StamTheMan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Απο αφηρημαδα,ξεχασα να πληρωσω τα τελη του παπιου. Ειχα λεφτα σε λογαριασμο για αυτη τη δουλεια,απλα το ξεχασα. Το θυμηθηκα αποψε,τελευταια μερα της παρατασης και πληρωσα μεσω Πειραιως,με RF. Σε ενα σημειο μου γραφει " Εκτέλεση: Στις 1/3/2023 "και απο κατω "Ο Οργανισμός ενημερώνεται για την πληρωμή σας άμεσα. Για το λόγο αυτό δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσής της.". Τι ισχυει απο τα 2; Τα φαγαμε διπλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Ανάλογα το τρόπο εκτέλεσης γίνεται και η μέρα λογιστικοποίησης. Καλύτερα να μιλήσεις με το ebanking της Πειραιώς να επιβεβαιώσεις αν πέρασε με σημερινή ημερομηνία και όχι με αυριανή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Αν τα έκανες εκτύπωση και σου έβγαλε το σωστό ποσό είσαι οκ. Πέρσι τα είχα κάνει εκτύπωση 1/1 και ενώ είχαν δώσει παράταση μου έβγαλε διπλό το ποσό, φυσικά το έφτιαξαν τις επόμενες μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 17 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Απο αφηρημαδα,ξεχασα να πληρωσω τα τελη του παπιου. Ειχα λεφτα σε λογαριασμο για αυτη τη δουλεια,απλα το ξεχασα. Το θυμηθηκα αποψε,τελευταια μερα της παρατασης και πληρωσα μεσω Πειραιως,με RF. Σε ενα σημειο μου γραφει " Εκτέλεση: Στις 1/3/2023 "και απο κατω "Ο Οργανισμός ενημερώνεται για την πληρωμή σας άμεσα. Για το λόγο αυτό δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσής της.". Τι ισχυει απο τα 2; Τα φαγαμε διπλα; Προχτές που τα πλήρωσα από το ibank της Εθνικής η πληρωμή έγινε άμεσα, αμέσως μετά ξανακατέβασα το έντυπο των τελών και έβγαλε ότι ήταν πληρωμένα. Ήταν απόγευμα όμως, δεν ξέρω αν αυτό έκανε κάποια διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nosleep Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Κάνε ένα check στο παρακάτω link: https://www1.aade.gr/gsisapps5/telh-kykloforias-without-sso/#!/mainview Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 9 ώρες πριν, greekfragma είπε Ανάλογα το τρόπο εκτέλεσης γίνεται και η μέρα λογιστικοποίησης. Καλύτερα να μιλήσεις με το ebanking της Πειραιώς να επιβεβαιώσεις αν πέρασε με σημερινή ημερομηνία και όχι με αυριανή. 9 ώρες πριν, Klausx είπε Αν τα έκανες εκτύπωση και σου έβγαλε το σωστό ποσό είσαι οκ. Πέρσι τα είχα κάνει εκτύπωση 1/1 και ενώ είχαν δώσει παράταση μου έβγαλε διπλό το ποσό, φυσικά το έφτιαξαν τις επόμενες μέρες. 9 ώρες πριν, Joshua21 είπε Προχτές που τα πλήρωσα από το ibank της Εθνικής η πληρωμή έγινε άμεσα, αμέσως μετά ξανακατέβασα το έντυπο των τελών και έβγαλε ότι ήταν πληρωμένα. Ήταν απόγευμα όμως, δεν ξέρω αν αυτό έκανε κάποια διαφορά. 9 ώρες πριν, nosleep είπε Κάνε ένα check στο παρακάτω link: https://www1.aade.gr/gsisapps5/telh-kykloforias-without-sso/#!/mainview Πηγα να τα κανω παλι εκτυπωση τωρα και μου εβγαλε οτι ειναι πληρωμενα,οποτε ολα καλα. Ευχαριστω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις