβασα το έντυπο των τελών και έβγαλε ότι ήταν πληρωμένα. Ήταν απόγευμα όμως, δεν ξέρω αν αυτό έκανε κάποια διαφορά.

9 ώρες πριν, greekfragma είπε

Ανάλογα το τρόπο εκτέλεσης γίνεται και η μέρα λογιστικοποίησης. Καλύτερα να μιλήσεις με το ebanking της Πειραιώς να επιβεβαιώσεις αν πέρασε με σημερινή ημερομηνία και όχι με αυριανή.

9 ώρες πριν, Klausx είπε

Αν τα έκανες εκτύπωση και σου έβγαλε το σωστό ποσό είσαι οκ. Πέρσι τα είχα κάνει εκτύπωση 1/1 και ενώ είχαν δώσει παράταση μου έβγαλε διπλό το ποσό, φυσικά το έφτιαξαν τις επόμενες μέρες.

9 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Προχτές που τα πλήρωσα από το ibank της Εθνικής η πληρωμή έγινε άμεσα, αμέσως μετά ξανακατέβασα το έντυπο των τελών και έβγαλε ότι ήταν πληρωμένα. Ήταν απόγευμα όμως, δεν ξέρω αν αυτό έκανε κάποια διαφορά.

9 ώρες πριν, nosleep είπε

Κάνε ένα check στο παρακάτω link:

https://www1.aade.gr/gsisapps5/telh-kykloforias-without-sso/#!/mainview

Πηγα να τα κανω παλι εκτυπωση τωρα και μου εβγαλε οτι ειναι πληρωμενα,οποτε ολα καλα.
Ευχαριστω.

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...