life is music Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπερα παιδια πριν καποιο διαστημα ειχα αλλαξει μπαταρια στο κινητο μου note 8t ....Σημερα ομως παρατηρησα οτι σαν να ξεκολλησε λιγο το πισω καπακι του κινητου .Να τονισω πως το κινητο το προσεχω παρα πολυ και το εχω συνεχεια με τζαμακι και θηκη spingen .....Πιστεύετε οτι το πρόβλημα μπορει να οφείλεται στην μπαταρία ?
koutsis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 7 ώρες πριν, life is music είπε Καλησπερα παιδια πριν καποιο διαστημα ειχα αλλαξει μπαταρια στο κινητο μου note 8t ....Σημερα ομως παρατηρησα οτι σαν να ξεκολλησε λιγο το πισω καπακι του κινητου .Να τονισω πως το κινητο το προσεχω παρα πολυ και το εχω συνεχεια με τζαμακι και θηκη spingen .....Πιστεύετε οτι το πρόβλημα μπορει να οφείλεται στην μπαταρία ? Μάλλον φουσκωσε η μπαταρία. Πήγαινε το σε κάποιο service να το δουν. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, koutsis είπε Μάλλον φουσκωσε η μπαταρία. Πήγαινε το σε κάποιο service να το δουν. Aυτο. Αλλα κανε το αμεσα, η φουσκωμενη μπαταρια μπορει να εξελιχθει σε safety issue.
life is music Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 49 λεπτά πριν, stormrain είπε Aυτο. Αλλα κανε το αμεσα, η φουσκωμενη μπαταρια μπορει να εξελιχθει σε safety issue. Θα το πάω αύριο στον τεχνικό που μου το έφτιαξε
BadBoy Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, life is music είπε Θα το πάω αύριο στον τεχνικό που μου το έφτιαξε Πάρα πολύ σημαντικό, μην το φορτίσεις στο ενδιάμεσο.
life is music Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, BadBoy είπε Πάρα πολύ σημαντικό, μην το φορτίσεις στο ενδιάμεσο. οκ φιλε μου
life is music Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Στις 27/2/2023 στις 9:46 ΠΜ, stormrain είπε Aυτο. Αλλα κανε το αμεσα, η φουσκωμενη μπαταρια μπορει να εξελιχθει σε safety issue. Τελικά το κινητό δεν φτιάχνεται ...και πήρα άλλο
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, life is music είπε Τελικά το κινητό δεν φτιάχνεται ...και πήρα άλλο Τι σου ειπαν πως εφταιγε?
life is music Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, stormrain είπε Τι σου ειπαν πως εφταιγε? Έβαλε νέα μπαταρία ....και πάτησε το κεντρικό κουμπί για να ανοίξει ακουγόταν ο ήχος που κάνει όταν πάει να ανοίξει αλλα η οθόνη τπτ ...και μου λέει πως μπορεί να τα έχει παίξει και η οθόνη και έτσι πήρα άλλο 1
Tsilitheo2 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 41 λεπτά πριν, life is music είπε Έβαλε νέα μπαταρία ....και πάτησε το κεντρικό κουμπί για να ανοίξει ακουγόταν ο ήχος που κάνει όταν πάει να ανοίξει αλλα η οθόνη τπτ ...και μου λέει πως μπορεί να τα έχει παίξει και η οθόνη και έτσι πήρα άλλο Δλδ πριν την αλλαγή μπαταρίας η οθόνη δουλευε και μετα την αλλαγή παπαλα;;;
life is music Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Tsilitheo2 είπε Δλδ πριν την αλλαγή μπαταρίας η οθόνη δουλευε και μετα την αλλαγή παπαλα;;; Ναι
Tsilitheo2 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, life is music είπε Ναι Ο "τεχνικος" εσπασε την οθόνη κατα το ξεκολλημα της μπαταρίας... Ασκησε υπερβολική δυναμη.. Ησουν παροντας;;;
life is music Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε Ο "τεχνικος" εσπασε την οθόνη κατα το ξεκολλημα της μπαταρίας... Ασκησε υπερβολική δυναμη.. Ησουν παροντας;;; δεν ημουν μπροστα ....αλλα οταν με πηρε σπιτι για να παω να το παρω απο το μαγαζι του ...το βαζει μπρος μπροστα μου το κινητο ακουγεται ο ηχος που παει να ανοιξει αλλα η οθονη μαυρη Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2023 από life is music
Tsilitheo2 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Η μητρική δουλευει κανονικά.. Η οθονη εσπασε ...
life is music Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 28/2/2023 στις 10:19 ΜΜ, Tsilitheo2 είπε Η μητρική δουλευει κανονικά.. Η οθονη εσπασε ... να σου πω κατι ομως.... αξιζε να επισκευασω και την οθονη...η καλα εκανα και πηρα καινουργιο ? Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2023 από life is music
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα