Προς το περιεχόμενο

LG C2 και αυτόματη αλλαγή φωτεινότητας.

@ngelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρησιμοποιώ σαν μόνιτορ την LG C2. Μέσα στα windows κάνει εναλλαγής στη φωτεινότητα από μόνη της. 
Έκανα απεγκατάσταση τους drivers της κάρτας γραφικών και ήταν μια χαρά για λίγες μέρες αλλά τώρα πάλι κάνει τα ίδια.
Π.χ. Δείχνει σκούρα μία ιστοσελίδα και αν αλλάξω καρτέλα ή κάνω scroll στο mouse επανέρχεται. Μετά πάλι τα ίδια...

Τι μπορεί να φταίει; Στη δεύτερη οθόνη που έχω δεν το κάνει.
Πρώτη μου σκέψη είναι το καλώδιο αλλά δεν έχω άλλο 2.1 να δοκιμάσω.

Κάρτα γραφικών έχω την 4070ti .
Καλώδιο αυτό: Ugreen HDMI 2.1 Braided Cable HDMI male - HDMI male 3m Μαύρο (80404) | Skroutz.gr

Επεξ/σία από @ngelos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τηλεόραση επίσης πρέπει να έχει by default το eco mode  (power saver , οπως και να το λέει) ανοιχτό. Δώσε ένα όμορφο disable να πάει στο καλό για αρχή.

Έπειτα δες αν είμαι ανοιχτό (που συνήθως και αυτό είναι) το auto dimming που ουσιαστικά ανιχνεύει το φως που υπάρχει στο χώρο και αλλάζει την φωτεινότητα αναλογικά. 

Αν έχεις θέμα επίσης με οτιδήποτε με την tv ένα άλλο μυστικό είναι να την βγάλεις από την πρίζα για κάποια δευτερόλεπτα, να βγάλεις τα πάντα από τα inputs της και μετά την ανοίγεις μόνη της.

Στα λέω γιατί και με την C1 μου είχε πάθει κοκομπλοκο με το HDR (είχα artifacts και φοβήθηκα για gpu) όπως επίσης είχα θέματα και με την ηχομπαρα, και το unplug από το ρεύμα τα έλυσε όλα.

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Thanks 1

Το πρόβλημα τελικά συνεχίζει. Το κάνει μετά από παιχνίδι... έπαιξα red dead και το έκανε μόλις το έκλεισα. Έβγαλα λίγο την οθόνη από την πρίζα και όλα έφτιαξαν μέχρι τώρα που έπαιξα ξανά. Άραγε είναι το καλώδιο και το επηρεάζει κάποια ρύθμιση;

Αν έχεις κανένα άλλο να δοκιμάσεις για να αποκλείσεις το καλώδιο, θα σε βοηθήσει. Από την άλλη μιας που έχεις καλή tv, καλό σύστημα, δεν είναι τίποτα να πάρεις γενικώς ένα ποιοτικό καλώδιο. Πχ εγώ σε κονσόλα και PC, χρησιμοποιώ αυτά σε HDMI.

https://www.skroutz.gr/c/1946/kalwdia_HDMI/m/1558/Club3D.html?o=club3d+καλωδια+hdmi

'Oσο αφορά το πρόβλημα δοκίμασε αφού τρέχεις ουσιαστικά δυο monitor να δεις ας σου το κάνει το ίδιο με το δεύτερο σου monitor κλειστό. Μπορεί να σου ακούγεται κουλό αλλά επηρέαζεται το signal. Εγώ είχα θέμα πχ με το προηγούμενο monitor που δεν είχε ΗDR όταν άνοιγα την TV και ο μοναδικός τρόπος να μην ανοιγοκλείνει το HDR στην C1 ήταν να κλείνω το monitor. 

• 6 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...