Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο πατέρας μου θέλει να παραγγείλει κάτι boxer που βρήκε προσφορά από αυτό το σαητ https://brandsleaderss.gr/. Εμένα κάτι μου βρωμάει γιατί φαίνονται όλα τα νούμερα διαθέσιμα σε όλα τα σχέδια και όλα με την ίδια χαμηλή τιμή (28,90). Ψάχνοντας στο google δεν βρήκα καμία κριτική ώστε να το απορρίψω εύκολα αλλά το ότι στην επικοινωνία έχει μόνο ένα κινητό επίσης μου φαίνεται εξαιρετικά ύποπτο. Η αντικαταβολή είναι ο μόνος τρόπος πληρωμής. Του λέω ότι 99% είναι απάτη και θα του στείλουν ένα άδειο κουτί αλλά δεν ακούει...

Δημοσ.

χαχα

σοβαρά; Χωρίς διεύθυνση και μόνο ένα κινητό; Δε θέλει κάτι άλλο. Δε κοίταξα καν τιμές

ρε παιδιά σοβαρευτείτε. Δε τα ρωτάμε καν αυτά. 

Απορώ που τα βρίσκετε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν του τα παραγγέλνω και τσακωθήκαμε. Τεσπα καλό είναι να μείνει και για άλλους ότι είναι απάτη γιατί μπορεί να το αναζητήσουν. Εγώ είμουν 99% σίγουρος όπως είπα. 

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 1comment είπε

Δεν του τα παραγγέλνω και τσακωθήκαμε. Τεσπα καλό είναι να μείνει και για άλλους ότι είναι απάτη γιατί μπορεί να το αναζητήσουν. Εγώ είμουν 99% σίγουρος όπως είπα. 

Spoiler

Κακώς, θα έπρεπε να του τα παραγγείλεις, και μετά να του λες για το υπόλοιπο της ζωής σου, "I told you so" .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, 1comment είπε

Αν θέλει τόσο αν είναι ας παραγγείλει για να του γίνει μάθημα και να γλυτώσεις τον τσακωμό. Κρίμα τα χρήματα όμως. 

Επεξ/σία από TheoAlex50
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, filip123go είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Κακώς, θα έπρεπε να του τα παραγγείλεις, και μετά να του λες για το υπόλοιπο της ζωής σου, "I told you so" .

Γι αυτό αρχικά έψαξα μήπως σε κάποιο φορουμ έχει αναφερθεί περιστατικό να του το δείξω να ξενοιάσω εύκολα. Θα του δείξω τα σχόλια εδώ και λογικά θα πειστεί. 

2 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Αν θέλει τόσο αν είναι ας παραγγείλει για να του γίνει μάθημα και να γλυτώσεις τον τσακωμό. Κρίμα τα χρήματα όμως. 

Δημοσ.

όπως λέω και σε άλλους που με ρωτάνε, το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να πάμε κατευθείαν στο Επικοινωνία-About.

Αν εκεί δεν υπάρχουν στοιχεία κανονικά και έχει μόνο ένα mail και την κλασσική φόρμα, δεν ασχολούμαστε με κάτι άλλο. Δε χρειάζεται να δούμε καν τιμές. Εγώ ποτέ δεν ασχολούμαι με τις τιμές.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 1comment είπε

Γι αυτό αρχικά έψαξα μήπως σε κάποιο φορουμ έχει αναφερθεί περιστατικό να του το δείξω να ξενοιάσω εύκολα. Θα του δείξω τα σχόλια εδώ και λογικά θα πειστεί. 

Δεν υπήρχε περίπτωση να βρείς κάτι. Το site είναι ολοκαίνουριο (και κακο-φτιαγμένο). Μπορεις να μου πεις που στο καλο πήγε και το βρήκε;

Δημοσ.

Δεν υπήρχε περίπτωση να βρείς κάτι. Το site είναι ολοκαίνουριο (και κακο-φτιαγμένο). Μπορεις να μου πεις που στο καλο πήγε και το βρήκε;

Επειδή ψάχνει γενικά boxer προφανώς το google του πετάει οποιαδήποτε σχετική διαφήμιση σε όποιο σαητ και να μπει. Όπως γίνεται με όλους μας. 

Δημοσ.

αυτή την απορία έχω κι εγώ κάθε φορά που παρουσιάζεται ένα τέτοιο θέμα; Που τα βρίσκουν; Εγώ όταν ψάχνω να αγοράσω κάτι, σαρώνω όλο το Internet είτε ελληνικό είτε ξένο. Δεν έχω πέσει ποτέ σε site απάτη

Δημοσ.

Ρε σεις ήμαρτον.

Γιατί να τα γνωρίζει όλα αυτά ένας 65χρονος ας πούμε;

Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε ότι δε γνωρίζουν όλοι τα ίδια πράγματα;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Bitbit είπε

όπως λέω και σε άλλους που με ρωτάνε, το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να πάμε κατευθείαν στο Επικοινωνία-About.

Αν εκεί δεν υπάρχουν στοιχεία κανονικά και έχει μόνο ένα mail και την κλασσική φόρμα, δεν ασχολούμαστε με κάτι άλλο. Δε χρειάζεται να δούμε καν τιμές. Εγώ ποτέ δεν ασχολούμαι με τις τιμές.

Και ούτε όρους χρήσης, ούτε όρους αλλαγής-επιστροφής. Βασικό κι αυτό. Οκ πες δεν έχει φυσικό κατάστημα, έχει μόνο αποθήκη και μπορεί να δικαιολογηθεί εν μέρει η μη ύπαρξη διεύθυνσης στην επικοινωνία.

1 λεπτό πριν, Bitbit είπε

αυτή την απορία έχω κι εγώ κάθε φορά που παρουσιάζεται ένα τέτοιο θέμα; Που τα βρίσκουν; Εγώ όταν ψάχνω να αγοράσω κάτι, σαρώνω όλο το Internet είτε ελληνικό είτε ξένο. Δεν έχω πέσει ποτέ σε site απάτη

Spoiler

Έχω γράψει πιο πάνω. Σου τα πετάει ως διαφήμιση το google γιατί θυμάται από άλλες αναζητήσεις σου ότι θες μια μάρκα παπούτσια. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, phanispal είπε

Ρε σεις ήμαρτον.

Γιατί να τα γνωρίζει όλα αυτά ένας 65χρονος ας πούμε;

Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε ότι δε γνωρίζουν όλοι τα ίδια πράγματα;

ο 65χρονος οκ. αυτός που άνοιξε το θέμα όμως δεν έπρεπε καν να ρωτάει.

Εκτός αν ρωτάει για να τα δείξει στον 65χρονο και να του πεί.. κοίτα τι λένε εδώ τα παιδιά

1 λεπτό πριν, 1comment είπε

Και ούτε όρους χρήσης, ούτε όρους αλλαγής-επιστροφής. Βασικό κι αυτό. Οκ πες δεν έχει φυσικό κατάστημα, έχει μόνο αποθήκη και μπορεί να δικαιολογηθεί εν μέρει η μη ύπαρξη διεύθυνσης στην επικοινωνία.

αυτά δε τα είδα καν. αν έβλεπα στοιχεία επικοινωνίας μετά θα κοιτούσα και τα υπόλοιπα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Bitbit είπε

ο 65χρονος οκ. αυτός που άνοιξε το θέμα όμως δεν έπρεπε καν να ρωτάει.

Εκτός αν ρωτάει για να τα δείξει στον 65χρονο και να του πεί.. κοίτα τι λένε εδώ τα παιδιά

Όχι μόνο, αλλά κυρίως για να προστατευτούν οι υπόλοιποι στο μέλλον που θα αναζητήσουν κάτι για αυτό το σαητ. Νομίζω είναι πολύ χρήσιμο ως πληροφορία από άλλες μπούρδες που διαβάζουμε εδώ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...