Προς το περιεχόμενο

Αγορά Fiat 500 - Συμβουλές και προβλήματα.

vidias.m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

43 λεπτά πριν, vidias.m είπε

Οπότε σε κάθε αμάξι ζητάω τα χαρτιά εισαγωγης σε περίπτωση που είναι εισαγωγής και βιβλιο service για λεπτομέρειες ανακλύσεις κτλ.

κυκλοφορούν ένα κάρο πλαστά βιβλία , μη τα δίνεις σημασία

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

εγω εχω γνωμη για το κινητηρα και τα ανταλλακτικα του μια και τελευταια δουλευω φιατ:

Οπως σου εγραψαν, δες αν εχει γινει ποτε ειτε επαννακληση ειτε επισκευη στο τιμονι (city)γιατι ειναι κοστοβορα. 90% των φιατ βγαζει αυτο το θεμα. Υπαρχει δυνατοτητα επισκευης αλλα λογω χρονου και γνωσης ολοι κανουν αντικατασταση. Δες επισης αν ανεβαζεις θερμοκρασιες (κλασσικο στο 1.2) αν το αφησεις στο ρελαντι κανα 5λεπτο εφοσον βλεπεις το οχημα σε μαντρα. Επισης σιγουρα να δειτε αν εχει καποιο σφαλμα σε πινακα οργανων (προβλημα συχνο ο αισθητηρας θερμοκρασιας ψυκτικου)

Οτι εχει να κανει με ηλεκτρονικα και τα φωτα ειναι ακριβο οποτε δες αν λειτουργει καλα το κλιματιστικο (και ενδειξεις σε οργανο) αν δουλευουν τα φωτα (εχουν τιποτα ρωγμες σπασιματα τα κρυσταλλα). Ολα τα υπολοιπα ειναι σχετικα φθηνα ενω ανετα μπορειτε να κανετε ελεγχο για το εσωτερικο. Δεν εχω δει 500αρακι με σκουριες αλλα καλο ειναι να δειτε και λαμαρινα για τυχον υγρασιες και φυσικα χτυπηματα. Εκτος Ιταλια, αρκετα κυκλοφορουσαν Ολλανδια και λιγοτερο σε αλλες χωρες (Βελγιο Γερμανια)

Καλησπέρα έχω ένα Φιατ πάντα 1.2 του 2005 και όντως σε ρελαντι μετά το 5λεπτο αρχίζει να ακούγεται το βερντιλατερ έντονα και ανεβάζει θερμοκρασία… θεωρούσα ότι έχει φλατζώσει.. παίζει κάτι διαφορετικό; Τι δεν του αρέσει σε αυτό το μοτέρ;

Επεξ/σία από vagtech

2 ώρες πριν, vidias.m είπε

Οπότε σε κάθε αμάξι ζητάω τα χαρτιά εισαγωγης σε περίπτωση που είναι εισαγωγής και βιβλιο service για λεπτομέρειες ανακλύσεις κτλ.

ζητάς τα έγγραφα εκτελωνισμού και το κτεο της χώρας προέλευσης

στο έγγραφο του κτεο αναγράφονται τα χιλιόμετρα κάθε φορά που περνούσε έλεγχο (άρα πρέπει να έχει μια λογική συνέχεια) και στου εκτελωνισμού τα χιλιόμετρα που είχε κατά τον εκτελωνισμό

δικαιολογίες του στυλ δεν τα έχω / δεν μπορείς να τα δεις / τα έχει ο εκτελωνιστής / τα γυρίσαμε προς τα πάνω για λιγότερο φόρο, είναι απλά παπάτζες του κάθε μαντρά που σημαίνει ότι απλώς προσπερνάς και κοιτάς το επόμενο

για την ιστορία αγόρασα το καλοκαίρι που μας πέρασε 500ράκι multiair (900cc) εισαγωγής από Γερμανία με 103000 μετά από στοχευμένη αναζήτηση άνω των 6 μηνών (έψαχνα μόνο με το συγκεκριμένο μοτέρ)

το βρήκα, το είδαμε εκτενώς σε εξειδικευμένο συνεργείο που εμπιστεύομαι, το πήρα, έκανα ένα μεγάλο service και έκτοτε έχω κάνει ~11000 απροβλημάτιστα χιλιόμετρα σε πόλη και ταξίδια

μη σε φοβίζει το εισαγωγής, απλώς θέλει καλό ψάξιμο 🙂

• Like 1

15 ώρες πριν, vagtech είπε

Καλησπέρα έχω ένα Φιατ πάντα 1.2 του 2005 και όντως σε ρελαντι μετά το 5λεπτο αρχίζει να ακούγεται το βερντιλατερ έντονα και ανεβάζει θερμοκρασία… θεωρούσα ότι έχει φλατζώσει.. παίζει κάτι διαφορετικό; Τι δεν του αρέσει σε αυτό το μοτέρ;

σου εχει βγαλει ποτε κανενα σφαλμα στο ταμπλο; ο αισθητηρας που γραφω συνηθως εμφανιζεται (αλλα σβηνει μετα απο 1-2 μιζιες). Φθηνη επισης λυση ειναι να αλλαξεις παραφλου (πριν αρχιζεις να κοιτας για φλατζα) και να δεις αν αλλαξε συμπεριφορα

1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε

σου εχει βγαλει ποτε κανενα σφαλμα στο ταμπλο; ο αισθητηρας που γραφω συνηθως εμφανιζεται (αλλα σβηνει μετα απο 1-2 μιζιες). Φθηνη επισης λυση ειναι να αλλαξεις παραφλου (πριν αρχιζεις να κοιτας για φλατζα) και να δεις αν αλλαξε συμπεριφορα

Το τσεκ είναι μόνιμα αναμμένο από λ.. πολλές φορές μου αναβοσβήνει το check engine. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο.

αν μπορεις βαλτο σε διαγνωστικο (μπορεις να βρεις και ονλαιν να το κανεις μονος σου) σε συνεργειο. Αν ειναι κωδικος Ρ0115 ειναι ο αισθητηρας που αναφερομαι με πολυ μικρο κοστος (κανα 15αρι ευρ) και 30-40 εργατικα

3 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

αν μπορεις βαλτο σε διαγνωστικο (μπορεις να βρεις και ονλαιν να το κανεις μονος σου) σε συνεργειο. Αν ειναι κωδικος Ρ0115 ειναι ο αισθητηρας που αναφερομαι με πολυ μικρο κοστος (κανα 15αρι ευρ) και 30-40 εργατικα

Θα το κοιτάξω, σε ευχαριστώ πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...