SabotazNic Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, Mr Aris είπε Γράψε παρακαλώ εντυπώσεις όταν με το καλό το σεταρεις , δεν έχω PS5 αλλά θέλω το ps vr2 για pc Δεν ξέρω τι εντυπώσεις περιμένεις να γράψω. Είναι συμβατό με steamvr. Εγώ ίσως δοκιμάσω alyx και να ξανά αγοράσω στο pc synthriders/beat saber για τα modded τραγούδια (βασικά δεν το έχω ψάξει αν μπορώ)
Mr Aris Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Δεν ξέρω τι εντυπώσεις περιμένεις να γράψω. Είναι συμβατό με steamvr. Εγώ ίσως δοκιμάσω alyx και να ξανά αγοράσω στο pc synthriders/beat saber για τα modded τραγούδια (βασικά δεν το έχω ψάξει αν μπορώ) Τα χειριστήρια πως λειτουργούν στο PC βασικά, σύνδεση bt λένε με αρκετό lag, επίσης ίσως και να μη κάνουν με όλα τα bt πχ της mb
SabotazNic Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 20 ώρες πριν, Mr Aris είπε Τα χειριστήρια πως λειτουργούν στο PC βασικά, σύνδεση bt λένε με αρκετό lag, επίσης ίσως και να μη κάνουν με όλα τα bt πχ της mb Θα αργήσω μάλλον γτ ενώ ήρθε ειδοποίηση παραλαβής, δεν έβρισκαν τον τεμάχιο. Θα μείνω Θεσσαλονίκη ίσως να κάνω μια προσπάθεια νωρίς, αλλά τώρα δεν το βρίσκω πουθενά Ελλάδα πάλι 1
SabotazNic Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 9 ώρες πριν, chek2fire είπε εξαντλήθηκε τόσο γρήγορα? Για λίγο φάνηκε το πρωί πλαίσιο, αλλά τελικά έκανα παραγγελία από Γερμανό ενώ έδειχνε λίγα κομμάτια. Και τώρα ούτε εκεί διαθέσιμο. Αμαζον πάντως που είδα πούλησε και εκεί αρκετά τεμάχια. Θα έπρεπε να είχαν βγάλει και κάνα bundle για αυτούς που ίσως δεν έχουν ps5 αλλά θέλουν γυαλιά + αντάπτορα.
KrisDs Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Όσοι έχετε κάρτα γραφικών με VirtualLink δεν χρειάζεται ο αντάπτορας, συνδέετε απευθείας το headset στο usb-c της κάρτας γραφικών και κάνετε το setup με την εφαρμογή της Sony. Το δοκίμασα στο δικό μου PC και λειτουργεί. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2024 από KrisDs
chrisba1 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 παιδια να ρωτησω εχω την 3060 αν παρω ανταπτορα που να ειναι male hdmi σε female usb -c ωστε να συνδεθει το καλωδιο του headset στον ανταπτορα που θα ειναι στην καρτα δεν μπορει να δουλεψει ετσι?πρεπει να παρουμε οπωσδηποτε της sony?
SabotazNic Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Τωρα βρηκα χρονο να το σεταρω. Τα controllers στην αρχη δεν ελεγαν να συνδεθουν, οπου βρηκα στο reddit καποιον να προτεινει update bt drivers, και οντως ειχα κανουργιους τον Μαιο '23 και οποτε δουλεψαν μια χαρα. Ωραιο το περιβαλλον του steam vr, επισης αν πατησεις το ps button εχεις προσβαση σε ολες τις οθονες σου (τις εμφανιζει κατω σαν ξεχωριστα apps και τις βλεπεις κανονικα). Στο μοναδικο που ειχα θεμα και το αφησα ηταν στο σεταρισμα του play room. Για καποιον λογο στο custom play room και στο παραθυρο που προσθετεις/αφαιρεις κομματια, απλα εξαφανιζοταν το "πατωμα" (αυτο με τα συμβολα), οποτε οταν πατουσα πχ r2 απλα ειχα το "+" συμβολο χωρις να κανει τιποτα. Και οποτε δεν μπορεσα να παιξω πολυ alyx Θα το δοκιμασω οταν μου ερθουν οι φακοι επαφης, γτ βλεπω οτι με γυαλια απλα δεν (λογω οτι θολωνουν) edit: half life alyx απλα καταπιε τα 8gb vram (3070) στο ultra. Οποτε, να ξερετε θελει gpu Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2024 από SabotazNic 1
