Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, life is music είπε

να σου πω κατι ομως.... αξιζε να επισκευασω και την οθονη...η καλα εκανα και πηρα καινουργιο ?

Μα πηρες πολυ ανώτερο τηλέφωνο. 4 χρονων το 8t.. Καλα εκανες.. Τωρα αν θες να αλλάξεις οθονη για να το εχεις ως 2η συσκευή,αλλο θέμα 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε

Μα πηρες πολυ ανώτερο τηλέφωνο. 4 χρονων το 8t.. Καλα εκανες.. Τωρα αν θες να αλλάξεις οθονη για να το εχεις ως 2η συσκευή,αλλο θέμα 

Ναι το θέλω σαν δεύτερη ...διότι με τα κινητά μου δένομε ....είναι σαν το παιδί μου 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/3/2023 στις 2:02 ΜΜ, Tsilitheo2 είπε

Ένας φίλος που δούλευε σε μαγαζί με κινητά στο νέο κόσμο ως τεχνικός  ...τσεκαρε το κινητό και τελικά δεν έχει θέμα η οθόνη ...Ο Τύπος που του είχα πάει το κινητό για την μπαταρία χάλασε τους κονεκτρορες πάνω στην μητρική  κατά πάσα πιθανότητα ....αν και ο φίλος μου θα προσπαθήσει είπε μήπως κάνει κάτι 

Επεξ/σία από life is music
Δημοσ.
16 ώρες πριν, life is music είπε

Ένας φίλος που δούλευε σε μαγαζί με κινητά στο νέο κόσμο ως τεχνικός  ...τσεκαρε το κινητό και τελικά δεν έχει θέμα η οθόνη ...Ο Τύπος που του είχα πάει το κινητό για την μπαταρία χάλασε τους κονεκτρορες πάνω στην μητρική  κατά πάσα πιθανότητα ....αν και ο φίλος μου θα προσπαθήσει είπε μήπως κάνει κάτι 

Υπεροχα...#not#... Σου εγραψα στο p.m οτι ή εσπασε οθονη ή δεν κουμπωσε σωστά την καλωδιοταινια... Τωρα εγινε χειροτερο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε

Υπεροχα...#not#... Σου εγραψα στο p.m οτι ή εσπασε οθονη ή δεν κουμπωσε σωστά την καλωδιοταινια... Τωρα εγινε χειροτερο

και μου ελεγε οτι θα κανει καλη δουλεια ο τυπος τι να πω ....που το κινητο για μενα ειναι το δεξι μου χερι . Αλλα αυτο που σκεφτομαι να κανω ειναι να του βαλω μια αρνητικη αξιολογηση και τελος !

Επεξ/σία από life is music

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...