managercor Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Ελληνικο σύμφωνα με τον πωλητή, με τιμή στα 12.500€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Πολύ καλό αυτοκίνητο και κινητήρας σκυλί μαύρο και οικονομικός. Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο από το καινούριο. Τα χλμ που έχει δεν είναι πολλά για diesel αλλά θα τα ήθελα λιγότερα για τα λεφτά που θα δώσεις. Clima και ζάντες ωραίες έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
managercor Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Ναι με κλίμα είναι οθόνη 17αρες και δέρμα στα πλαϊνά των καθισμάτων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritishKnight Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Έχω το αυτοκίνητο 7 χρόνια και είναι απροβλημάτιστο (88χιλ χλμ). Αρχικά, σιγουρέψου ότι έχει κάνει την ανάκληση για τον συμπλέκτη. Πρόκειται για την πρώτη ανάκληση που έγινε στο μοντέλο από την opel. Έπειτα, ζήτησε να ακούσεις το αυτοκίνητο σε κρύα εκκίνηση. Αν ακούσεις μεταλλικό ήχο, σαν να τρίβονται μέταλλα, έρχεται η ώρα της καδένας. Το πρόβλημα έχει επιλυθεί με ένα μεταλλικό φλατζάκι στο έμβολο που ρίχνει το λάδι στους τεντωτήρες (και τεντώνει την αλυσίδα). Εννοείται, αν ακούς μεταλλικούς ήχους και σε ζεστή εκκίνηση, το αυτοκίνητο έχει θέμα. Στα χλμ που κοιτάς είναι πιθανόν να σου ζητήσει συμπλέκτη ή/και βολάν διπλής μάζας. Πρόκειται για σοβαρή εργασία που απαιτεί αρκετό λύσιμο. Τέλος, ως diesel, μην ξεχνάς ότι απαιτεί βόλτα σε ανοιχτό δρόμο συχνά για να καθαρίζει το dpf. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolo1989 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:41 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 04:41 πμ Καλησπέρα. Έχω το αυτοκίνητο μοντέλο 2017 Αυγούστο. Το αγόρασα μεταχειρισμένο, το έχω ένα χρόνο χωρίς κανένα θέμα. Μετά από μεγάλο σέρβις σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο φίλτρο αέρα, λαδιού, καυσίμου κλπ, ο κινητήρας κάνει πιο βαρύ μπάσο ήχο, πριν ήταν σχεδόν αθόρυβο. Φταίει μήπως ότι μπορεί κάποιο από τα φίλτρα να ήταν aftermarket; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα