stevepap Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Η μητρική μου παρέδωσε ξαφνικά πρόσφατα ( asus x570 - E Gaming Rev. 1 ) και έτσι πάω για αγορά καινούργιας όπως καταλαβαίνετε. Έχω καταλήξει στην rog dark hero. Δεν θέλω να παω σε am5 ή 1700 απο την άλλη πλευρα γιατί είναι πολλα τα έξοδα και δεν βρίσκω ιδιαίτερα τον λόγο να τα αλλάζω όλα. Αυτή την στιγμή έχω έναν 3800x και ίσως μελλοντικά να παω σε 5900 που θέλω. Οποτε η επιλογη της συγκεκριμένης μητρική νομίζω είναι σουπερ και όχι μόνο.Το θέμα μου όμως είναι το εξής και εδώ θέλω την γνώμη σας. Αξίζει να δώσω 300 ευρώ για μια μητρική που είναι 3 χρονών??
Silverage Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 52 λεπτά πριν, stevepap είπε Αξίζει να δώσω 300 ευρώ για μια μητρική που είναι 3 χρονών?? Για μένα όχι. Τόσο κάνουν οι καινούριες.
nickol-us Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Όχι; Υπάρχουν διάφορα κριτήρια επιλογής, πολλά υποκειμενικά. 300€ μητρική είναι κάπως υπερβολή όμως κανείς δε γνωρίζει τι "γούστα" έχεις και αν ζητάς κάποιο συγκεκριμένο feature που δε το έχουν άλλες πιο οικονομικές.
stevepap Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 23 λεπτά πριν, nickol-us είπε Όχι; Υπάρχουν διάφορα κριτήρια επιλογής, πολλά υποκειμενικά. 300€ μητρική είναι κάπως υπερβολή όμως κανείς δε γνωρίζει τι "γούστα" έχεις και αν ζητάς κάποιο συγκεκριμένο feature που δε το έχουν άλλες πιο οικονομικές. Η αλήθεια είναι ότι τα χρήματα αυτά θα πιστωθούν από το κατάστημα που πήρα την άλλη πλακέτα μιας και δεν υπάρχει στην αγορά πλέον οπότε από τσέπη δεν βάζω αυτή την στιγμή. Επίσης σε καμία περίπτωση δεν θα πω ότι χρειάζομαι την συγκεκριμένη αποκλειστικά λόγω κάποιου συγκεκριμένου feature. Είναι καθαρά αγορά high end και μόνο που θέλω.. Για αυτό όμως ρωτάω αν αξίζει από θέμα τιμής-χρονολογιας- specs... 34 λεπτά πριν, Silverage είπε Για μένα όχι. Τόσο κάνουν οι καινούριες. Το πρόβλημα εδώ όμως είναι ότι άμα παω σε καινούργια σειρά am5 για παράδειγμα πάω παράλληλα για ram cpu aio και Intel μεριά cpu μιας και υπάρχουν επιλογές mobo για ddr4 ram... Πολλά τα έξοδα αυτή την στιγμή..Ενώ με την συγκεκριμένη καρφώνω τα δικά μου επάνω και τελειώνω...
thetiesthatbind Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, stevepap είπε Καλησπέρα σε όλους. Η μητρική μου παρέδωσε ξαφνικά πρόσφατα ( asus x570 - E Gaming Rev. 1 ) και έτσι πάω για αγορά καινούργιας όπως καταλαβαίνετε. Έχω καταλήξει στην rog dark hero. Δεν θέλω να παω σε am5 ή 1700 απο την άλλη πλευρα γιατί είναι πολλα τα έξοδα και δεν βρίσκω ιδιαίτερα τον λόγο να τα αλλάζω όλα. Αυτή την στιγμή έχω έναν 3800x και ίσως μελλοντικά να παω σε 5900 που θέλω. Οποτε η επιλογη της συγκεκριμένης μητρική νομίζω είναι σουπερ και όχι μόνο.Το θέμα μου όμως είναι το εξής και εδώ θέλω την γνώμη σας. Αξίζει να δώσω 300 ευρώ για μια μητρική που είναι 3 χρονών?? Πάρε μια Β550 του κιλου να κανεις τη δουλεια σου και μην επενδύσεις παραπάνω σε EOL σειρά. Αν ηταν να πας σε ΑΜ5 θα ειχε ενα νοημα να παρεις πιο premium μητρικη για να εισαι έχεις την ασφάλεια και για τα επόμενα που θα έρθουν. 11 λεπτά πριν, stevepap είπε Η αλήθεια είναι ότι τα χρήματα αυτά θα πιστωθούν από το κατάστημα που πήρα την άλλη πλακέτα μιας και δεν υπάρχει στην αγορά πλέον οπότε από τσέπη δεν βάζω αυτή την στιγμή. Επίσης σε καμία περίπτωση δεν θα πω ότι χρειάζομαι την συγκεκριμένη αποκλειστικά λόγω κάποιου συγκεκριμένου feature. Είναι καθαρά αγορά high end και μόνο που θέλω.. Για αυτό όμως ρωτάω αν αξίζει από θέμα τιμής-χρονολογιας- specs... Το πρόβλημα εδώ όμως είναι ότι άμα παω σε καινούργια σειρά am5 για παράδειγμα πάω παράλληλα για ram cpu aio και Intel μεριά cpu μιας και υπάρχουν επιλογές mobo για ddr4 ram... Πολλά τα έξοδα αυτή την στιγμή..Ενώ με την συγκεκριμένη καρφώνω τα δικά μου επάνω και τελειώνω... Έχεις δικαιώμα να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων και όχι πίστωση.
stevepap Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 19 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Πάρε μια Β550 του κιλου να κανεις τη δουλεια σου και μην επενδύσεις παραπάνω σε EOL σειρά. Αν ηταν να πας σε ΑΜ5 θα ειχε ενα νοημα να παρεις πιο premium μητρικη για να εισαι έχεις την ασφάλεια και για τα επόμενα που θα έρθουν. Έχεις δικαιώμα να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων και όχι πίστωση. Ναι λάθος το είπα.. Επιστροφή θα μου κάνουν.. Ευχαριστώ φίλε.
thetiesthatbind Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 10 ώρες πριν, stevepap είπε Ναι λάθος το είπα.. Επιστροφή θα μου κάνουν.. Ευχαριστώ φίλε. Με μια MSI /Asus στα 150 ευρώ θα είσαι παραπάνω από οκ και για τον 5900Χ που σκέφτεσαι στο μέλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα