filip123go Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, phanispal είπε Ρε σεις ήμαρτον. Γιατί να τα γνωρίζει όλα αυτά ένας 65χρονος ας πούμε; Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε ότι δε γνωρίζουν όλοι τα ίδια πράγματα; Εφόσον σερφάρει στο ιντερνετ και θέλει να κάνει και αγορές, ΝΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! Επικοινωνία, φυσικό κατάστημα, ΑΦΜ . Δεν είναι δύσκολο. Και η μάνα μου 60 χρονών είναι, και μια χαρα τα κοιτάει. However, η ένσταση μας δεν ήταν σε αυτό. Ηταν στο ότι ο ts είπε στον πατέρα του πως είναι απάτη και αυτός επέμενε να τα παραγγείλει. Οτι δλδ αυτός είναι ο έξυπνος που βρήκε την προσφορά. Οπότε ναι, να τα παραγγείλει, να παραλάβει ένα κουτί με πέτρες και μετα να είναι πιο προσεκτικός, εφόσον δεν παίρνει από λόγια. 4 λεπτά πριν, Bitbit είπε ο 65χρονος οκ. αυτός που άνοιξε το θέμα όμως δεν έπρεπε καν να ρωτάει. Όχι, οκ, και εγώ το δέχομαι να ρωτάει. Δεν είναι κακο. 9 λεπτά πριν, 1comment είπε Επειδή ψάχνει γενικά boxer προφανώς το google του πετάει οποιαδήποτε σχετική διαφήμιση σε όποιο σαητ και να μπει. Όπως γίνεται με όλους μας. Εχω να δω add στα pc μου, γύρω στα 10 χρόνια
1comment Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Και το θέμα είναι πόσοι 65χρονοι θα την πατήσουν έτσι. Θα σκεφτούν ότι με την αντικαταβολή είναι ασφαλείς γιατί θα παραλάβουν και μετά θα πληρώσουν. Btw ο πατέρας μου δεν είναι ούτε 60! 3 λεπτά πριν, filip123go είπε Εχω να δω add στα pc μου, γύρω στα 10 χρόνια Κι εγώ! Με κινητό μπαίνει. Ευτυχώς δεν παραγγέλνει μόνος του ποτέ. Πάντα σε μενα λέει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα