KOLES1973 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στην ομάδα. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την πλατφόρμα της epic games.O γιος μου έχει κατεβάσει διάφορα παιχνίδια εκεί .(να ενημερώσω ότι δεν είμαι και πολύ γνωστής των πραγμάτων).της epic games και της ubisoft.Την χρησιμοποιεί εδώ και καιρό χωρίς προβλήματα .Εδώ και δύο ημέρες προσπαθήσαμε να αγοράσαμε άλλο ένα παιχνίδι της ubisoft το far cry 6 και όταν πήγαμε να το εγκαταστήσουμε από το library μας ζήτησε να βάλουμε ημερομηνία γέννησης και έβαλα την ημερομηνία του γιού μου (είναι κάτω από 15 ) και μας έγραψε ότι λόγω ηλικίας δεν μας αφήνει να συνδεθούμε και μας ζήτησε να κάνουμε verify τον λογαριασμό .Εκεί διαπιστώσαμε ότι δεν μας ερχόταν email γιατί από λάθος είχαμε κάνει λογαριασμό στην ubisoft με email λανθασμένο κατά ένα γράμμα. Στην προσπάθεια μου να διορθώσω το email στο acount της ubisoft δεν μας άφηνε γιατί πρέπει να στείλει email στο λανθασμένο και μέσω αυτού να κάνουμε την αλλαγή. Έτσι αναγκάστηκα να κλείσω τον λογαριασμό της ubisoft και να δημιουργήσω ένα καινούργιο με το σωστό email και την ηλικία την δική μου γιατί με του γιού δεν με αφήνει . Απεγκατέστησα τον epic games launcher και την εφαρμογή της ubisoft και τα εγκατέστησα απο την αρχή .Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι στο epic games library εμφανίζει όλα τα παιχνίδια τα οποία παίζουν κανονικά εκτός από εκείνα της UBISOFT τα οποία γράφουν ΄΄ubisoft log in required΄΄.Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν μπορεί να συνδεθεί ο launcher της epic games με τον λογαριασμό ubisoft(μάλλον επειδή έκανα νέο λογαριασμό) .Πως μπορώ να το διορθώσω:::Με τις λίγες μου γνώσεις καταλαβαίνω ότι πρέπει να αποσυνδέσω από τον epic games launcher τον παλιό λογαριασμό της ubisoft (και ας χαθούν τα παιχνίδια) και να συνδέσω τον καινούργιο με το σωστό email και την δική μου ηλικία . Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την βοήθεια και ζητώ συγνώμη για το μακροσκελές post. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2023 από KOLES1973
KOLES1973 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Καλησπερα , κανένας δεν μπορεί να βοηθήσει?
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, KOLES1973 είπε Καλησπερα , κανένας δεν μπορεί να βοηθήσει? Καλησπέρα, θα προσπαθήσω να βοηθήσω. Ότι παιχνίδι είχες στο epic που ήταν της ubisoft είναι registered και πάνω στο account της ubisoft που έκλεισες. Δεν θα παίξουν ποτέ με κανένα άλλο ubisoft account και αν συνδέσεις πάνω στον epic λογαριασμό σου, γιατί δε μπορούν να μεταφερθούν σε άλλον ubisoft λογαριασμό. Αν δεν έχουν περάσει 30 μέρες από το κλείσιμο του ubisoft λογαριασμού ξανασυνδέσου. Στείλε ticket στην ubisoft με το email που είχε ο λογαριασμός και το username του, εξήγησε την κατάσταση και θα σε βάλουν να κάνεις verify ώστε να σου κάνουν reset κωδικό ή και να σου περάσουν ένα νέο φρέσκο αχρησιμοποίητο email address που θα τους δώσεις. https://www.ubisoft.com/en-us/help/account/article/closing-your-ubisoft-account/000080720 --> εδώ περί διαγραφής του ubi λογαριασμού https://www.ubisoft.com/en-us/help/account/article/unlinking-other-platforms-from-your-ubisoft-account/000096879 --> εδώ πώς να κάνεις unlink τους λογαριασμούς, θα πρέπει να μιλήσεις με την ubi https://www.ubisoft.com/en-gb/help/account/article/merging-ubisoft-accounts/000062856 --> Εδώ εξηγεί ότι δεν γίνονται merge ubisoft λογαριασμοί ίσως κάτω από διάφορες συνθήκες. Θα πρέπει να μιλήσεις μαζί τους. εδώ για περισσότερα περί του epic games store. 1
nikolaos91 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 φτιαξε ενα email με την λαθος λεξη αμα ειναι στην αρχη και θα εισαι οκ
KOLES1973 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, nikolaos91 είπε φτιαξε ενα email με την λαθος λεξη αμα ειναι στην αρχη και θα εισαι οκ Καλημέρα Νίκο!Το έκανα έφτιαξα ένα λογαριασμό google γιατί το email ήταν gmail και στην συνέχεια πήγα από τον λογαριασμό της Ubisoft και πάτησα να κάνει verify στο email αυτό το λανθασμένο αλλά δυστυχώς δεν μου ερχόταν κάτι. Μάλιστα για να το τσεκαρω και σαν email ότι λειτουργεί του έστειλα ένα email από άλλο λογαριασμό email για να δω αν λειτουργεί και πήρα το email κανονικά, μόνο το verify της Ubisoft δεν έπερνα.Γιαυτο το λόγο μετά αναγκάστηκα να κάνω νέο λογαριασμό με την Ubisoft με το σωστό email πλέον. 12 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Καλησπέρα, θα προσπαθήσω να βοηθήσω. Ότι παιχνίδι είχες στο epic που ήταν της ubisoft είναι registered και πάνω στο account της ubisoft που έκλεισες. Δεν θα παίξουν ποτέ με κανένα άλλο ubisoft account και αν συνδέσεις πάνω στον epic λογαριασμό σου, γιατί δε μπορούν να μεταφερθούν σε άλλον ubisoft λογαριασμό. Αν δεν έχουν περάσει 30 μέρες από το κλείσιμο του ubisoft λογαριασμού ξανασυνδέσου. Στείλε ticket στην ubisoft με το email που είχε ο λογαριασμός και το username του, εξήγησε την κατάσταση και θα σε βάλουν να κάνεις verify ώστε να σου κάνουν reset κωδικό ή και να σου περάσουν ένα νέο φρέσκο αχρησιμοποίητο email address που θα τους δώσεις. https://www.ubisoft.com/en-us/help/account/article/closing-your-ubisoft-account/000080720 --> εδώ περί διαγραφής του ubi λογαριασμού https://www.ubisoft.com/en-us/help/account/article/unlinking-other-platforms-from-your-ubisoft-account/000096879 --> εδώ πώς να κάνεις unlink τους λογαριασμούς, θα πρέπει να μιλήσεις με την ubi https://www.ubisoft.com/en-gb/help/account/article/merging-ubisoft-accounts/000062856 --> Εδώ εξηγεί ότι δεν γίνονται merge ubisoft λογαριασμοί ίσως κάτω από διάφορες συνθήκες. Θα πρέπει να μιλήσεις μαζί τους. εδώ για περισσότερα περί του epic games store. Καλημέρα και σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Αν χρειαστώ κάτι άλλο θα σε ενοχλήσω, θα το προσπαθήσω και βλέπουμε! Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2023 από KOLES1973
petran79 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 μπορείς να επικοινωνήσεις απευθειας με διαχείριστες της ubi στο fb. Αρκεί να εχεις κάνα στιγμιότυπο εικόνας που να αποδεικνύει ότι είσαι κάτοχος του λογαριασμού, πχ τα mail που λάβατε. Το είχα κάνει όταν είχα πρόβλημα με το 2fa και το έλυσαν; απευθείας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα