Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας φίλος μου ψάχνει να κλείσει το τραπέζι της βάφτισης σε ταβέρνα στα νότια προάστια (από Παλαιό Φάληρο έως Γλυφάδα). Υπάρχει καμιά πρόταση κάπου με λογικές τιμές;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Πες πρώτα για πόσο κόσμο μιλάμε, τι budget έχει, ώστε να γίνει μια έρευνα.

70-80 άτομα. Budget περίπου 20-25 ευρώ

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Fan είπε

70-80 άτομα. Budget περίπου 20-25 ευρώ

Το ποσό που αναφέρεται είναι κατ' άτομο υποθέτω και όχι συνολικό, ε? 

Δημοσ.

Χωρίς πλάκα, όλα έχουν ανέβει τόσο πολύ που δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο και να μείνουν και σχετικά ικανοποιημένοι.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Fan είπε

Ένας φίλος μου ψάχνει να κλείσει το τραπέζι της βάφτισης σε ταβέρνα στα νότια προάστια (από Παλαιό Φάληρο έως Γλυφάδα). Υπάρχει καμιά πρόταση κάπου με λογικές τιμές;

Δες το Δράμι 

• Like 1
Δημοσ.

δες και το "κουτουκι καλυψω", κλεινει τραπεζια για τετοιες εκδηλωσεις κ εχει καλες τιμες. να ξερεις το παρκινγκ εκει ειναι ανύπαρκτο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Dinos1973 είπε

αυτο το budget δεν παιζει ούτε σε Goody's.

Υπερβολες!

Μια χαρα παιζει. Τοσα δεν πληρωνει το ατομο για να φαει σε μια ταβερνα? γιατι να μην παιζει σε τραπεζι βαφτισης? Ταβερνα ζητησε ο ανθρωπος. Οχι κυριλε εστιατορειο.

Γνωριζω καταπληκτικο μαγαζι super special με 17€ το ατομο + οι μπυρες δικες σου, αλλα ειναι βορεια στην Πεντέλη. Φαντάζομαι θα υπαρχει κατι αντιστοιχο και στα νοτια προαστια.

Αντε να το εχει παει 18 τωρα...

Επεξ/σία από andreaspA
Δημοσ.
2 ώρες πριν, pp6210 είπε

δες και το "κουτουκι καλυψω", κλεινει τραπεζια για τετοιες εκδηλωσεις κ εχει καλες τιμες. να ξερεις το παρκινγκ εκει ειναι ανύπαρκτο

Έχω πάει αρκετές φορές εκεί. Ήταν το πρώτο που σκέφτηκα και έχει λογικές τιμές. 22 ευρώ πλήρες μενού με ποτά. Το πρόβλημα είναι αυτό ακριβώς που γράφεις. Δεν παίζει πάρκινγκ ούτε για μηχανάκι σε εκείνο το σημείο με τόσες εταιρίες και το Ρέα δίπλα.

53 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Μια χαρα παιζει. Τοσα δεν πληρωνει το ατομο για να φαει σε μια ταβερνα? γιατι να μην παιζει σε τραπεζι βαφτισης? Ταβερνα ζητησε ο ανθρωπος. Οχι κυριλε εστιατορειο.

Γνωριζω καταπληκτικο μαγαζι super special με 17€ το ατομο + οι μπυρες δικες σου, αλλα ειναι βορεια στην Πεντέλη. Φαντάζομαι θα υπαρχει κατι αντιστοιχο και στα νοτια προαστια.

Αντε να το εχει παει 18 τωρα...

Πολύ σωστός. Θρακομακεδόνες και γενικά σε αρκετά μακρινές περιοχές παίζει 18-20 το άτομο, απλώς δεν θέλουν να φύγουν τόσο έξω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fan είπε

Δεν παίζει πάρκινγκ ούτε για μηχανάκι σε εκείνο το σημείο με τόσες εταιρίες

Γιατι, σε εργασιμη μερα και ωρα θα γινει το γλεντι; 🤔

Δημοσ.
Στις 28/2/2023 στις 8:56 ΜΜ, Fan είπε

Τσι Τσι στη Γλυφάδα

Μαντρί επίσης στη Γλυφάδα (Ανω)

Amigo's Γλυφάδα

Η Αργυρούπολη έχει πολλές επιλογές στη Γερουλάνου, ίσως πρέπει να κάνει ένα πέρασμα να δει μαγαζιά και να πάρει τιμές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...