geomrk Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Πήρα σήμερα τηλέφωνο για αύξηση πιστωτικού ορίου στην πιστωτική μου και μου ειπαν θα με ειδοποιησουν. Με παιρνουν μετα απο καμια ωρα μου λενε εγκριθηκε το αιτημα απλα θα πρεπει να παω με ραντεβου σε καταστημα της εθνικης να υπογραψω. Παω να κλεισω ραντεβου απτην εφαρμογη και επομενο διαθεσιμο ραντεβου εχει απο 28 ΜΑΡΤΙΟΥ?!! Ειναι τοσο τραγικη η κατασταση με τα ραντεβου σε τραπεζα;; 2
prometheas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Η Εθνική τράπεζα ειναι μια τραγωδία από μόνη της.. Καλό κουράγιο.. 2
ekrepali Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 6 ώρες πριν, geomrk είπε Πήρα σήμερα τηλέφωνο για αύξηση πιστωτικού ορίου στην πιστωτική μου και μου ειπαν θα με ειδοποιησουν. Με παιρνουν μετα απο καμια ωρα μου λενε εγκριθηκε το αιτημα απλα θα πρεπει να παω με ραντεβου σε καταστημα της εθνικης να υπογραψω. Παω να κλεισω ραντεβου απτην εφαρμογη και επομενο διαθεσιμο ραντεβου εχει απο 28 ΜΑΡΤΙΟΥ?!! Ειναι τοσο τραγικη η κατασταση με τα ραντεβου σε τραπεζα;; Πας αύριο 8 το πρωί και ζητάς ευγενικά να σε εξυπηρετήσουν χωρίς ραντεβού γιατί φεύγεις μεθαύριο σε επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό. 😉 Να ξέρετε πως πάντα αφήνουν περιθώριο να εξυπηρετήσουν άτομα χωρίς ραντεβού, πχ υπάλληλους που λόγω πρόσληψης θέλουν να ανοίξουν λογαριασμό μισθοδοσίας.
Bitbit Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Αν δεν έγραφες την τράπεζα θα πόνταρα ότι ήταν η εθνική. Κλασικά πράγματα. Αν πέσεις σε νορμαλ τύπο θα σε εξυπηρετήσει, μια χαρά μπορούν. Τώρα αν πέσεις σε περίεργο ... Εμένα στη eurobank μου ανεβάσαν το όριο χωρίς καν να το ζητήσω, ούτε υπέγραψα κάτι κι εσένα σε τρέχουν στο κατάστημα να υπογράψεις; Ακόμα και όταν έβγαλα την κάρτα, δε πάτησα στο κατάστημα. Ταχυδρομικώς στάλθηκαν τα χαρτιά.
geomrk Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Bitbit είπε Αν δεν έγραφες την τράπεζα θα πόνταρα ότι ήταν η εθνική. Κλασικά πράγματα. Αν πέσεις σε νορμαλ τύπο θα σε εξυπηρετήσει, μια χαρά μπορούν. Τώρα αν πέσεις σε περίεργο ... Εμένα στη eurobank μου ανεβάσαν το όριο χωρίς καν να το ζητήσω, ούτε υπέγραψα κάτι κι εσένα σε τρέχουν στο κατάστημα να υπογράψεις; Ακόμα και όταν έβγαλα την κάρτα, δε πάτησα στο κατάστημα. Ταχυδρομικώς στάλθηκαν τα χαρτιά. οταν εβγαλα ναι σαν εσενα,απλα τωρα περασε το 6μηνο(το εχουν σαν κανονισμο πριν αιτηθεις αυξηση οριου) και εγινε αυτο θα περασω αυριο απο εκει κ βλεπουμε, θα επανελθω για ενημερωση αχαχ
geomrk Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 UPDATE: εψαξα ολα τα υποκαταστηματα της εθνικης για διαθεσιμο ραντεβου οσο πιο κοντα γινεται και βρηκα ενα με διαθεσιμο μεθαυριο 2-3 δημους πιο διπλα και ξαναπηρα τηλ (γιατι σου λενε να πας σε ενα συγκεκριμενο υποκαταστημα της επιλογης σου να κανεις την διαδικασια) και απλα το αλλαξα, ακομα ειμαι ανασφαλης βεβαια και ειμαι σιγουρος οτι θα παω μεθαυριο και δεν θα ξερουν τιποτα
AntiCambeR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δύσκολα τα πράγματα με την Εθνική, ραντεβού μετά απο 1 μήνα σχεδόν, είχα θέμα που μόνο απο κοντά λυνόταν. Στην Eurobank κλείνεις ραντεβού πιο γρήγορα και αν είναι κάτι επείγον η που δεν παίρνει χρόνο, δέχονται και χωρίς ραντεβού. Σε Alpha Bank δεν θυμάμαι,. έχω να κλείσω πάρα πολύ καιρό ραντεβού, ίσως να μην το έχω κάνει ποτέ. Οσο κλείνουν τα υποκαταστήματα τραπεζών, τόσο χειρότερα θα γίνονται τα πράγματα, φανταστείτε να μην υπήρχε το e-banking, θα παίρναμε χάπια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα