Kargamam Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 καλησπερα βρε παιδια, θελω να αγορασω παιχνιδια για το xbox original. πριν 6-7 χρονια τα επαιρνα 2 ευρω απο ενα βιντεοκλαμπ κοντα ομονοια προς τα κεινα τα μερη δεν θυμαμαι ακριβως διοτι ψαχνω να θυμηθω μεχρι και σημερα το μαγαζι. γωνιακο ηταν με δυο πορτες μια στο ενα στενο και μια απο το αλλο.. τελος παντων, που αλλου μπορω να βρω σε τετοιες τιμες παιχνιδια?
emmanuel5 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Με λίγη τύχη μπορείς να βρεις παλιά παιχνίδια σε παλαιοπωλεία. Αν πας καμιά βόλτα στο Μοναστηράκι, ρίξε μια ματιά.
Kargamam Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 εχει τυχει να περασεις εσυ και να βρεις τιποτα? γνωριζεις απο εμπειρια..μην τρεχω τσαμπα
emmanuel5 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Όχι, φίλε μου, στην Καβάλα ζω και έχω χρόνια να κατέβω Αθήνα, βασικά προτού ξεκινήσει η κορονο-καραντίνα! 😅 Έχω πετύχει όμως ωραία παιχνίδια (κυρίως προενοικιαζόμενα για ps2 και pc από videoclubs που έκλεισαν) να πωλούνται σε διάφορα μαγαζιά στο Μοναστηράκι, συνήθως ανακατεμένα με ταινίες DVD και σε τιμές χώμα, 1-2 ευρώ. Όπως είπα όμως, θέλει περισσότερο τύχη παρά ψάξιμο, οπότε είναι αδύνατον να σου πω αν θα βρεις σίγουρα κάτι αξιόλογο αν πας π.χ. αύριο. Aν ποτέ περάσεις για βόλτα από τα παλαιοπωλεία, δεν χάνεις κάτι να ρίξεις μια ματιά. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από emmanuel5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα