umbrella co. Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επειδη με ενδιαφερει η συγκεκριμενη οθονη και ειμαι μεταξυ αυτης και του Lenovo Legion Y27q-20 θελω να ρωτησω το εξης διοτι δεν ειχα ακομη την ευκαιρια να παω να την δω καπου απο κοντα. Ισχυει οτι βγαζει αυτο το κιτρινο-κοκκινωπο χρωμα και δεν λυνεται με τιποτα? (διαβασα για color correction - custom color μεσω AMD drivers αλλα δεν ξερω κατα ποσο λυνεται το προβλημα). Eνα παραδειγμα ας πουμε με την u2515h που εχω τωρα, για εμενα προσωπικα εαν ισχυουν αυτα τα χρωματα στο video και μετα απο calibration τοτε η οθονη εχει μεγαλο προβλημα. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2023 από umbrella co. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konlift Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Έχω αναφέρει παλαιότερα για την συγκεκριμένη οθόνη καθώς είχα αλλάξει 2 και την επέστρεψα πίσω... Με απλά λόγια....... Μακριά. Υπάρχει έντονο πρόβλημα με το ips glow το οποίο δεν λύνεται. Όσοι την την έχουν ξέρουν. (και υποφέρουν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umbrella co. Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 37 λεπτά πριν, konlift είπε Έχω αναφέρει παλαιότερα για την συγκεκριμένη οθόνη καθώς είχα αλλάξει 2 και την επέστρεψα πίσω... Με απλά λόγια....... Μακριά. Υπάρχει έντονο πρόβλημα με το ips glow το οποίο δεν λύνεται. Όσοι την την έχουν ξέρουν. (και υποφέρουν). Γι' αυτο ρωταω, απο τη μια την αποθεωνουν ολοι (yt, amazon κριτικες, skroutz) και απο την αλλη οσο το ψαχνω τοσο διαβαζω για ανθρωπους που υποφερουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Και που θα την βρεις για αγορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) φίλε μου αν δεν θες ips glow κοίταξε σε VA panel,να κάθεσαι να κατακρίνεις την Dell επειδή δεν σου έκατσε καλό πάνελ, είναι αστείο,τι να πουν και αυτοί με τα Samsung G7 27 με τα χίλια προβλήματα που τους έβγαλε, τέλειο μόνιτορ δεν υπάρχει δυστυχώς όσα λεφτά και να δώσεις , κανένας δεν αγοράζει ips για να το δουλεύει στο σκοτάδι. 3 ώρες πριν, umbrella co. είπε Γι' αυτο ρωταω, απο τη μια την αποθεωνουν ολοι (yt, amazon κριτικες, skroutz) και απο την αλλη οσο το ψαχνω τοσο διαβαζω για ανθρωπους που υποφερουν. οι κριτικές δεν μπήκαν τσάμπα,αν υπήρχαν μερικοί άτυχοι είναι φυσιολογικό,ips δεν αγοράζεις αν θες να παίζεις σε total dark δωμάτιο,VA αγοράζεις. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2023 από ICE-T 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umbrella co. Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 28/2/2023 στις 6:05 ΜΜ, ICE-T είπε οι κριτικές δεν μπήκαν τσάμπα,αν υπήρχαν μερικοί άτυχοι είναι φυσιολογικό,ips δεν αγοράζεις αν θες να παίζεις σε total dark δωμάτιο,VA αγοράζεις. Δεν με απασχολει το μαυρο, αλλα το προβλημα που περιγραφεται στο video που παρεθεσα, η οθονη εχει μια κιτρινιαρικη αποχρωση στο λευκο και απ οτι διαβαζω δεν λυνεται ευκολα (αν λυνεται). Αυτο ρωταω για οποιον την εχει δουλεψει, συμβαινει πραγματικα ή ετσι φαινεται επειδη ειναι ακαλιμπραριστη? Η u2515h απο την οποια γραφω αυτη τη στιγμη εχει το λευκο που βλεπεις στο video, κατι το οποιο μου αρεσει και δεν θελω να παω σε μια οθονη η οποια μοιαζει οπως η S2721 DGFA στα δεξια. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2023 από umbrella co. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, umbrella co. είπε Δεν με απασχολει το μαυρο, αλλα το προβλημα που περιγραφεται στο video που παρεθεσα, η οθονη εχει μια κιτρινιαρικη αποχρωση στο λευκο και απ οτι διαβαζω δεν λυνεται ευκολα (αν λυνεται). Αυτο ρωταω για οποιον την εχει δουλεψει, συμβαινει πραγματικα ή ετσι φαινεται επειδη ειναι ακαλιμπραριστη? Η u2515h απο την οποια γραφω αυτη τη στιγμη εχει το λευκο που βλεπεις στο video, κατι το οποιο μου αρεσει και δεν θελω να παω σε μια οθονη η οποια μοιαζει οπως η S2721 DGFA στα δεξια. επειδη την εχω δουλεψει εγω δεν ειχα τετοιο κιτρυνο στην οθονη εκτος αν ειναι τελειως προβληματικο αυτο το πανελ στο βιντεο η out of the box χωρις ρυθμισεις ,αλλα δεν νομιζω να την βρεις διαθεσιμη αμεσα,δεν ξερω μηπως να κοιταξεις κατι σε LG που εχει παρομοιο πανελ . Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2023 από ICE-T 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregory83 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 28/2/2023 στις 12:44 ΜΜ, umbrella co. είπε Επειδη με ενδιαφερει η συγκεκριμενη οθονη και ειμαι μεταξυ αυτης και του Lenovo Legion Y27q-20 θελω να ρωτησω το εξης διοτι δεν ειχα ακομη την ευκαιρια να παω να την δω καπου απο κοντα. Ισχυει οτι βγαζει αυτο το κιτρινο-κοκκινωπο χρωμα και δεν λυνεται με τιποτα? (διαβασα για color correction - custom color μεσω AMD drivers αλλα δεν ξερω κατα ποσο λυνεται το προβλημα). Eνα παραδειγμα ας πουμε με την u2515h που εχω τωρα, για εμενα προσωπικα εαν ισχυουν αυτα τα χρωματα στο video και μετα απο calibration τοτε η οθονη εχει μεγαλο προβλημα. Εγώ έχω και την u2515h και την s2721 και δεν παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα που φαίνεται στο video.Η οθόνη είναι πολύ καλή προχώρα άφοβα. Έχει λίγο ips glow στις γωνίες αλλά δεν πρόκειται να βρεις ips οθονη που να μην έχει. Αλλιώς πας σε VA panel. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2023 από gregory83 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umbrella co. Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, gregory83 είπε Εγώ έχω και την u2515h και την s2721 και δεν παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα που φαίνεται στο video.Η οθόνη είναι πολύ καλή προχώρα άφοβα. Έχει λίγο ips glow στις γωνίες αλλά δεν πρόκειται να βρεις ips οθονη που να μην έχει. Αλλιώς πας σε VA panel. Σε ευχαριστω για την απαντηση. Δεν με απασχολει το ips glow, αλλωστε το εχω συνηθισει εδω και χρονια με την u2515h. Το προβλημα μου ειναι στο πως δειχνει το λευκο, διοτι διαβαζω και τα σχολια απο reddit και skroutz, και αρκετοι παραπονιουνται πως βγαζει μια κιτρινο-κοκκινιλα το πανελ η οποια συνηθως αποδιδεται στην ελλειψη του sRGB mode. Και δεδομενου οτι δεν μπορεσα να τη δω απο κοντα ακομη, κανω την ερωτηση εδω μεσα για να βγαλω μια ακρη με το τι συμβαινει πραγματικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση gregory83 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Λύση Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, umbrella co. είπε Σε ευχαριστω για την απαντηση. Δεν με απασχολει το ips glow, αλλωστε το εχω συνηθισει εδω και χρονια με την u2515h. Το προβλημα μου ειναι στο πως δειχνει το λευκο, διοτι διαβαζω και τα σχολια απο reddit και skroutz, και αρκετοι παραπονιουνται πως βγαζει μια κιτρινο-κοκκινιλα το πανελ η οποια συνηθως αποδιδεται στην ελλειψη του sRGB mode. Και δεδομενου οτι δεν μπορεσα να τη δω απο κοντα ακομη, κανω την ερωτηση εδω μεσα για να βγαλω μια ακρη με το τι συμβαινει πραγματικα. Το λευκό δείχνει όπως το δείχνει και η u2515h τις έχω δοκιμάσει δίπλα δίπλα και ακόμα καλύτερο δεν υπάρχει πρόβλημα είναι πολύ καλή οθόνη. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2023 από gregory83 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα