SabotazNic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Πιο πολυ για επιβεβαιωση ανοιγω το θεμα. https://www.aade.gr/dl_assets/39afpa/user_guide_summary_4_buyers_aade39afpaV1.0.pdf?fbclid=IwAR3YMi3s7goRKCIkOkSfOy__OCX2SLQjKS6VJWncWjAwfcE_RVo-XcTHYPI https://www.aade.gr/dl_assets/39afpa/setup_guide_aade39afpaV1.1.pdf Μετα απο τις παραπανω οδηγιες, δημιουργησα τους ειδικους κωδικους, κατεβασα και απο το 2ο λινκ την εφαρμογη για windows 1.0.4, συνδεθηκα με τους κωδικους και εβαλα τον κατοχο του ΑΦΜ και εμενα ως εκπροσωπους με τις Α.Τ. Ειναι ετοιμο το ΑΦΜ για αγορα με αποφορολογηση τωρα?
Fotis_Greece Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 To ΑΦΜ παντα ηταν "ετοιμο" για αγορες με απαλλαγη ΦΠΑ για laptop\κινητα\παιχνιδομηχανες. Τον εξτρα κωδικο τον ζητανε καποια καταστηματα (π.χ you.gr) για να γινει απαλλαγη στην online αγορα. Εγω που αγοραζω απο συγκεκριμενα καταστηματα (MG, KAIZER, Γερμανος) μια χαρα γινεται η απαλλαγη με αναφορα μονο του ΑΦΜ μου (αντες ο τελευταιος μου ζητησε εκτυπωση απο το myAADE)
SabotazNic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 34 λεπτά πριν, Fotis_Greece είπε To ΑΦΜ παντα ηταν "ετοιμο" για αγορες με απαλλαγη ΦΠΑ για laptop\κινητα\παιχνιδομηχανες. Τον εξτρα κωδικο τον ζητανε καποια καταστηματα (π.χ you.gr) για να γινει απαλλαγη στην online αγορα. Εγω που αγοραζω απο συγκεκριμενα καταστηματα (MG, KAIZER, Γερμανος) μια χαρα γινεται η απαλλαγη με αναφορα μονο του ΑΦΜ μου (αντες ο τελευταιος μου ζητησε εκτυπωση απο το myAADE) Ναι κατάλαβα. Βασικά ήμουν σχετικά ήδη σίγουρος για το 1ο που λες, μιας και παντού μου έβγαζε το ΑΦΜ με τσεκ για αγορές. Επειδή όμως ήθελα να βάλω παραλαβή από κατάστημα, προχώρησα με την διαδικασία και βγήκε άκρη. Βασικά στο κατάστημα δεν με άφηνε να κάνω την αγορά ακόμα και μετά την δημιουργία εκπροσώπων (για αυτό άνοιξα και το thread), αλλά τελικά ήθελε πρώτα δημιουργία διεύθυνσης με το τιμολόγιο, και μετά τα κατάφερα
Allan-Wake Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Ναι κατάλαβα. Βασικά ήμουν σχετικά ήδη σίγουρος για το 1ο που λες, μιας και παντού μου έβγαζε το ΑΦΜ με τσεκ για αγορές. Επειδή όμως ήθελα να βάλω παραλαβή από κατάστημα, προχώρησα με την διαδικασία και βγήκε άκρη. Βασικά στο κατάστημα δεν με άφηνε να κάνω την αγορά ακόμα και μετά την δημιουργία εκπροσώπων (για αυτό άνοιξα και το thread), αλλά τελικά ήθελε πρώτα δημιουργία διεύθυνσης με το τιμολόγιο, και μετά τα κατάφερα επειδη δεν ξερω πολλα, εχεις εσυ ατομικη επιχειρηση/πληρωνεις ΕΦΚΑ κλπ?
SabotazNic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Allan-Wake είπε εχεις εσυ ατομικη επιχειρηση/πληρωνεις ΕΦΚΑ κλπ? Ναι και ναι 1
Fotis_Greece Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Ατομικη επιχείρηση μπορεις να εχεις και χωρις να πληρωνεις ΕΦΚΑ (οπως εγω, παράλληλα μισθωτος)
Allan-Wake Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, Fotis_Greece είπε Ατομικη επιχείρηση μπορεις να εχεις και χωρις να πληρωνεις ΕΦΚΑ (οπως εγω, παράλληλα μισθωτος) εσυ εισαι ειδικη περιπτωση αν κανεις 2 πραγματα μαζι.
Maurikycli Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Allan-Wake είπε επειδη δεν ξερω πολλα, εχεις εσυ ατομικη επιχειρηση/πληρωνεις ΕΦΚΑ κλπ? Φ.Π.Α. δεν τον βλέπω να πολυ-πληρώνει 😕
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα