Προς το περιεχόμενο

Δυνατότητα εγκατάστασης FTTH

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε χωριό της Αρκαδίας η απόσταση μεταξύ καμπίνας ΟΤΕ και σπιτιού είναι 800 μέτρα

Με συνέπεια να έχω πολλές αποσυνδέσεις και αποσυγχρονισμούς

Το καλώδιο από την καμπίνα είναι εναέριο.

Μπορώ να ζητήσω την εγκατάσταση FTTH  ;

Ποιο το κόστος ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

FTTH όχι.

Σαν επιχείρηση θα μπορούσες να ζητήσεις μισθωμένο κύκλωμα (δηλαδή να γίνει σκάψιμο και να φέρουν ίνα στον χώρο σου) αλλά το κόστος θα ήταν απαγορευτικό για έναν ιδιώτη.

Αν ήμουν στη θέση σου και η μόνη επιλογή ήταν άθλια ADSL (και ήμουν φυσικά βέβαιος ότι δεν φταίει ο εξοπλισμός/εσωτερική καλωδίωση για τα προβλήματά μου) θα κινούμουν προς κάποιο πάροχο κινητής με απεριόριστα data + router που παίρνει sim ή εναλλακτικά Starlink.

1 λεπτό πριν, Engimek είπε

FTTH όχι.

Σαν επιχείρηση θα μπορούσες να ζητήσεις μισθωμένο κύκλωμα (δηλαδή να γίνει σκάψιμο και να φέρουν ίνα στον χώρο σου) αλλά το κόστος θα ήταν απαγορευτικό για έναν ιδιώτη.

Αν ήμουν στη θέση σου και η μόνη επιλογή ήταν άθλια ADSL (και ήμουν φυσικά βέβαιος ότι δεν φταίει ο εξοπλισμός/εσωτερική καλωδίωση για τα προβλήματά μου) θα κινούμουν προς κάποιο πάροχο κινητής με απεριόριστα data + router που παίρνει sim ή εναλλακτικά Starlink.

Έχει έρθει ο αρμόδιος τεχνικός στο σπίτι και έχει διαπιστώσει ότι το πρόβλημα είναι απότην εισαγωγή του σπιτιού και προς την καμπίνα. Η εναέρια καλωδίωση του ΟΤΕ είναι το κύριιο πρόβλημα, η οποία εξυπηρετεί τηλεφωνία και internet.

• 5 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...