Gatoskylo8 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Όπως αναφέρει και ο τίτλος, ψάχνω ένα γυμναστήριο το οποίο θα παρέχει κυκλική προπόνη. Τα κλασικά γυμναστήρια με τα όργανα τα βαριέμαι αφάνταστα, ενώ μου αρέσει να είμαστε σχετικά λίγοι στην προπόνη (max 15 άτομα) ώστε και να επιβλέπει ο προπονητής αλλά και να ανταλλάζεις καμιά κουβέντα πριν ή μετά τη γυμναστική. Είχα δοκιμάσει κάποια (π.χ. Body Challenge στη Νεάπολη) όμως θα ήθελα και άλλες προτάσεις για να κλείσω δοκιμαστικό. Δεν ενδιαφέρομαι για κροσφιτάδικα, όμως στο περίπου έτσι επιθυμώ να είναι μέσα ο χώρος.
Gatoskylo8 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, christakos07 είπε Που στην Αθήνα; Οπουδήποτε; Αν εξυπηρείται από μετρό δεν έχω πρόβλημα, και λίγο να περπατήσω τι έγινε; Το σημαντικό είναι να γίνεται σωστή δουλειά, η απόσταση έρχεται δεύτερη. Το άνοιξα το θέμα επειδή σε όσα πήγα δεν ξετρελάθηκα, ενώ πολλά κατάλαβα τι απάτες είναι μόλις είδα το ig τους και τα sites τους. Για αυτό έφτασα στο σημείο να ρωτήσω εδώ μέσα αλλά που... Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2023 από Gatoskylo8
christakos07 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν εξυπηρετούνται όλα από μετρό. Μπορείς να δοκιμάσεις και εδώ: Encore Athens Training Βρίσκεται στον Κολωνό. Έχει αυτό που θες φυσικά και με αρκετά διαθέσιμα προγράμματα τη μέρα. Βέβαια να ξέρεις ότι σε μια αίθουσα 10 ατόμων, ένας γυμναστής δεν μπορεί να είναι από πάνω σου. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2023 από christakos07 1
SabotazNic Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Γενικα τα alterlife εχουν προγραμματα με εως 3 ατομα, ωστε να ειναι κυριολεκτικα απο πανω σου ο γυμναστης. Ειχα μεινει πολυ ικανοποιημενος. Νομιζω και πλεον εχουν ριξει και τις τιμες λιγο, γιατι ειχαν ξεκινησει με αρκετα τσιμπημενα συνδρομητικα μοντελα (νομιζω οι 3αδες ηταν μεσα στο gold προγραμμα(?), εχω καιρο να παω μιας και δεν εχω κοντα μου πλεον) 2
vamvakoolas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) μαλλον θα πας Ζαρου ζοουν (γκουγξκλαρε το) στο γκαζι (διπλα απο μετρο). Ο Βαγγελης (ιδιοκτητης) απο τη μια δεν ηθελε κροσφιταδικο και τουμπανα και απο την αλλη ηθελε και χαβαλε/παρεα. Και να θες δεν εχει πολλα ατομα (λογω χωρου αλλα και ιδεολογιας) ενω μονο αν πας εκει θα σου βγαλει γκρουπ. Απο τιμες δεν εχω ιδεα αλλα μπορεις να τηλ Αν θυμαμαι εχει σhμμειωσει αρκετες επιτυχιες το γυμναστηριο απο μελη ενω και ο ιδιος ο Βαγγελης ειχε μπει στην ομαδα της adidas Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2023 από vamvakoolas 1
Ntinaras Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Στις 28/2/2023 στις 9:08 ΠΜ, Gatoskylo8 είπε Όπως αναφέρει και ο τίτλος, ψάχνω ένα γυμναστήριο το οποίο θα παρέχει κυκλική προπόνη. Τα κλασικά γυμναστήρια με τα όργανα τα βαριέμαι αφάνταστα, ενώ μου αρέσει να είμαστε σχετικά λίγοι στην προπόνη (max 15 άτομα) ώστε και να επιβλέπει ο προπονητής αλλά και να ανταλλάζεις καμιά κουβέντα πριν ή μετά τη γυμναστική. Είχα δοκιμάσει κάποια (π.χ. Body Challenge στη Νεάπολη) όμως θα ήθελα και άλλες προτάσεις για να κλείσω δοκιμαστικό. Δεν ενδιαφέρομαι για κροσφιτάδικα, όμως στο περίπου έτσι επιθυμώ να είναι μέσα ο χώρος. Εγω παω σε αυτο στην Αργυρουπολη που ειναι κοντα στο σταθμο Αλιμος ειναι τεραστιο και εχει πολλα προγραμματα, αλλα ωρες αιχμης εχει κοσμο και γινεται χαμος 1
Gatoskylo8 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Στις 28/2/2023 στις 2:44 ΜΜ, SabotazNic είπε Γενικα τα alterlife εχουν προγραμματα με εως 3 ατομα, ωστε να ειναι κυριολεκτικα απο πανω σου ο γυμναστης. Ειχα μεινει πολυ ικανοποιημενος. Νομιζω και πλεον εχουν ριξει και τις τιμες λιγο, γιατι ειχαν ξεκινησει με αρκετα τσιμπημενα συνδρομητικα μοντελα (νομιζω οι 3αδες ηταν μεσα στο gold προγραμμα(?), εχω καιρο να παω μιας και δεν εχω κοντα μου πλεον) Καλημέρα, εχθές το απόγευμα επισκέφτηκα το Afterlife στο Χαλάνδρι (το Boutique όχι το μεγάλο). Υπήρχαν 3 διαφορετικά προγράμματα (πιλάτες, κάτι με συνδυασμο αερόβιου και ήπιας προπόνης που το ονόμαζαν total και το crosstraining στο οποίο και πήγα. Καθαρός χώρος και συμπαθητικά άτομα, όμως αυτό που παρατήρησα είναι ότι τους λείπει η ψυχή. Είναι απλοί υπάλληλοι και δεν δείχνουν πραγματικό ενδιαφέρον, άσε που με αυτό το διαχωρισμό προσπαθούν να βάλουν στον ίδιο σάκο πολλά απίδια. Επίσης, υπήρχε μεγάλη διαφορά στο επίπεδο των ατόμων, θα έπρεπε να υπάρχουν διαβαθμίσεις ανάλογα του πόσο προχωρημένος είσαι. Δεν είναι για εμένα όπως κατάλαβες, όμως ευχαριστώ για την πρόταση. 47 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Εγω παω σε αυτο στην Αργυρουπολη που ειναι κοντα στο σταθμο Αλιμος ειναι τεραστιο και εχει πολλα προγραμματα, αλλα ωρες αιχμης εχει κοσμο και γινεται χαμος Ευχαριστώ για την πρόταση, όμως δεν ψάχνω τέτοιο τύπου γυμναστήριο (μολονότι φαίνεται με μια πρώτη ματιά αξιολογο) Τα απεχθάνομαι τα όργανα, θέλω είτε ελεύθερα βάρη είτε ασκήσεις με το βάρος του σώματος (ή έστω με λάστιχα/μποσού).
Ntinaras Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε Ευχαριστώ για την πρόταση, όμως δεν ψάχνω τέτοιο τύπου γυμναστήριο (μολονότι φαίνεται με μια πρώτη ματιά αξιολογο) Τα απεχθάνομαι τα όργανα, θέλω είτε ελεύθερα βάρη είτε ασκήσεις με το βάρος του σώματος (ή έστω με λάστιχα/μποσού). Εχει 3 διαφορετικους οροφους ο ενας ειναι με ελευθερα βαρη και οργανα, ο αλλος με ομαδικα τυπου crossfit, zumba κτλ και ο αλλος με πιλατες και αεροβια. 1
Luciddream Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, Ntinaras said: Εγω παω σε αυτο στην Αργυρουπολη που ειναι κοντα στο σταθμο Αλιμος ειναι τεραστιο και εχει πολλα προγραμματα, αλλα ωρες αιχμης εχει κοσμο και γινεται χαμος Εγώ το μετάνιωσα που γράφτηκα την τελευταία φορά.. κάποτε ήταν ωραία, πρωί ήταν χαλαρά, βράδυ ήταν χαλαρά, πλέον νομίζω όποτε και να πας γίνεται χαμός. Γυμναστές δεν έχει πλέον όπως παλιά, νομίζω μια στο τόσο πατάνε. Αλλά μπορεί να ήμουν και άτυχος τις μέρες που πήγα. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2023 από Luciddream
SabotazNic Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 9 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε Επίσης, υπήρχε μεγάλη διαφορά στο επίπεδο των ατόμων, θα έπρεπε να υπάρχουν διαβαθμίσεις ανάλογα του πόσο προχωρημένος είσαι. Δεν είναι για εμένα όπως κατάλαβες, όμως ευχαριστώ για την πρόταση. Εβγαλες συμπερασμα με την πρωτη επισκεψη? Εκανες δοκιμαστικο? Εξεφρασες τα παραπανω στους εκει γυμναστες? Γιατι και αυτοι, αν δεν σε δουν 2-3 φορες, ε δεν θα ξερουν και με πιο τμημα ανηκεις. Ασε που τα 3-6 ατομων που εχουν (κατα τυχη πηγα σε ενα σημερα και μας ενημερωσαν σχετικα), ο γυμναστης βαζει τον καθενα να κανει διαφορετικα πραγματα, με βαση το επιπεδο του. Ειχε τυχει στην αρχη εγω να μπω με 2 προχωρημενους σε μερικα ραντεβου, εμενα μου εδειχνε αλλες ασκησεις.
Ntinaras Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, Luciddream είπε Εγώ το μετάνιωσα που γράφτηκα την τελευταία φορά.. κάποτε ήταν ωραία, πρωί ήταν χαλαρά, βράδυ ήταν χαλαρά, πλέον νομίζω όποτε και να πας γίνεται χαμός. Γυμναστές δεν έχει πλέον όπως παλιά, νομίζω μια στο τόσο πατάνε. Αλλά μπορεί να ήμουν και άτυχος τις μέρες που πήγα. Η αληθεια ειναι πως εχει κοσμο, αλλα η ελλειψη γυμναστων μου ειναι αδιαφορη προσωπικα, γιατι ξερω τι κανω. Μονο για κανα σποταρισμα στον παγκο θα ηθελα. Πλεον εχω μειωσει τα βαρη, και κανω 1-2 φορες την εβδομαδα και crossfit, γιατι μονο βαρη βαρη βαρη, εγινα κτηνος αλλα δεν παιρνω ανασα Παντως το γυμναστηριο θελει δουλεια ακομα, πολλα ειναι υπο διαλυση, ντουζιερες ντουλαπακια και οι περισσοτεροι αλτηρες. 2
Gatoskylo8 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 2/3/2023 στις 9:26 ΜΜ, SabotazNic είπε Εβγαλες συμπερασμα με την πρωτη επισκεψη? Εκανες δοκιμαστικο? Εξεφρασες τα παραπανω στους εκει γυμναστες? Γιατι και αυτοι, αν δεν σε δουν 2-3 φορες, ε δεν θα ξερουν και με πιο τμημα ανηκεις. Ασε που τα 3-6 ατομων που εχουν (κατα τυχη πηγα σε ενα σημερα και μας ενημερωσαν σχετικα), ο γυμναστης βαζει τον καθενα να κανει διαφορετικα πραγματα, με βαση το επιπεδο του. Ειχε τυχει στην αρχη εγω να μπω με 2 προχωρημενους σε μερικα ραντεβου, εμενα μου εδειχνε αλλες ασκησεις. Όταν διαθέτεις σχετική εμπειρία καταλαβαίνεις κάποια πράγματα δίχως να χρειάζεται να επενδύσεις χρόνο ή να δώσεις ευκαιρίες. Αν δω κάποιον με μια σβάστικα στο πρόσωπο χρειάζεται να του δώσω χρόνο για να μου εξηγήσει την ιδεολογία του; Αν βρω κάποια που από το πρώτο ραντεβού με ρωτάει για τα λεφτά και τη δουλειά μου, χρειάζεται να συνεχίσω να βγαίνω μαζί της; Έτσι είναι και αυτό με το γυμναστήριο. Στο κάτω κάτω, αν κάτι δεν σε συνεπαίρνει εξαρχής τότε καλύτερα να μην το ξεκινήσεις διότι θα το κάνεις με μισή καρδιά. Δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα μου να εκφράζω παράπονα διότι ξέρω πως οι άνθρωποι δύσκολα αλλάζουν ή δέχονται κριτική, πόσο μάλλον όταν αυτή προέρχεται από έναν άγνωστο. Άλλωστε η πλειονότητα των ατόμων που βρήκα εκεί μέσα (όπως και σε πάρα πολλά γυμναστήρια) είναι κάποιοι τεμπέληδες και κάποιες κλώσσες που νομίζουν ότι γυμνάζονται ενώ ουσιαστικά δεν κάνουν τίποτα. Εγώ επειδή δεν είμαι αρχάριος (άλλα ούτε και pro) δεν θέλω να είμαι σε τμήματα που οι διπλανοί μου δεν μπορούν να κάνουν ούτε ένα deadlift με σκέτη μπάρα και σωστή φόρμα. Για να μην παρεξηγηθώ, αυτό είναι η μεγάλη παθογένεια των τμημάτων, οπότε για αυτό το ιδανικό είναι να κάνεις μόνος σου ασκήσεις και να προσαρμόζεις εσύ τα κιλά και τη δυσκολία ώστε να υπάρχει πρόοδος. Δυστυχώς όμως εμένα δεν μου αρέσει καθόλου το κλασικό γυμναστήριο και έτσι δεν μπορώ να είμαι κύριος του εαυτού μου ορίζοντας το πρόγραμμα μου, και για αυτό πηγαίνω στα crosstraining. Απλώς αναζητώ κάποιο γυμναστήριο που θα έχει τμήματα ανάλογα με το επίπεδο του ασκούμενου και οι γυμναστές δεν θα είναι τελειωμένα παρτάλια που δεν σε επιβλέπουν/διορθώνουν. Τόσα πολλά ζητάω; Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2023 από Gatoskylo8
SteliosTh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Πριν 4 χρόνια πήγαινα στο Athens Arena Box στο Αιγάλεω ,πάνω στη Θηβών. Η Μαριάννα έχει πολύ εμπείρια,το λέω χωρίς να έχω εγώ καθόλου, και επειδή είμαι με προβλήματα υγείας απο την αρχή πρόσεχε το πόσο θα με πιέζει. Αν βολεύει μπορείται να το κοιτάξετε νομίζω ότι καλύπτει τις απαιτήσεις σας. 1
Gatoskylo8 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, SteliosTh είπε Πριν 4 χρόνια πήγαινα στο Athens Arena Box στο Αιγάλεω ,πάνω στη Θηβών. Η Μαριάννα έχει πολύ εμπείρια,το λέω χωρίς να έχω εγώ καθόλου, και επειδή είμαι με προβλήματα υγείας απο την αρχή πρόσεχε το πόσο θα με πιέζει. Αν βολεύει μπορείται να το κοιτάξετε νομίζω ότι καλύπτει τις απαιτήσεις σας. Box=Crossfit=Εγκληματίες Ευχαριστώ όμως για την πρόταση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα