leonidas_fs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Πάντως παιδιά πέρα από την πλάκα με το OpenAi & Bing η Microsoft θα κόψει κωλους. Δεν ξέρω πόσοι το έχετε δοκιμάσει αλλά είναι φοβερό, και βλέπω ότι το βάζει η Microsoft παντού (βλέπε Skype) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Το αναζητηση γιατι το εκαναν τοσο μεγαλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiraulos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 9 ώρες πριν, fasttam είπε Κάθε τρία χρόνια που αλλάζω υπολογιστή. Καλά είναι; Αφού αλλάζεις PC γιατί κάνεις format???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dewn735 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Πάντως μου αρέσει που σε κάθε screenshot νέων χαρακτηριστικών, δείχνουν πως το λειτουργικό απευθύνεται σε κάποιον που προλαβαίνει να ασχολείται με χρηματιστήριο, έχει όλη μέρα meetings, η γνώμη του είναι απαραίτητη για να προχωρήσουν όλα τα projects, μιλάει με γκομενάκια, κανονίζει για εξόδους και μπύρες ενώ θέλει να τρώει υγιεινά και, παρόλα αυτά, έχει και χρόνο για να παίξει Forza και Halo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 17 λεπτά πριν, Spiraulos είπε Αφού αλλάζεις PC γιατί κάνεις format???? Από που τον κάνεις παραγγελία τον δίσκο προδιαμορφωμένο ; Απ' τις αγγελίες του insomnia; 😆 28 λεπτά πριν, TutaKachun είπε Kλασσικός ακυρος λινουξας να μας πει το παιδικο "ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΗΔΗ". Λες και μας νοιαζει. Να κοιτάς την πάρτη σου, εμένα με ενδιαφέρει. Απ' την άλλη ωστόσο είναι μια απόδειξη το πόσο αργά βγάζει updates η Microsoft . Μέχρι και οι enthusiasts κάνουν αποδοτικότερη Διαχείριση Έργων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 36 λεπτά πριν, Spiraulos είπε Αφού αλλάζεις PC γιατί κάνεις format???? Ισως να κανει στον παλιο για να τον πουλησει με φρεσκια εγκατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran79 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, fasttam είπε Κάθε τρία χρόνια που αλλάζω υπολογιστή. Καλά είναι; καλά τώρα που τα 11 βγάλαν επίσημη λίστα υποστηριζομενων επεξεργαστών, αρκετοί θα μπερδευτούν και θα παρασυρθουν και θα πάρουν και νέο μηχάνημα ενώ τρέχουν μια χαρά στους παλιούς υπολογιστές Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από petran79 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Η σύνδεση με iphone θα υποστηρίζει και αποστολή και λήψη αρχείων η έχω τρελές ελπίδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
I'm_busy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Chatgpt στο taskbar είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να κάνει, αμεσότητα την ώρα που δουλεύεις 10 επίπεδα πάνω. Ας βγάλει και ένα widget του bing chat για android να ξεχάσουμε το google μια και καλή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, petran79 είπε καλά τώρα που τα 11 βγάλαν επίσημη λίστα υποστηριζομενων επεξεργαστών, αρκετοί θα μπερδευτούν και θα παρασυρθουν και θα πάρουν και νέο μηχάνημα ενώ τρέχουν μια χαρά στους παλιούς υπολογιστές Μη παίρνεις όρκο γι αυτό. Αν η Microsoft δε θέλει να δουλέψουν τα 11 σε κάποια hardware, δε θα δουλέψει. Ηδη άρχισε να βγάζει μήνυμα στο desktop σε μη υποστηριζομενα hardware και έπεται και συνέχεια. Ενω όλα τα κόλπα να το διορθώσεις μετά από λίγο καιρό δεν πιάνουν αφού με το Windows update τα ξανά χαλαει η Microsoft. Για την ώρα είναι κυρίως nag screen βέβαια, αλλά στο μέλλον δεν ξέρεις τι άλλο θα χαλάσει. Οπότε ενώ όντως τρέχουν μια χαρά σε μη υποστηρίζομενο hardware, στην πράξη παίζεις ζάρια όταν τα βάζεις. Εκτός και βάλεις πειραγμένες εκδόσεις (πχ revios) που έχουν καταργήσει το Windows update και βγάζουν κατά καιρούς δικά τους update. Μονο αυτά δουλεύουν μόνιμα χωρίς προβλήματα. Έχω βάλει 11 σε 6-7 μη υποστηρίζομενα hardware οπότε ξέρω τι λεω. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από oldnew 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalton114 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 12 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Το samsung tablet μου έχει αντίστοιχη λειτουργία και επικοινωνεί μέσω wifi με το τηλέφωνο μου (και παίρνω και SMS notifications ή κάνω κλήσεις ) καμιά φορά ξεχνάω το κινητό σε διπλανό σπίτι και με πάρει κάποιος τηλέφωνο χτυπάει το tablet που ειναι σπίτι μου αυτή η λειτουργία θα κλείσει σπίτια! τα χαιρετίσματα στην γειτόνισσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whoever81 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Microsoft on a roll! Για πάμε να δούμε. Δεν βλέπω το update ακόμα. Σε λίγες μέρες για τους περισσότερους. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από whoever81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, Evangelos Anagnostou είπε Η σύνδεση με iphone θα υποστηρίζει και αποστολή και λήψη αρχείων η έχω τρελές ελπίδες; αυτό είναι το μόνο εύκολο με snapdrop και KDE Connect Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
floba Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Εεεε "ΑΙ" επιτελους να τελειωνουμε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polazava Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Κάποια απ' αυτά τα χρήσιμα πραγματάκια δεν μπορούν να τα βάλουν με ενημέρωση και στα 10αρια ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα