Bitbit Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Επειδή ακούω διάφορα, μπορείς να πας σε δημόσια δομή πχ κέντρο υγείας για να κάνεις πχ ένα σφράγισμα ή καθαρισμό δοντιών χωρίς να πληρώσεις; Το αν σου κλείσουν ραντεβού μετά από 10 χρόνια είναι άλλο θέμα. Το ερώτημα μου είναι αν μπορείς.
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Εάν υπάρχει οδοντιατρειο μέσα στο κέντρο υγείας και μπορείς να κλείσεις ραντεβού από το σύστημα, τότε μπορείς να πας και να μιλήσεις με τον/την οδοντίατρο για το πρόβλημα και να σου πει το τι κάνει. Πιθανόν να μην μπορεί να τα κάνει όλα στις υπηρεσίες. Κατά τα άλλα, αν δεν βρεις σε κέντρο υγείας πας σε νοσοκομείο του ΕΣΥ.
GREGORYMO Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Εάν υπάρχει οδοντιατρειο μέσα στο κέντρο υγείας και μπορείς να κλείσεις ραντεβού από το σύστημα, τότε μπορείς να πας και να μιλήσεις με τον/την οδοντίατρο για το πρόβλημα και να σου πει το τι κάνει. Πιθανόν να μην μπορεί να τα κάνει όλα στις υπηρεσίες. Κατά τα άλλα, αν δεν βρεις σε κέντρο υγείας πας σε νοσοκομείο του ΕΣΥ. Κάποτε σε ένα κέντρο υγείας ήταν μια οδοντίατρος που δεν ήθελε πελατεία (αφού ο μισθός έπεφτε) και έκανε τα πάντα για βγάλει κακό όνομα και να ΜΗΝ πηγαίνει ο κόσμος.
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Κάποτε σε ένα κέντρο υγείας ήταν μια οδοντίατρος που δεν ήθελε πελατεία (αφού ο μισθός έπεφτε) και έκανε τα πάντα για βγάλει κακό όνομα και να ΜΗΝ πηγαίνει ο κόσμος. Ναι.
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Κάποτε σε ένα κέντρο υγείας ήταν μια οδοντίατρος που δεν ήθελε πελατεία (αφού ο μισθός έπεφτε) και έκανε τα πάντα για βγάλει κακό όνομα και να ΜΗΝ πηγαίνει ο κόσμος. Ελα παιδες δεν γινονται αυτα, συγγνωμη, αλλα δεν παιζει ο αλλος να κανει τα παντα για να βγαλει κακο ονομα, δηλαδη τι εκανε, σφραγιζε λαθος δοντι ή εβγαζε τα δοντια με πενσα? Προφανως για να εχει βγαλει ενας γιατρος "κακο ονομα", ειναι απλως κακος στην δουλεια του. 10 ώρες πριν, Bitbit είπε Επειδή ακούω διάφορα, μπορείς να πας σε δημόσια δομή πχ κέντρο υγείας για να κάνεις πχ ένα σφράγισμα ή καθαρισμό δοντιών χωρίς να πληρώσεις; Το αν σου κλείσουν ραντεβού μετά από 10 χρόνια είναι άλλο θέμα. Το ερώτημα μου είναι αν μπορείς. Ναι μπορεις. Αμφιβαλλω αν ο καθαρισμος περιλαμβανεται στις υπηρεσιες, αλλα γενικως ναι, μπορεις.
giavra Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 14 ώρες πριν, Bitbit είπε Επειδή ακούω διάφορα, μπορείς να πας σε δημόσια δομή πχ κέντρο υγείας για να κάνεις πχ ένα σφράγισμα ή καθαρισμό δοντιών χωρίς να πληρώσεις; Το αν σου κλείσουν ραντεβού μετά από 10 χρόνια είναι άλλο θέμα. Το ερώτημα μου είναι αν μπορείς. δεν νομιζω να κλεινεις ραντεβου στο οδοντοιατρικο μονο σαν εκτακτο θα πας και θα πεις ποναω
dionisis1925 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Υπάρχουν νοσοκομεία που κλείνεις ραντεβού και κάνεις δωρεάν σφράγισμα ή καθαρισμό.
lasithi12 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 εγώ πήγα προσφατα στο ΙΚΑ καλιθεας για καθαρισμό. μια χαρα ευγενέστατος ο ανθρωπος.
_Biohazard_ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 55 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Υπάρχουν νοσοκομεία που κλείνεις ραντεβού και κάνεις δωρεάν σφράγισμα ή καθαρισμό. Αν θες πες ποια
dionisis1925 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 26 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε Αν θες πες ποια Ιπποκράτειο, Ερυθρός, Αττικόν , Τζάνειο και Ευαγγελισμός, σίγουρα θα γίνονται και σε άλλα. 1
famas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, lasithi12 είπε εγώ πήγα προσφατα στο ΙΚΑ καλιθεας για καθαρισμό. μια χαρα ευγενέστατος ο ανθρωπος. Kαι Καλαμαριά Θεσσαλονίκης(Κ.Υ. 25ης ΜΑρτίου μια χαρά ραντεβού για καθαρισμό μέσα σε μια βδομάδα. 1
lasithi12 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 24 λεπτά πριν, famas είπε Kαι Καλαμαριά Θεσσαλονίκης(Κ.Υ. 25ης ΜΑρτίου μια χαρά ραντεβού για καθαρισμό μέσα σε μια βδομάδα. εντομεταξυ καθονται δεν εχουν δουλειλα πολυ.... τωρα δεν ξερω αν αναλαμβάνουν κανα χοντρό περιστατικό... συνήθως εχουν και ιδιωτικα ιατρεια... (μαλλον.)
james_s Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Έστω ότι κλείνεις ραντεβου για επίσκεψη πχ οδοντιατρική σε νοσοκομείο ή κέντρο υγείας, χρειάζεται να κάνεις ραπιντ τεστ αν είσαι εμβολιασμένος για την είσοδο;
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, james_s είπε Έστω ότι κλείνεις ραντεβου για επίσκεψη πχ οδοντιατρική σε νοσοκομείο ή κέντρο υγείας, χρειάζεται να κάνεις ραπιντ τεστ αν είσαι εμβολιασμένος για την είσοδο; Αυτό θέλω να το μάθω και εγώ, γιατί θα χρειαστεί να πάω στο ΚΑΤ κάποια στιγμή. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2023 από Basilhs23___
giavra Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, james_s είπε Έστω ότι κλείνεις ραντεβου για επίσκεψη πχ οδοντιατρική σε νοσοκομείο ή κέντρο υγείας, χρειάζεται να κάνεις ραπιντ τεστ αν είσαι εμβολιασμένος για την είσοδο; αν εισαι για καθαρισμο οχι αν πας για εμφραξη εξαγωγη η οποιαδηποτε χειρουργικη επεμβαση ναι θελεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα