akmk_7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην κοινότητα Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει μια εξήγηση είμαι καινούριος στο 3D printing. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Το πρόβλημα που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι μηχανικό ή software (για να ξέρω που να ψάξω) ; Έχω κάνει bed leveling στον Creality CR-10S και ενώ τα πρώτα δύο leyer τα στρώνει καλά μετά μαλιά κουβάρια. slicing έκανα με το Cura 5.2.2 υλικό PLA Creality γκρι παραθέτω και φωτογραφίες κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2023 από akmk_7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση georgeole Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Λύση Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, akmk_7 είπε Καλησπέρα στην κοινότητα Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει μια εξήγηση είμαι καινούριος στο 3D printing. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Το πρόβλημα που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι μηχανικό ή software (για να ξέρω που να ψάξω) ; Έχω κάνει bed leveling στον Creality CR-10S και ενώ τα πρώτα δύο leyer τα στρώνει καλά μετά μαλιά κουβάρια. slicing έκανα με το Cura 5.2.2 υλικό PLA Creality γκρι παραθέτω και φωτογραφίες κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Αγαπητέ φίλε καλή Σαρακοστή και χρόνια πολλά. Καλύτερα να απευθυνθείς στο (ένα και μοναδικό) thread, το "The Insomnia 3D Printing Community". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akmk_7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 19 λεπτά πριν, georgeole είπε Αγαπητέ φίλε καλή Σαρακοστή και χρόνια πολλά. Καλύτερα να απευθυνθείς στο (ένα και μοναδικό) thread, το "The Insomnia 3D Printing Community". Ευχαριστώ έγραψα εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα