Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά απο καψώνι της voda που κατάργησε στο Βόλο το 3G πριν μέρες και το 4G δε λειτουργούσε ποτέ (σέρνεται) , αναγκαστικά πάω ξανά σε σταθερό

έχω μείνει πίσω , βλέπω συγχωνεύεις κτλ , αν έψαξε κάποιος πρόσφατα ας ποστάρει .

Βασικά επειδή δε παιζει καν vdsl , απλό adsl ...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, korakios είπε

Μετά απο καψώνι της voda που κατάργησε στο Βόλο το 3G πριν μέρες και το 4G δε λειτουργούσε ποτέ (σέρνεται) , αναγκαστικά πάω ξανά σε σταθερό

έχω μείνει πίσω , βλέπω συγχωνεύεις κτλ , αν έψαξε κάποιος πρόσφατα ας ποστάρει .

Εδω στο κεντρο  της Αθηνας και το 4g σε κοσμοτε σερνεται. Απορω τι καταργουν το 3g ενω το 4g δε δουλευει καν σωστα στο κεντρο της πρωτευουσας. Η κατάσταση στην ελλαδα ειναι φριχτη

• Λύση
Δημοσ.
2 ώρες πριν, korakios είπε

Δεν άλλαξε κάτι η Vodafone είναι ή ποίο φθηνή σέ σταθερή γραμμή 

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά όντως αναγκαστικά στη voda έκλεισα , αλλά με κούφανε η nova , εκτός του οτι δεν έπαιρνε τηλ για προσφορά , αφού μετά απο σχεδόν εβδομάδα θυμήθηκαν μου έριξαν στεγνά άκυρο λόγω του οτι δεν υπάρχει δίκτυό τους στην περιοχή μου .

Γίνεται κάτι τέτοιο ? Δίπλα η γειτόνισά μου nova είχε , ο αδερφός μου ένα χλμ πιο πάνω είναι στη nova ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...