petran91 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Πήρα κι εγώ το VR2 χθες και έχοντας εμπειρία μόνο το re7 στο πρώτο psvr έμεινα άναυδος. Έπαιξα λίγο Re village και λίγο horizon. Στο πρώτο vr είχα ζαλάδες και ιλίγγους μετά από λίγη ώρα. Σε αυτό καθόλου. Ίσως φταίνε και τα παιχνίδια δεν ξέρω, ετοιμάζω και το Gran Turismo για δοκιμή. Πανάκριβο ίσως γι αυτό που είναι αλλά το wow effect ειδικά στην πρώτη επαφή είναι μεγάλο, πόσο μάλλον και αν δεν έχεις μεγάλη εμπειρία από VR. Την προσοχή μου τράβηξαν το Beat Saber και το Madison το οποίο με παρέα θεωρώ ότι θα είναι απολαυστικό. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2024 από petran91 5
L-Griever Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Αξίζει να πάρει κάποιος το VR2; Με προβληματίζει λίγο για το τι θα γίνει αν χαλάσουν τα controllers μιας και δεν πουλάνε ξεχωριστά... Επίσης, γνωρίζει κανείς αν θα πέσει καμία προσφορά τύπου επιστροφής όπως Eurobank, Εθνική τράπεζα κτλ;
MrVOID Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, L-Griever είπε Αξίζει να πάρει κάποιος το VR2; Με προβληματίζει λίγο για το τι θα γίνει αν χαλάσουν τα controllers μιας και δεν πουλάνε ξεχωριστά... Επίσης, γνωρίζει κανείς αν θα πέσει καμία προσφορά τύπου επιστροφής όπως Eurobank, Εθνική τράπεζα κτλ; Θα επισκευάζουν αν χαλάσουν, είναι εντός εγγύησης. Τώρα θα είναι σε έκπτωση 40%, όποιο κατάστημα έχει επιστροφή με κάποια κάρτα, λογικά θα έχει και σε αυτό. Αν σε ενδιαφέρουν τα GT7, Resident Evil (4, Biohazzard & Village) και όσα τέλος πάντως υποστηρίζουν ή έχουν βγει εξ' ολοκλήρου για VR, τότε ναι, είναι από τα καλύτερα VR εκεί έξω. 1
gdal73 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, L-Griever είπε Αξίζει να πάρει κάποιος το VR2; Με προβληματίζει λίγο για το τι θα γίνει αν χαλάσουν τα controllers μιας και δεν πουλάνε ξεχωριστά... Επίσης, γνωρίζει κανείς αν θα πέσει καμία προσφορά τύπου επιστροφής όπως Eurobank, Εθνική τράπεζα κτλ; Πριν από ένα χρόνο θα σου απαντούσα όχι, δεν αξίζει. Έδινες πολλά χρήματα και τα παιχνίδια που το υποστηρίζαν είναι ελάχιστα.Το μηχάηνημα καταπληκτικό αλλά τι να το κάνεις χωρίς παιχνίδια. Εγώ το πήρα πέρσι χριστουγεννα και ζήτημα αν ασχολήθηκα 10 ώρες μαζί του. Αν όμως τυχγάνει να έχεις και PC, η χρηστικότητά του αναβαίνει κατακόρυφα με την χρήση του adaptor και σε αυτά τα χρήματα αξίζει με τα χίλια. Ακόμα και με πετσοκομένες τις δυνατότητες του στο PC, το μηχάνημα τα σπάει... Νομίζω ότι θα βγάλει ο Γερμανος 15% επιστροφή Eurobank... 1 1
L-Griever Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 19 λεπτά πριν, MrVOID είπε Θα επισκευάζουν αν χαλάσουν, είναι εντός εγγύησης. Τώρα θα είναι σε έκπτωση 40%, όποιο κατάστημα έχει επιστροφή με κάποια κάρτα, λογικά θα έχει και σε αυτό. Αν σε ενδιαφέρουν τα GT7, Resident Evil (4, Biohazzard & Village) και όσα τέλος πάντως υποστηρίζουν ή έχουν βγει εξ' ολοκλήρου για VR, τότε ναι, είναι από τα καλύτερα VR εκεί έξω. Μέσα στην εγγύηση οκ αλλά αναφερόμουν για το τι θα γίνει μόλις βγουν εκτός. Κάπου διάβασα ότι η Sony λέει να ξαναπάρεις ολόκληρο το πακέτο πάλι κάτι που είναι λάθος κίνηση εάν το vr 2 δεν είναι χαλασμένο και μόνο τα controllers και αυτό με προβληματίζει. Είναι και το θέμα με την εγγύηση ότι προσφέρει μόνο ένα χρόνο και λέω τι θα γίνει με το δεύτερο από το κατάστημα αν πχ το πάρω από το Γερμανό μιας και έχει και πόντους εκεί; Όσο για τα παιχνίδια δεν έχω πρόβλημα. Είχα παίξει κάποια παιχνίδια στο πρώτο και μπορώ να πω ότι ήταν διασκεδαστικό. Έχω περιέργεια για το VR2 αλλά είναι οι προβληματισμοί που είπα προηγουμένως καθώς και η τιμή. Δεν γνωρίζω αν θα πέσει και άλλο. Το πρώτο το είχα πάρει σε λάθος τιμή οπότε βγήκε φθηνότερα από την επίσημη τιμή. 9 λεπτά πριν, gdal73 είπε Πριν από ένα χρόνο θα σου απαντούσα όχι, δεν αξίζει. Έδινες πολλά χρήματα και τα παιχνίδια που το υποστηρίζαν είναι ελάχιστα.Το μηχάηνημα καταπληκτικό αλλά τι να το κάνεις χωρίς παιχνίδια. Εγώ το πήρα πέρσι χριστουγεννα και ζήτημα αν ασχολήθηκα 10 ώρες μαζί του. Αν όμως τυχγάνει να έχεις και PC, η χρηστικότητά του αναβαίνει κατακόρυφα με την χρήση του adaptor και σε αυτά τα χρήματα αξίζει με τα χίλια. Ακόμα και με πετσοκομένες τις δυνατότητες του στο PC, το μηχάνημα τα σπάει... Νομίζω ότι θα βγάλει ο Γερμανος 15% επιστροφή Eurobank... Από ότι βλέπω, συνεχίζουν να βγάζουν κάποια παιχνίδια σε δίσκους οπότε νομίζω θα συνεχίζουν να υποστηρίζουν το VR2 ασχέτως με το τι λέει η Sony. Για λίγα μόνο παιχνίδια φυσικά και δεν αξίζει. Υπολογιστή έχω αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσε να ανταποκριθεί γιατί είναι παλιός και σύγχρονο έχω μόνο το λάπτοπ. Σκεφτόμουν αν τελικά πάρω, να πάρω και τον αντάπτορα για μελλοντική χρήση. Το θέμα σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να προσφέρει και άλλα πράγματα ή είναι μόνο για να παίξει κάποιος παιχνίδια; Για το γερμανό, το είχες διαβάσει κάπου; Γιατί δεν βρήκα κάτι για αυτό και αν όντως βγει, νομίζω συμφέρει περισσότερο να πάρει κάποιος με την επιστροφή πόσο μάλλον όταν βγαίνει σε μείωση τιμής + πόντους + επιστροφή. Κάτι τέτοιο περιμένω και δεν θέλω να κάνω βιαστικές κινήσεις.
gdal73 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 25 λεπτά πριν, L-Griever είπε Υπολογιστή έχω αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσε να ανταποκριθεί γιατί είναι παλιός και σύγχρονο έχω μόνο το λάπτοπ. Σκεφτόμουν αν τελικά πάρω, να πάρω και τον αντάπτορα για μελλοντική χρήση. Το θέμα σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να προσφέρει και άλλα πράγματα ή είναι μόνο για να παίξει κάποιος παιχνίδια; Για το γερμανό, το είχες διαβάσει κάπου; Γιατί δεν βρήκα κάτι για αυτό και αν όντως βγει, νομίζω συμφέρει περισσότερο να πάρει κάποιος με την επιστροφή πόσο μάλλον όταν βγαίνει σε μείωση τιμής + πόντους + επιστροφή. Κάτι τέτοιο περιμένω και δεν θέλω να κάνω βιαστικές κινήσεις. Με το PC (μιας και ασχολούμε αυτές τις μέρες), μπορείς να κάνεις οτι μπορεί να κάνει ένα άλλο vr headset στο PC. Μπορεί να θέλει λιγο ψάξιμο, αλλά σε γενικές γραμμές τα περισσότερα γίνονται. Για την επιστροφή και εγώ έδω το διάβασα από φίλο που είχε γνωστό στο Γερμανό... Περίμενε λίγο, δεν θα εξαντληθούν λογικα...
bushidocougar Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Στο vr ευχαριστήθηκα πολύ και το ace combat 7. Ήταν πολύ αξιόλογο, δεν το περίμενα. Στα digital έχει σε καλή τιμή το Solasta, ένα indie turn based dungeons and dragons στυλ παιχνιδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα