Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποιος προλαβε να παραγγείλει λογικα θα παραλάβει. Πήρα έκπτωση  σε μια παραγγελία και μου εστειλαν κανονικα. Μένει να δουμε τι θα γινει με τα κουπόνια λογικα όμως τα ελεγχουν ενα προς ενα για την εγκυρότητα τους. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ούτε εμένα με αφήνει να χρησιμοποιήσω το κουπόνι.

Επίσης παρατηρήσα που μπήκα στο app χθες το πρωί ότι ήταν ακόμη ενεργό το link για να πάρεις πόντους. Υποθέτω ότι δεν ήταν στις προθέσεις τους αυτό. Η προθεσμία ήταν μέχρι 28/2

Επεξ/σία από Andreaspir
Δημοσ.

ας ενημερώνουμε ότι λόγω τεχνικού προβλήματος, η εξαργύρωση των κουπονιών δεν είναι δυνατή αυτήν την στιγμή από το www.germanos.gr.

Μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ .

ΓΚΑΙΣ  αν εχει κανεις ορεξη να παει σε καταστημα και να ελεγξει αν περνανε οι επιταγες manual απο το συστημα τους ας το κανει και ας ενημερωσει να ξερουμε,ενναλακτικα περιμενουμε.Υποθετω και εγω οτι καναν καποια γκαφα και τωρα τα παγωσαν ολα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Εγώ έκανα εξαργύρωση και παραγγελία το πρώτο βράδυ αλλά δε ξέρω αν θα ολοκληρωθεί. Βλέπω σε σχόλια σε άλλο σάιτ ότι μάλλον και οι παραγγελίες που έγιναν με δωροεπιταγές είναι στο πάγο. Μόνο όσοι βρήκαν ετοιμοπαράδοτα και πήγαν νωρίς το πρωί εχθές φαίνεται εξυπηρετήθηκαν.

Η δικια μου παραγγελία πάντως περασε κανονικά και στάλθηκε χθες το βραδυ. Οποτε υπαρχει ελπιδα θεωρώ 

Δημοσ.
2 minutes ago, dimosfc said:

Η δικια μου παραγγελία πάντως α περασε κανονικά και στάλθηκε χθες το βραδυ. Οποτε υπαρχει ελπιδα θεωρώ 

Κοίτα και εμένα μου έχει έρθει πχ εμαιλ αποστολή από αποθήκη κλπ και βασικά ενώ ήταν μία παραγγελία έσπασε στα 2 γιατί το ένα αντικείμενο ήταν ετοιμοπαράδτο, απλά είδα σχόλιο ότι στο κατάστημα τους είπαν ότι έχουν οδηγία από τα κεντρικά να μην παραδώσουν. Έπρεπε να είχα βάλει διανομή και όχι παραλαβή λολ.

Δημοσ.
  • Οποιος εχει παραγγειλει, λογικα θα παραλαβει κανονικα, γιατι ειναι δυσκολο και χρονοβορο να κοιταξουν μια μια τις παραγγελιες για το ποιος εχει legit κουπονι(-ια) και ποιος εκμεταλλευτηκε το λαθος. Θα φανε κραξιμο αν καθυστερησουν τοσες παραγγελιες.
  • Οποιος κρατησε τους ποντους, λογικα θα του αφαιρεθουν γιατι ειναι ευκολη (και δεν επειγει) η διασταυρωση των στοιχειων.
  • Οποιος κρατησε τα κουπονια, λογικα θα τα "παγωσουν" για λιγο καιρο μεχρι να αποφασισουν αν θα διαθεσουν κοπο και χρονο για να εξακριβωσουν ποια ειναι legit και ποια οχι.
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Κοίτα και εμένα μου έχει έρθει πχ εμαιλ αποστολή από αποθήκη κλπ και βασικά ενώ ήταν μία παραγγελία έσπασε στα 2 γιατί το ένα αντικείμενο ήταν ετοιμοπαράδτο, απλά είδα σχόλιο ότι στο κατάστημα τους είπαν ότι έχουν οδηγία από τα κεντρικά να μην παραδώσουν. Έπρεπε να είχα βάλει διανομή και όχι παραλαβή λολ.

Εμένα αυτή που έσπασε πάντως, τιμολογηθηκε (και αντίστοιχα ήρθε έτσι μεηλ) σα να μην είχα βάλει κουπόνια , παροτι τς είχα βάλει και έδειχνε να έχει μειώσει την τιμή 

Δημοσ.

Μίλησα με γνωστό σε κατάστημα που δουλεύει σε Γερμανό, δεν τους έχει εντολή να μην παραδίδουν δέματα πάντως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως και άλλοι γνωστοί μου που έχουν προσπαθήσει να εξαργυρώσουν τα κουπόνια τους δεν τα έχουν καταφέρει.

Επεξ/σία από Andreaspir
Δημοσ.

Εγώ έχω επιταγή κουπόνι από πολύ πριν και δεν λειτουργεί ούτε εκεί. Μάλλον τα πάγωσαν όλα. Από τη στιγμή που όμως οι μισοί πόντοι είναι μέσα μπορούμε να βγάλουμε μετά 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, s2117 είπε

Εμένα αυτή που έσπασε πάντως, τιμολογηθηκε (και αντίστοιχα ήρθε έτσι μεηλ) σα να μην είχα βάλει κουπόνια , παροτι τς είχα βάλει και έδειχνε να έχει μειώσει την τιμή 

To ίδιο κ σε μένα...θα περάσω από το κατάστημα αργότερα και ανάλογα την τιμή θα παραλάβω η όχι 😜

Δημοσ.

Εγω σε παραγγελια που προλαβα να κανω νωρις το βραδυ μου ηρθε αποδειξη αγορας με την μειωμενη τιμη. Περιμενω μηνυμα για να παραλαβω. Οτι και να γινει θα ξαναγραψω εδω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα η μία που έκανα θα πάω τώρα να την παραλάβω υπήρχε διαφορά και η πληρωμή έγινε με κάρτα, στην άλλη που δεν υπήρχε διαφορά μου στηλάνε το invoice και τους όρους της εγγύησης αλλά ακόμα σε επεξεργασία εκείνη.

Επεξ/σία από lakisss
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...