iwnas28 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 10 ώρες πριν, mikesss είπε Οι πόντοι δεν έχουν, αλλά τα κουπόνια που δημιουργούνται έχουν ημερομηνία λήξης? 1 χρονο στο γράφει από κάτω!
Arkin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 40 λεπτά πριν, GreeKar98K είπε Έχεις την καλοσύνη να μου πεις πως σε ενημερώσαν; Στην δική μου παραγγελία μου ηρθε μονο ενα email που λεει παραλαβη απο το καταστημα και οο ανθρωποι δεν εχουν ιδεα να μου πουν τι σημαίνει και πότε θα είναι διαθέσιμο, Με πήραν τηλέφωνο πριν λίγο να πάω αύριο να τα παραλάβω. Έβαλα αντικαταβολή 20 ευρώ από κατάστημα. Πήραν μέσα σε μισή ώρα λογικά τα είχαν άμεσα διαθέσιμα. 1
mikesss Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, iwnas28 είπε 1 χρονο στο γράφει από κάτω! Ευχαριστώ. Δεν έχω κάνει ακόμα δημιουργία κουπονιού. Ήθελα να μάθω για να δω αν θα το προχωρήσω σήμερα.
Sellout Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 εκτελεσα την ωρα που γραφω τη διαδικασια και πιστωθηκαν οι ποντοι. restart και εμφανιζονται, οπως αναφερεται στο μηνυμα του ts
gamer73 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Βάζω τον κωδικό και δεν μου αφαιρεί την εκπτωση ξέρει κανείς τι έχει γίνει?
Arkin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, gamer73 είπε Βάζω τον κωδικό και δεν μου αφαιρεί την εκπτωση ξέρει κανείς τι έχει γίνει? Ειναι για αγορες ανω των 30 ευρω. Δηλαδη αν βαλεις κουπονι 10 ευρω σε αγορα 20 ευρω δεν θα σε αφαιρεσει κατι. 1
marmagia Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Παρατήρησα ότι μου αφαιρεσαν τους 2500 πόντους από τους 5000 που είχαμε χθες συνέβη και σε άλλους; 1
d_gkal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 21 minutes ago, marmagia said: Παρατήρησα ότι μου αφαιρεσαν τους 2500 πόντους από τους 5000 που είχαμε χθες συνέβη και σε άλλους; Ναι
alexander098 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Επισης τα κουπονια δεν λειτουργουν, οταν παω να τα χρησιμοποιησω βγαζει ενα μηνυμα σφαλματος 1
xPhenomenon Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Έχω την εντύπωση πως έχουν παγώσει όλα τα κουπόνια. Ακόμα και ένα κουπόνι που είχα βγάλει πριν 1 εβδομάδα καμία σχέση με το Gameathlon, δεν μπορώ καν να το χρησιμοποιήσω. Καλά πήγε αυτό. 1
ChrisN.S. Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, xPhenomenon είπε Έχω την εντύπωση πως έχουν παγώσει όλα τα κουπόνια. Ακόμα και ένα κουπόνι που είχα βγάλει πριν 1 εβδομάδα καμία σχέση με το Gameathlon, δεν μπορώ καν να το χρησιμοποιήσω. Καλά πήγε αυτό. Και εδώ το ίδιο έχω παλιό κουπόνι και δεν με αφήνει να το χρησιμοποιήσω; Τι εξυπνάδα είναι πάλι αυτή;;
geopapa Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Κι εμένα βλεπω μου αφαιρέσανε τους μισους ποντους. Έχει μπει κανεις σε διαδικασια να επικοινωνησει μαζι τους ; Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2023 από geopapa
andreas1gr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Το ίδιο συνέβη και σε εμένα που τελικά κατάφερα προχθές αργά το βράδυ να περάσω τους 2 κωδικούς… Αφαίρεσαν χθες το πρωί τους μισούς πόντους και το κουπόνι των 5 ευρώ (με τους άλλους μισούς πόντους) δεν λειτουργεί…
Arkin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Πάλι καλά που προλάβαμε και αγοράσαμε δηλαδή και κάτι.
di maria kun Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 παιδες καλημερα,εγω πηρα ποιντς αλλα δεν εκανα εξαργυρωση σε επιταγη,σημερα βλεπω οτι οι μισοι ποντοι εχουν εξαφανιστει,αυτο δεν με χαλασε οκ το δεχομαι ηταν μπαγκ τα πηραν πισω και οσοι προλαβαν....απλα για καποιο λογο προσπαθω να κανω αγορα με κουπονι 2 μηνων πισω το οποιο και μαζευα ορθοδοξα δηλ απο αλλες αγορες και δεν περναει ουτε εκεινο,μου λεει δεν λειτουργει προσωρινα,εχει κανεις αλλος τετοιο θεμα??? εστειλα κανα δυο μειλ αλλα πηρα τις κλασσικες ρηχες αυτοματοποιημενες απαντησεις τυπου μπες απο αλλο μπρουσερ,κανε αγορα ανω των 30 ευρω(ενω παλευω να αγορασω σμαρτφον των 200)κτλ κτλ καμια ενημρωση εχουμε????
Προτεινόμενες αναρτήσεις