bakasmarios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Λοιπον εχω φτιαξει με λεντοταινιες το καθιστικο μου. Ουσιαστικα εχω περασει ταινια σε ολο το ταβανι γύρω γύρω. όμως επειδή ηταν random no name και η μια με αφησε μυστηριωδως χρονους στον 1 μηνα, ζηταω τα φώτα σας να μου προτείνετε λεντονταινιες (σε οτι μήκως και να ειναι, αρκει να είναι καλο VFM), με μουσική αποκριση. δεν με ενδιαφερει ουτε να εχουν wifi απαραιτητα , αλλα ΟΥΤΕ και να ειναι ΤΟΠ στην αγορα, ψαχνω ενα καλο Value for Money για να φτιαξω ολα τα δωματια ετσι .
vasilllis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Ποσα μετρα ειναι,ποσα τροφοδοτικα εχεις υπολογισει?Ταση? Υπαρχει μεταλλικο προφιλ?
bakasmarios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 31 λεπτά πριν, vasilllis είπε Ποσα μετρα ειναι,ποσα τροφοδοτικα εχεις υπολογισει?Ταση? Υπαρχει μεταλλικο προφιλ? Τα μετρα ανα δωματιο ειναι 14-15. μεταλλικο προφιλ οχι, υπαρχει γυψινο που βολευει για να τα στερεωνω ομως. Τροφοδοτικα δεν εχω υπολογισει, με τα απλα τα no name, περιπου 1 ανα 5 μετρα υποθετω; 12V ταση, 24 στη χειροτερη
nickol-us Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Καλύτερα να πας σε ενα κατάστημα που ασχολείται με led, να σε κατευθύνει σχετικά με την σωστή εγκατάσταση, να σε ενημερώσει αλλά και να σου παρέχει εγγύηση σε περίπτωση αστοχίας. Με μισολογα και υπολογισμούς στην τύχη δε θα κάνεις δουλειά
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, bakasmarios είπε Λοιπον εχω φτιαξει με λεντοταινιες το καθιστικο μου. Ουσιαστικα εχω περασει ταινια σε ολο το ταβανι γύρω γύρω. όμως επειδή ηταν random no name και η μια με αφησε μυστηριωδως χρονους στον 1 μηνα, ζηταω τα φώτα σας να μου προτείνετε λεντονταινιες (σε οτι μήκως και να ειναι, αρκει να είναι καλο VFM), με μουσική αποκριση. δεν με ενδιαφερει ουτε να εχουν wifi απαραιτητα , αλλα ΟΥΤΕ και να ειναι ΤΟΠ στην αγορα, ψαχνω ενα καλο Value for Money για να φτιαξω ολα τα δωματια ετσι . Άφησε χρόνους η led ταινία ή τα έφτυσε τι κοντρολερ? Επίσης αυτό που ζητάς με μουσική απόκριση αν θες να δουλεύει σωστά θα πρέπει να πάρεις κοντρολερ ίδια για όλες της ταινίες αλλιώς θα καταλήξεις με ένα καρναβάλι γιστι κάθε κοντρολερ θα κάνει ότι θέλει Αν θες να ζούνε παραπάνω οι ταινίες σου βάλε ένα κανάλι αλουμινίου, βοηθάει πολύ, επίσης είναι πολύ φτηνό, και εκτός από την μείωση της θερμοκρασίας της led ταινίας βοηθάει πολύ στην πιο ομοιόμορφη διανομή του φωτός
vasilllis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Nα προτιμησεις 24v .Nα βάλεις αλουμίνιο προφίλ να ψύχεται η ταινια.Σε επωνυμα μαγαζια ηλεκτρικών ειδών εχει ταινίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα