prometheas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 27/2/2023 στις 9:48 ΠΜ, stylish είπε Λόγω turbo πριν το τέλος διαδρομής πάμε χαλαρά και το αφήνουμε ρελαντι 1 με 2 λεπτά Μαξ. Σωστά. Και ζέσταμα οπωσδήποτε. Το πετρέλαιο θελει 2-3 λεπτά να δουλέψει η μηχανή πριν ξεκινήσουμε Αλλαγές λαδιών ευλαβικά Ο συγκεκριμένος 1600αρηs diesel κινητήρας εχει το θεμα που αναφερθηκε κσι βγάζει καδένα νωρις σχετικά. Το ιδιο προβλημα παρουσιασαν και πολλά Opel Mokka / Insignia που φορούν το ιδιο μοτερ. Η αντικατάσταση ολου του σετ εινσι δαπανηρή (ειδικά στα Mokka) γιατι πρέπει να κατέβει το μισο αυτοκινητο Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2023 από prometheas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomrk Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 εχει αλλαξει κανεις ηχεια στο μοντελο μας αυτο ή εχει γνωση επι του θεματος;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuffgong Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Καλησπέρα σε όλους, καλή χρονιά! Είμαι κάτοχος ενός opel astra k cdti 1.6 110 hp και έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα που αναφέρεται σε αυτό το θέμα. Σε επικοινωνίες με την Opel Hellas, μου λένε ότι δεν υπάρχει ανάκληση για το πρόβλημα αυτό για το δικό μου πλαίσιο και ότι αυτοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να ενταχθεί σε καθεστώς ανάκλησης. Επειδή μια αντιπροσωπεία της Opel στην Αθηνα μου ζητάει 2000 ευρώ για αλλαγή του σετ καδενας, μπορεί κάποιος να με κατευθύνει για το πως μπορώ να βρω λύση στο πρόβλημα μου χωρίς να πληρώσω αυτο το υπέρογκο ποσό? Υπάρχει όντως ανάκληση της opel, την έχει κάνει κάποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Tuffgong είπε Καλησπέρα σε όλους, καλή χρονιά! Είμαι κάτοχος ενός opel astra k cdti 1.6 110 hp και έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα που αναφέρεται σε αυτό το θέμα. Σε επικοινωνίες με την Opel Hellas, μου λένε ότι δεν υπάρχει ανάκληση για το πρόβλημα αυτό για το δικό μου πλαίσιο και ότι αυτοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να ενταχθεί σε καθεστώς ανάκλησης. Επειδή μια αντιπροσωπεία της Opel στην Αθηνα μου ζητάει 2000 ευρώ για αλλαγή του σετ καδενας, μπορεί κάποιος να με κατευθύνει για το πως μπορώ να βρω λύση στο πρόβλημα μου χωρίς να πληρώσω αυτο το υπέρογκο ποσό? Υπάρχει όντως ανάκληση της opel, την έχει κάνει κάποιος? Aυτή τη στιγμή σε ελληνικό γκρουπ όπελ στο FB μαίνεται διαμάχη για τον ίδιο κινητήρα ,αλλά σε astra J, και το κόστος αλλαγής καδένα(τελικά κάποια στιγμή ο ΟΡ δέησε να γράψει ότι ρωτάει για το 1300) .Οι τιμές σύμφωνα με τους "ειδικούς" ή μη ξεκινάνε απο 150€ και φτάνουν στα 2600€.Και φυσικά υπάρχει ταξιτζής που έχει αλλάξει 6 έως 10 φορές καδένα στα 700Κχλμ με 3 κατοστάρικα την φορά. Στα σοβαρά ,ρώτα σε συνεργείο που ασχολείται με όπελ.Σίγουρα θα βρεις καλύτερη τιμή. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου από Ukforthemoment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuffgong Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Κατάλαβα, ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Προσπαθώ να βρω κάποια λύση τύπου ανακληση, γιατί προφανώς πρόκειται για κατασκευαστικο θέμα, για το οποίο η opel πρέπει να αναλάβει την ευθύνη και εννοείται και το κόστος επισκευής. Μιλάμε για ένα αυτοκίνητο 7 ετών με 90.000 χλμ. Δεν δικαιολογειται τέτοια ζημιά. Εξάλλου έχει βγει ανάκληση για κάποιους κωδικούς κινητήρων της Opel για το θέμα της καδενας χρονισμού, αλλά σύμφωνα με την Opel Hellas, δεν αφορά το δικό μου πλαίσιο (ακόμα δεν έχω καταλάβει με ποιον τρόπο εκδίδονται οι ανακλήσεις και τι πρέπει να κάνω εγώ για να εξετάσουν τη δική μου περιπτωση). Αν έχει κάνει κάποιος κάτι σχετικό με ανάκληση ή τεχνικη οδηγία για το εν λόγω πρόβλημα με το κροταλισμα του κινητήρα (καδενα, τεντωτηρας, φλαντζα τεντωτηρα, κ.λπ) ας στείλει αν έχει την καλοσύνη. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, Tuffgong είπε Κατάλαβα, ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Προσπαθώ να βρω κάποια λύση τύπου ανακληση, γιατί προφανώς πρόκειται για κατασκευαστικο θέμα, για το οποίο η opel πρέπει να αναλάβει την ευθύνη και εννοείται και το κόστος επισκευής. Μιλάμε για ένα αυτοκίνητο 7 ετών με 90.000 χλμ. Δεν δικαιολογειται τέτοια ζημιά. Εξάλλου έχει βγει ανάκληση για κάποιους κωδικούς κινητήρων της Opel για το θέμα της καδενας χρονισμού, αλλά σύμφωνα με την Opel Hellas, δεν αφορά το δικό μου πλαίσιο (ακόμα δεν έχω καταλάβει με ποιον τρόπο εκδίδονται οι ανακλήσεις και τι πρέπει να κάνω εγώ για να εξετάσουν τη δική μου περιπτωση). Αν έχει κάνει κάποιος κάτι σχετικό με ανάκληση ή τεχνικη οδηγία για το εν λόγω πρόβλημα με το κροταλισμα του κινητήρα (καδενα, τεντωτηρας, φλαντζα τεντωτηρα, κ.λπ) ας στείλει αν έχει την καλοσύνη. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Βαλε το vin σου να δεις https://www.opel.gr/service-aksesouar/check-vin.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuffgong Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου @Ukforthemoment, το έκανα εξ' αρχής αυτο με το VIN, αλλά δεν υπάρχει ανάκληση για το δικό μου πλαίσιο. Αυτός είναι και ο λόγος που ψάχνω να βρω μήπως κάποιος άλλος κάτοχος opel με παρόμοιο πρόβλημα έχει βρει κάποια λύση, αφού διάβασα σε κάποια σχόλια ότι υπάρχει σχετική ανάκληση ή τεχνικη οδηγία της Opel. Εμένα πάντως η εξυπηρέτηση πελατών της Opel Hellas δεν με βοηθάει καθόλου να βρω λυση και αρνείται μάλιστα πεισματικά να μου απαντησει εγγράφως σε πράγματα που τους ζητάω γραπτώς μέσω email και αρκούνται μόνο σε μια απλή τηλεφωνική ενημέρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 16 hours ago, Ukforthemoment said: Βαλε το vin σου να δεις https://www.opel.gr/service-aksesouar/check-vin.html Μόλις έβαλα το δικό μου από περιέργεια corsa 1.3 diesel και μου έβγαλε ότι πρέπει να το πάω σε εξουσιοδοτημενο. Τι αφορά ξέρουμε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 11 λεπτά πριν, Tsino είπε Μόλις έβαλα το δικό μου από περιέργεια corsa 1.3 diesel και μου έβγαλε ότι πρέπει να το πάω σε εξουσιοδοτημενο. Τι αφορά ξέρουμε??? Ουτε και ξέρω,μακάρι να έγραφαν κάτι.Και σε εμένα γράφει ότι πρέπει να το πάω,astra j 2015. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 21 λεπτά πριν, Tsino είπε Μόλις έβαλα το δικό μου από περιέργεια corsa 1.3 diesel και μου έβγαλε ότι πρέπει να το πάω σε εξουσιοδοτημενο. Τι αφορά ξέρουμε??? Corsa d ? Ίσως αφορα τη κολωνα τιμονιου . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Corsa e ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisarta Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου Καλησπέρα σε όλους σας. Νέος ευτυχής κάτοχος ενός Astra k 2018 μοντέλο, 1,6 με τα 110 άλογα. Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε ένα πρόβλημα που έχω. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι για το ραδιόφωνο, αποθηκεύω σταθμούς και μετά από 1-2 ημέρες δεν υπάρχουν οι σταθμοί, έχουν διαγραφεί όλοι στην αρχική οθόνη και μου εμφανίζει μόνο την ίδια συχνότητα 87,5. Υπάρχουν οι σταθμοί αποθηκευμένοι μέσα στην ρύθμιση ραδιόφωνου στην λίστα σταθμών αλλά όχι στην αρχική οθόνη. Όσες φορές και να τους ξαναποθηκευσω πάλι τα κάνει .Τί να γίνεται ρε παιδιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου On 15/06/2024 at 22:17, dimitrisarta said: Καλησπέρα σε όλους σας. Νέος ευτυχής κάτοχος ενός Astra k 2018 μοντέλο, 1,6 με τα 110 άλογα. Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε ένα πρόβλημα που έχω. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι για το ραδιόφωνο, αποθηκεύω σταθμούς και μετά από 1-2 ημέρες δεν υπάρχουν οι σταθμοί, έχουν διαγραφεί όλοι στην αρχική οθόνη και μου εμφανίζει μόνο την ίδια συχνότητα 87,5. Υπάρχουν οι σταθμοί αποθηκευμένοι μέσα στην ρύθμιση ραδιόφωνου στην λίστα σταθμών αλλά όχι στην αρχική οθόνη. Όσες φορές και να τους ξαναποθηκευσω πάλι τα κάνει .Τί να γίνεται ρε παιδιά; Κανε επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις, εαν δεν λυθει μαλλον θα πρεπει να το πας για ενδεχομενος αναβαθμιση στο software. Φανταζομαι ειναι το diesel. Απο τα καλυτερα οχηματα που ειχα (εταιρικο)! Προσεξε μονο να βαζεις παντα το ενισχυμενο diesel και οχι το απλο λογο μεγαλης νοθειας σε σχεδον ολα τα πρατηρια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
managercor Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα στην παρέα. Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με ενδεχόμενη αποκτησή ενός Astra 2017 με 117k χλμ 1.6 με τους 136 ίππους Εννοείται θα γίνει σχετικός έλεγχος από μηχανικό μου, ωστόσο εάν υπάρχει κάτι που χρίζει προσοχής ή κάποιο πρόβλημα θα ηθέλα την γνωμή σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, managercor είπε Καλησπέρα στην παρέα. Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με ενδεχόμενη αποκτησή ενός Astra 2017 με 117k χλμ 1.6 με τους 136 ίππους Εννοείται θα γίνει σχετικός έλεγχος από μηχανικό μου, ωστόσο εάν υπάρχει κάτι που χρίζει προσοχής ή κάποιο πρόβλημα θα ηθέλα την γνωμή σας. Καδένα. Ελληνικό ή εισαγωγής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα