Προς το περιεχόμενο

Ακινησία και δόσιμο για ανταλλακτικά

gsisr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα και καλή βδομάδα. έχω ένα σαραβαλάκι που το έχω δηλώσει ακινησία αρχές του 23 χωρίς να έχω πληρώσει τα τέλη του 23. αν θέλω να το δώσω για ανταλλακτικά  τι πρέπει να κάνω; διαφορετικά αν αποφασίσω να το δώσω για καταστροφή θέλει και εκεί κάποια έξτρα διαδικασία;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, gsisr είπε

Καλημέρα και καλή βδομάδα. έχω ένα σαραβαλάκι που το έχω δηλώσει ακινησία αρχές του 23 χωρίς να έχω πληρώσει τα τέλη του 23. αν θέλω να το δώσω για ανταλλακτικά  τι πρέπει να κάνω; διαφορετικά αν αποφασίσω να το δώσω για καταστροφή θέλει και εκεί κάποια έξτρα διαδικασία;

Για ανακύκλωση σίγουρα θέλει να μη έχει παρακράτηση κυριότητας και να έχει σε ισχύ ΚΤΕΟ .

5 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Για ανακύκλωση σίγουρα θέλει να μη έχει παρακράτηση κυριότητας και να έχει σε ισχύ ΚΤΕΟ .

Για ανακύκλωση να έχει κτέο;

Αδεια χωρίς παρακράτηση όπως είπες και πινακίδες θέλει.Ουτε κτέο ενδιαφέρει ούτε τέλη κυκλοφορίας.

https://help.aposirsi.gr/portal/el/kb/articles/dikaiologitika-aposirsi-aftokinitou

• Like 3

Αν θες να φύγει από πάνω σου αναγκαστικά θα το παραδώσεις σε διαλυτήριο, μόνο έτσι θα γίνει οριστική διαγραφή.

Ρώτα κάποιο διαλυτήριο αν θα σου δώσει κάποιο ποσό αν τους το παραδώσεις για διάλυση.

12 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Ούτε καν.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Για ανακύκλωση να έχει κτέο;

Αδεια χωρίς παρακράτηση όπως είπες και πινακίδες θέλει.Ουτε κτέο ενδιαφέρει ούτε τέλη κυκλοφορίας.

https://help.aposirsi.gr/portal/el/kb/articles/dikaiologitika-aposirsi-aftokinitou

Πριν 1,5 χρόνο έδωσα για ανακύκλωση χτυπημένο ι.χ 

Και παιδευτηκα εγώ με τη άρση παρακράτησης .

Επεξ/σία από meletis_m

1 λεπτό πριν, meletis_m είπε

Πριν 1,5 χρόνο έδωσα για ανακύκλωση χτυπημένο ι.χ 

Και παιδευτηκα εγώ με τη άρση παρακράτησης .

Το ενεργό κτεο που κολλάει;

Στις 28/2/2023 στις 7:28 ΠΜ, gsisr είπε

σε 2 εταιριες που εγω πηγα σαραβαλο (Αττικη) για καταστροφη με ρωτησαν αν ηθελα τπτ απο ανταλλακτικα πριν το παρουν. Στη μια περιπτωση πηρα ζαντολαστιχα καφρεπτες ραδιο κτλ. Τα εβγαλαν αυτοι. Μαλιστα μου εδωσαν και ενα μικρο χρηματικο ανταλλαγμα. Ημουν ο μονος ιδιοκτητης και με τη βεβαιωση που πηρα το "ξεχρεωσα" και απο εφορια και ολα κομπλε....

ολα τα αλλα ειναι για να γραφουμε.....

Αν θες να το εχεις ολοκληρο για πωληση (ανταλλακτικα) δε γνωριζω τη διαδικασια αλλα νομιζω οτι πρεπει να ειναι σε δικο σου χωρο και οχι σε δημοσιο (μπορει να στο σηκωσει ο δημος μετα απο ρουφιανια)

• Like 2

26 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

σε 2 εταιριες που εγω πηγα σαραβαλο (Αττικη) για καταστροφη με ρωτησαν αν ηθελα τπτ απο ανταλλακτικα πριν το παρουν. Στη μια περιπτωση πηρα ζαντολαστιχα καφρεπτες ραδιο κτλ. Τα εβγαλαν αυτοι. Μαλιστα μου εδωσαν και ενα μικρο χρηματικο ανταλλαγμα. Ημουν ο μονος ιδιοκτητης και με τη βεβαιωση που πηρα το "ξεχρεωσα" και απο εφορια και ολα κομπλε....

ολα τα αλλα ειναι για να γραφουμε.....

Αν θες να το εχεις ολοκληρο για πωληση (ανταλλακτικα) δε γνωριζω τη διαδικασια αλλα νομιζω οτι πρεπει να ειναι σε δικο σου χωρο και οχι σε δημοσιο (μπορει να στο σηκωσει ο δημος μετα απο ρουφιανια)

αυτη ειναι η καλυτερη λυση, παθων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...