SabotazNic Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, L-Griever είπε Για το γερμανό, το είχες διαβάσει κάπου; Γιατί δεν βρήκα κάτι για αυτό και αν όντως βγει, νομίζω συμφέρει περισσότερο να πάρει κάποιος με την επιστροφή πόσο μάλλον όταν βγαίνει σε μείωση τιμής + πόντους + επιστροφή. Κάτι τέτοιο περιμένω και δεν θέλω να κάνω βιαστικές κινήσεις. Θα βγει στον Γερμανό, από Δευτέρα 1
Theo X Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 https://www.lagonika.gr/prosfores/playstation-vr2-horizon-399-eyrw-sto-epishmo-diktyo/
billeiros Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Καλώς σας βρήκα.το παρήγγειλα κι εγώ από Γερμανό.ειχα και ένα 10ευρω κουπόνι,και μαζί με την επιστροφή και τους 5000 πόντους βγαίνει έμμεσα 320 ευρώ.ε δεν άντεξα σε αυτή την τιμή να το αφησω.εχω και καλό πισι οπότε θα τα βγάλει τα λεφτά του πιστεύω.Σε κάνα δυο μέρες παραλαμβανω.Αντε να δούμε... 2
Brazhlias Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Στις 22/11/2024 στις 11:17 ΠΜ, L-Griever είπε Μέσα στην εγγύηση οκ αλλά αναφερόμουν για το τι θα γίνει μόλις βγουν εκτός. Κάπου διάβασα ότι η Sony λέει να ξαναπάρεις ολόκληρο το πακέτο πάλι κάτι που είναι λάθος κίνηση εάν το vr 2 δεν είναι χαλασμένο και μόνο τα controllers και αυτό με προβληματίζει. Είναι και το θέμα με την εγγύηση ότι προσφέρει μόνο ένα χρόνο και λέω τι θα γίνει με το δεύτερο από το κατάστημα αν πχ το πάρω από το Γερμανό μιας και έχει και πόντους εκεί; Όσο για τα παιχνίδια δεν έχω πρόβλημα. Είχα παίξει κάποια παιχνίδια στο πρώτο και μπορώ να πω ότι ήταν διασκεδαστικό. Έχω περιέργεια για το VR2 αλλά είναι οι προβληματισμοί που είπα προηγουμένως καθώς και η τιμή. Δεν γνωρίζω αν θα πέσει και άλλο. Το πρώτο το είχα πάρει σε λάθος τιμή οπότε βγήκε φθηνότερα από την επίσημη τιμή. Από ότι βλέπω, συνεχίζουν να βγάζουν κάποια παιχνίδια σε δίσκους οπότε νομίζω θα συνεχίζουν να υποστηρίζουν το VR2 ασχέτως με το τι λέει η Sony. Για λίγα μόνο παιχνίδια φυσικά και δεν αξίζει. Υπολογιστή έχω αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσε να ανταποκριθεί γιατί είναι παλιός και σύγχρονο έχω μόνο το λάπτοπ. Σκεφτόμουν αν τελικά πάρω, να πάρω και τον αντάπτορα για μελλοντική χρήση. Το θέμα σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να προσφέρει και άλλα πράγματα ή είναι μόνο για να παίξει κάποιος παιχνίδια; Για το γερμανό, το είχες διαβάσει κάπου; Γιατί δεν βρήκα κάτι για αυτό και αν όντως βγει, νομίζω συμφέρει περισσότερο να πάρει κάποιος με την επιστροφή πόσο μάλλον όταν βγαίνει σε μείωση τιμής + πόντους + επιστροφή. Κάτι τέτοιο περιμένω και δεν θέλω να κάνω βιαστικές κινήσεις. Το ζήτημα με τα χειριστήρια με προβληματίζει κι εμενα. Γνωρίζει καποιος αν υπάρχουν εστω third party controllers που να είναι συμβατά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα